Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 314 dni temu Posty: 1529 Skąd: Kraków
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-03-06, 18:35
Ja też bym sie poryczała, gdyby mi tak publika odpowiedziała Doda jest jaka jest ale nigdy nie popierałam chamstwa a doprowadzenie dziewczyny do łez jest dla mnie podłe, chamskie i okrutne
Maleńka przeciez Doda to pierwsze chamidło IV RP, czy III RP, już się gubię . Nie lubie sytuacji gdy ktokolwiek jest prowokowany do łez, no ale kogo jak kogo, jej mi nie jest żal. Zwłaszcza, że powiedziała (podobno, w końcu to pudelek, to nie wiadomo jaka jest prawda), że jest GWIAZDĄ. Kto normalny tak o sobie mówi???? Próżnym chamskim lalkom mówię NIE.
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 558 dni temu Posty: 11512 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-07, 18:32
tak też uważam
jakby ktoś bezpodstawnie ją obrażał czy cuś to rozumiem 'użalanie się' nad jej losem
ale że robi z siebie pustą idiotką a nie kobietę (bo KOBIETA nie powiedziałaby u Wojewódzkiego i innych, że 'jej się bzykać chciało...koniec cytatu... ) to ma!
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 314 dni temu Posty: 1529 Skąd: Kraków
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-03-07, 18:48
No dobrze, ja jednak nie mam zamiaru by taka jak ona i powielac jej zachowania, dlatego jej (hehehe dobre ) ani żadnej innej dziewczyny do płaczu nie doporowadzę
Informacje: Dołączyła 585 dni temu Posty: 6460 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-08, 01:10
u Wojewódzkiego moze jej sie chciało bzykac ale w czasie koncertu postawiła na "profesjonalizm pozatym zbyt wielu chetnych sie zgłosiło i sie załamała bidna ze rady nie da:P
no ale tak powaznie jakaby ona nie była nie uznaje takiego rodzaju ponizania ludzi... to ze sie popłakała dowodzi ze jakies tam gdzies ukryte sumienie i serce jednak ma... jesli ta sytuacja ma ja nauczyc pokory to mysle ze mozna przymknąc na to oko...ale osobiscie nie zyczyłabym takiego ponizenia nawet najgorszej chamicy na swiecie... oglądały to na zywo miliony... teraz w sieci oglada kazdy....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum