Informacje: Dołączyła 541 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-09, 15:39
przyklaskiwac moze nieee... ale olac i nie zwracac uwagi....jakby sie tak to ludziom nie podobało to nie byłoby tak głosno o niej gdyby wszyscy przeszli nad tym do porzadku dziennego zamiast zabiegac o jej wzgledy i doznawac orgazmow za kazdym razem jak miesza ich z błotem to by przepadła.... teraz za kazdym razem jak powie kur.. albo ze ma kogos w dupie to wszystkie media o tym trąbią a ona na tym krocie zarabia.... musiałaby byc głópia zeby teraz przestac..... fakt ze czasem obraca sie to przeciw niej...jak na tym meczu ...ale dam głowe ze gdymy koncert był po meczu a nie przed a kibicom nie kazano by czekac to jej wystep byłby sukcesem....
postaw nawet cher czy madonne przed naszymi "pseudo"kibicami to tez ja wygwizdaja byleby juz tylko mecz sie zaczał szybciej
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 561 dni temu Posty: 5414 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2008-03-19, 18:22
zdjecie z radkiem bardzo mi sie podoba. w ogole to byla sesja chyba do jakiejs gazety widzialam reszte, swietne byly te zdjecia:)
co do reszty to krolowa jak sie patrzy czy ona nie widzi, ze jej baaaardzo ciemne brwi wygladaja co najmniej zle na tle blond wlosow?? zwlaszcza przedostatnia fotka
Wysłany: 2008-03-19, 20:17
Nieźle wygląda na trzeciej fotce, tak normalnie Na piątej żal mi pieska, tak go ściska
Zdjęcie z Radkiem fajne, a to, które je poprzedza, zrobiło na mnie wrażenie - w życiu bym jej nie poznała!
ale tak czy inaczej Doda ma ładną urodę to jej trzeba przyznać - ja tak uważam.... to że robi wokół siebie szum i wyraża sie czasem... jak sie wyraża to każdy wie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum