no z tym spiewaniem na zywo to tak sobie jej wyszlo, ale to w koncu koncert a nie studio: duzo halasu, poruszania sie i emocji, wielu dobrych artystow brzmi gorzej na zywo niz na plycie, ja lubie jej piosenki
_________________ Live as you will die tommorow
Dream as you will live forever
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 103 dni temu Posty: 24 Skąd: Kraina Marzeń ;]
Profil: Imię: Dominika ;]
Wzrost: 165
Włosy: często się zmienia ;]
Stan: Wolna
Wysłany: 2008-08-12, 17:39
Hmmm Doda ;] Dziewczyna ma swoje zdanie, wie kim chce być, nie patrzy na opinie innych.. Bardzo odważna ambitna, i ciągle wokoło niej głośno.. Osobiście jej nie znam, ale doszła daleko i ma to co chce... ;] Zazdroszczę hehe :D
_________________ Świat jest taki, jakim go widzisz, a sposób postrzegania zależy wyłącznie od Ciebie. ;]
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 211 dni temu Posty: 1493 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Kasia
Włosy: czarne
Stan: wolna
Wysłany: 2008-08-30, 19:08
a ja tam nigdy nic do niej nie mialam.. moze czasmi te jej teksty faktycznie nie wiadomo skad oderwane, ale ogolnie lubie ja niektorzy twierdza ze jej piosenki sa proste bo jakby inaczej dla takiej blondi... ale jakby tak zinterpertowac je to troche prawdy w nich jest... a ze proste hmm no coz, przynajmniej do kazdego trafiaja
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 211 dni temu Posty: 1493 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Kasia
Włosy: czarne
Stan: wolna
Wysłany: 2008-08-30, 19:17
Mnie np. denerwuje ze kazdy sie jej tak czepia, ze sztuczna lala, ze glupia, ale jakby nie bylo do czegos doszla... i swoje tez wycierpiala... Nie jedna laska w jej wieku nie ma nic na swoim koncie... hehe w sumie, czasmai jak patrze na siebie to wydaje mi sie ze mam podobnie ostry charakter jak ona:P potrafie sypnac haslem ni to z gruchy ni z pietruchy a znajomi mnie w sumei za to lubia hehe
hehe ja wlasnie zanim weszlam tu ogladalam tej wywiad na plejadzie juz pisalam ze lubie dorote i po tych fimach mam wrazenie ze naprawde wydoroslala i zmadrzala
_________________ Live as you will die tommorow
Dream as you will live forever
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum