Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 272 dni temu Posty: 744 Skąd: tu i tu... i tam
Profil: Imię: Marta
Włosy: blond
Stan: zakochana
Partner: Aruś
Wysłany: 2008-03-31, 12:54
Ja ogladałam Świry, nieźle się działo.
Dodzia miała zaśpiewać piosenkę, i zaczęła. Nagle wparował Pan Ędward Ącki , zabrał gitarę jednemu z kolegów Dody i wszyscy na sali bardziej ekscytowali się wygłupami Majewskiego niż występem Dody.
Facet, który wręczał Świra Dodzie pomylił jej nazwisko, chyba powiedział Rybaczewska, ta przyszła oczywiście wielce wzburzona tą pomyłką odebrała statuetkę. Oglądała jakby ją zmusili do przyjścia
A prowadzący, czyli Kabaret Moralnego Niepokoju i inni do końca programu zbijali się z tej pomyłki.
_________________ Last night I asked my angel to watch over you but he came back soon.
I ask: Why?
He smile and said:
An angel doesn't watch over anotcher angel.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 225 dni temu Posty: 3548 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-31, 12:57
plotek "Doda Rabczewska wcale się nie kończy! Piosenkarka nic nie robi sobie ze złej prasy i konsekwentnie milczy. Tymczasem jest już pewne, że jesienią Doda naprawdę wyjeżdża do Mediolanu. Będzie tam nagrywać swoją płytę.
To już przesądzone, że Doda wyjedzie z Polski. Ale nie na zawsze. Jak twierdzą wtajemniczeni od pewnego czasu piosenkarka planuje swoją zagraniczną karierę oraz nagranie płyty w Mediolanie. Prawdopodobnie stamtąd Rabczewska wyruszy na podbój Europy. Plany Dody są dość ambitne, ale całkiem realne. Nowy krążek ukaże się jednak nieprędko, bo artystka chce się mocno przyłożyć do nagrania płyty.
Nowa płyta Dody ukaże się nie prędzej niż w przyszłym roku. Chcemy dopracować każdy numer. Całość nagramy w Mediolanie - opowiada Maja Sablewska, manager Dody.
Wygląda na to, że Doda ma bardzo konkretny plan i dużo determinacji, aby go zrealizować. Już po rozpadzie Virgin mówiło się, że to koniec jej kariery. Stało się jednak inaczej. Rabczewska jest wyjątkowo pracowita i nie ugnie się przed realizacją nawet najbardziej ambitnych planów.
Plotek trzyma kciuki za Dodę! " a jedź dodzia jedź
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 54,13 KB
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 387 dni temu Posty: 3317 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-20, 18:11
normalnie jak nie doda
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 110 dni temu Posty: 628 Skąd: M......
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 172
Włosy: jestem czarnulką
Stan: żona ,mama i sis :)
Partner: M...
Wysłany: 2008-04-20, 18:14
strasznie poważnie
_________________ Jestem...aniołem...? czy jestem demonem?
Bóg stworzył mnie a diabeł opentał...
Więc jaka jestem? Grzeszna czy święta?
Anioł czy demon? Piorun czy miód?
Gołąb czy żmija? Upiór...czy cód?
zdradliwa... czy wierna...? dobra, czy zła?
wiec jaka jestem?czy ktoś mnie zna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum