niektorzy twierdza ze jej piosenki sa proste bo jakby inaczej dla takiej blondi... ale jakby tak zinterpertowac je to troche prawdy w nich jest... a ze proste hmm no coz, przynajmniej do kazdego trafiaja
Gdyby przetłumaczyć piosenki zagranicznych artystów to wychodzi taka sama prostota więc ja też nie rozumiem czego się ludzie czepiają
Kahela wlasnie zmienilam ten avek bo spodobalo mi sie te zdjecie. Slicznie na nim wyglada A gdzie pisalas bo ja nie widzialam? Poprosze adresik do stronki
_________________ Live as you will die tommorow
Dream as you will live forever
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 377 dni temu Posty: 2247 Skąd: zielona góra
Profil: Imię: sylwia
Wysłany: 2008-08-31, 07:54
Cytat:
[quote="Kahela"]Ale ja przyznaję, że trochę inaczej patrzę na nią od czasu, kiedy wylądowałam na jej koncercie...
ja też, tyle że dużo gorzej WOŚP-mróz strasznyn a koncert dody miał być o 18.00, okazało się że zaczął się po 20.00 bo jej nie smakowało jedzenie w naszej palmiarni(!) i musieli jej dowozić skąś tam. w końcu po 2,5 godzinnym czekaniu (przypominam na strasznym mrozie pod goły niebem) łaskawie wyszła. zaśpiewała 3-4 piosenki kiedy padł prąd (na jakieś góra 10 sekund) okazało się że śpiewa z plejbeku więc ludzie zaczeli gwizdać. pokazała i poszła. więc tyle było z koncertu
_________________ Gdy upadnę, wstanę dzielnie,
by przekazać to, co cenne
Widzieć to, co niewidzialne,
dotknąć to co nietykalne.
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 513 dni temu Posty: 11029 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-08-31, 15:26
Tilia napisał/a:
przynajmniej do kazdego trafiaja
do mnie nie, mdli mnie po kretyńskim "nie daj się, ludzie niech sobie myślą"...
prawdę masz w kazdej piosence, w każdej o miłości, w każdej o życiu, w każdej o dżemie z malin...
ale w jaki sposób zostanie przedstawiona i czy w ogóle o prawdę czy o kasę chodzi, to już inna sprawa
jak dla mnie dno i już
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 211 dni temu Posty: 1493 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Kasia
Włosy: czarne
Stan: wolna
Wysłany: 2008-08-31, 16:53
cerrata napisał/a:
jak dla mnie dno i już
Kazdy ma swoje zdanie...
Ale patrzac na wszystko z dystansem, nie powinnismy oceniac kogos kogo nie znamy
Hehe to tak samo jakby Ciebie oceniali ludzie nie majacy zielonego pojecia jaka naprawde jestes ...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 377 dni temu Posty: 2247 Skąd: zielona góra
Profil: Imię: sylwia
Wysłany: 2008-08-31, 16:59
kattie21 napisał/a:
nie powinnismy oceniac kogos kogo nie znamy
no sorry ale co mam myśleć o dziewczynie która chodzi z gołą dupą, czy cyckami zakładając pasek z dużym napisem dziwka? mówiąc o sobie że jest "zajebista i wogóle" żując przy tym ostentacyjnie gumę. sama robi z siebie pustą dziw** i podkreśla że taka właśnie jest naturalnie. może i jest inna ale szkoda że tego nie pokazuje
_________________ Gdy upadnę, wstanę dzielnie,
by przekazać to, co cenne
Widzieć to, co niewidzialne,
dotknąć to co nietykalne.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 211 dni temu Posty: 1493 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Kasia
Włosy: czarne
Stan: wolna
Wysłany: 2008-08-31, 17:01
Cytat:
no sorry ale co mam myśleć o dziewczynie która chodzi z gołą dupą, czy cyckami zakładając pasek z dużym napisem dziwka? mówiąc o sobie że jest "zajebista i wogóle" żując przy tym ostentacyjnie gumę. sama robi z siebie pustą dziw** i podkreśla że taka właśnie jest naturalnie. może i jest inna ale szkoda że tego nie pokazuje
Kazdy ma swoj sposob bycia a to ze nosi taki pasek... hmm, sama mam rozne bluzki z zabawnymi nadrukami, i zyje zreszta nier wierze ze kazda z was jest az tak idealna, kazdy sie musi wyszalec zanim zacznie powazne zycie ot moje zdanie
a ona ma dopeiro 24 latka, i juz zaczyna myslec inaczej, przynajmniej na to wyglada z wywiadu ktorego linka masz kilka stron wczesniej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum