Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 377 dni temu Posty: 2247 Skąd: zielona góra
Profil: Imię: sylwia
Wysłany: 2008-08-31, 17:04
sorry ale ja nie założyłabym koszulki z napisem dziwka ja mam 22 lata czyli 2 lata mniej i jakos się tak nie zachowuje. a jak się chce się wyszaleć to po co to robi przed ludźmi a później zdziwienie że ją tak odbierają
_________________ Gdy upadnę, wstanę dzielnie,
by przekazać to, co cenne
Widzieć to, co niewidzialne,
dotknąć to co nietykalne.
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 513 dni temu Posty: 11029 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-08-31, 17:06
kattie21 napisał/a:
A prosze Cie nawet dwa
no to tylko pogratulować...
nie oceniłam jej tylko jej idiotyczną robotę
na prawdę brawo
kattie21 napisał/a:
zreszta nier wierze ze kazda z was jest az tak idealna, kazdy sie musi wyszalec zanim zacznie powazne zycie
no popatrz ja też szaleję ale nie robię kariery na cyckach, zgapionych strojach, piosenkach, seplenieniu i śmianiu się jak .. nie wiem kto
ja nie mówię, że jest głupia, nie znam jej
ale jej zachowanie pozwala mi przypuszczać że biedne z niej dziecię
kattie21 napisał/a:
a ona ma dopeiro 24 latka, i juz zaczyna myslec inaczej
szybka jest...
Ostatnio zmieniony przez cerrata 2008-08-31, 17:07, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 211 dni temu Posty: 1493 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Kasia
Włosy: czarne
Stan: wolna
Wysłany: 2008-08-31, 17:07
tuptunio, wrzuc na luz kazdy jest jaki jest i tyle... Doda robi wszystko spontanicznie i za to ja lubia...
Pomysl, szanujesz znajomych za to ze mozesz byc przy nich soba a oni Cie akceptuja, czy za to ze musisz przed nimi udawac kogos kim nie jestes?
Ja mam bluzke z napisem ostatnia dziewica... i co mam nie wyjsc w niej bo nie pasuje... prosze Cie
Profil:
Wysłany: 2008-08-31, 17:08
kattie21 napisał/a:
Doda robi wszystko spontanicznie i za to ja lubia...
nie no pewnie, w ogóle nie ma żadnych planów..
wszystko ma zaplanowane, nawet co zje na kolację.. ocknij się... sztuczne to i już
to powszechnie wiadome
Wysłany: 2008-08-31, 17:11
cerrata, Ty tez z tego co Cie poznalam masz glupie pomysly... oderwane od calosci niejednokrotnie a jakos sm,iejemy sie z tego jak opowiadasz ze sie upilac, czy cos takiego...
hmm a skoro uwazasz ze
cerrata napisał/a:
ja też szaleję ale nie robię kariery na cyckach, zgapionych strojach, piosenkach, seplenieniu i śmianiu się jak .. nie wiem kto
powiem tak, potrafi to niech tak zarabia i robi kariere, moze gdybys Ty miala jej cialo, cycki itd. to tez bys sie tak zachowywala , nigdy nie wiadomo...
cerrata napisał/a:
no to tylko pogratulować...
nie oceniłam jej tylko jej idiotyczną robotę
na prawdę brawo
hmm, a nie uczyli Cie w szkole ze oiceniajac tworczosc artysty, oceniasz jego samego?
bo mi sie wydaje ze o tym juz w gimnazjum nauczyciele wspominali
cerrata napisał/a:
kattie21 napisał/a:
a ona ma dopeiro 24 latka, i juz zaczyna myslec inaczej
szybka jest...
no widzisz, kazdy sie inaczej rozwija
[ Dodano: 2008-08-31, 18:12 ]
cerrata napisał/a:
kattie21 napisał/a:
Ja mam bluzke z napisem ostatnia dziewica...
a noś co chcesz, to tylko o tobie świadczy
Nikt mnie nie krytykowal jeszcze A Dode lubie, bo jest soba, nie musi udawac jak niektorzy ...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 377 dni temu Posty: 2247 Skąd: zielona góra
Profil: Imię: sylwia
Wysłany: 2008-08-31, 17:19
kattie21 napisał/a:
powiem tak, potrafi to niech tak zarabia i robi kariere, moze gdybys Ty miala jej cialo, cycki itd. to tez bys sie tak zachowywala , nigdy nie wiadomo...
a nigdy w życiu, nie uważam się za brzydszą od niej (no może poza cycuchami ) ale nie zachowuje się jak panienka lekkich obyczajów. jeżeli naprawde wierzyłaby w swój talent to niepotrzebowałaby takich "pomocy" tak jak chociażby silver dziewczyna rewelacyjnie śpiewa i jeszcze lepiej wygląda a na jej teledyskach czy koncertach nie ma czegoś takiego jak u dody
_________________ Gdy upadnę, wstanę dzielnie,
by przekazać to, co cenne
Widzieć to, co niewidzialne,
dotknąć to co nietykalne.
Profil:
Wysłany: 2008-08-31, 17:21
kattie21 napisał/a:
Ty tez z tego co Cie poznalam masz glupie pomysly... oderwane od calosci niejednokrotnie a jakos sm,iejemy sie z tego jak opowiadasz ze sie upilac, czy cos takiego...
przepraszam bardzo ale co ty... opowiadasz?
bo w ogóle nie mam pojecia o co ci kochanie może chodzić..
kattie21 napisał/a:
moze gdybys Ty miala jej cialo, cycki itd. to tez bys sie tak zachowywala , nigdy nie wiadomo...
wiem jedno skarbie, że ważniejszy w życiu jest mózg, rozumiesz? co mi po cyckach jak jestem głupia? co mi po dupie jak zarabiam sprzedając ją?
nie czujesz?
głupie społeczeństwo kocha Dodzie, bo jest tak samo wiejska jak ono, bo klnie, jest chłopaczycą itd kocha ją bo ma głupie piosenki, które każdy zrozumie, bo te 'trudniejsze; to już wyższy poziom, nikt nic nie rozumie i to już nie gra..
kocha ją bo jest 'taka kolorowa, że szok!' i kocha ją bo robi skandal..
od kiedy to skandal się liczy?
kattie21 napisał/a:
hmm, a nie uczyli Cie w szkole ze oiceniajac tworczosc artysty, oceniasz jego samego?
nie mówię, że robi głupio, w beznadziejny sposób zarabia pieniądze, beznadziejne kiczowato wygląda, ma idiotyczne piosenki, ale jaka jest w życiu tego nei wiem, i nie mówię, że życiowo jest głupia
Pani magister
Wysłany: 2008-08-31, 17:27
A mi sie wydaje, ze dlatego tak niektorzy leca po piosenkarkach, aktorkach, itd. bo sami nie maja nic do zaoferowania...
Moje zdanie i koniec
cerrata napisał/a:
nie mówię, że robi głupio, w beznadziejny sposób zarabia pieniądze, beznadziejne kiczowato wygląda, ma idiotyczne piosenki, ale jaka jest w życiu tego nei wiem, i nie mówię, że życiowo jest głupia
Pani magister
hmm to jakos nie za wysoki poziom w tej szkole musial byc
kazdy ma swoj styl, gdybysmy wszyscy chodzili w drewnianej bizuterii itd. to swiat bylby nudny...
a Pania magister mam nadzieje zostane, w koncu nie po to tyle sie ucze, itd. zeby w las poszlo co nie
mówię, że robi głupio, w beznadziejny sposób zarabia pieniądze, beznadziejne kiczowato wygląda, ma idiotyczne piosenki,
robi głupio?
każdy piosenkarz/piosenkarka ma swój styl śpiewania i styl muzyki...
też można by podac przykład Wiśniewskiego, że na lampy wychodził na scenie... na jakies słupy
w beznadziejny sposób zarabia pieniadze?
a co z innymi zespołami? oni też w beznadziejny sposób zarabiają? grają koncerty, wydają płyty...dzieki nim dziennikarze mają prace a gazety mają co pisać...
a co z innymi zawodami? np. Panie które pracują na kasie za 800zł to one dobrze zarabiają? też można o nich powiedziec, że nie dorobiły się czegoś lepszego, tylko w beznadziejny sposób zarabiają kasując dziennie 1000 towarów
kiczowato wygląda?
to raczej do projektantów taki tekst..bo to oni szyja i projektują dla gwiazd...
jej ubrania kosztują więcej niż średnia krajowa...
pozatym wiekszość kobiet chciałaby wyglądać jak Doda...a co drugi facet chciałby mieć taką kobiete...uroda teraz liczy się więcej niż 5 języków obcych...w mediach nie ma brzydkich
przykład co było na igrzyskach w Pekinie...zamienili dziewczynki przy spiewaniu - wybrali ładniejszą
idiotyczne piosenki?
jej piosenki robią furorę...nawet jak będzie najgłupsza i tak będzie na szczycie
Doda zrobiła kariere - dorobiła się...doszła do czegoś - wybiła sie z szarej rzeczywistości...jest kimś...komuś sie może to podobać...komus nie i ten ktoś jest zazdrosny bo czemu to nie ja....
tyle na temat Dody
_________________ Ci, których kochamy - nie umierają. Bo miłość to nieśmiertelność... Serce ma tylko ten, kto go ma dla innych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum