Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 483 dni temu Posty: 4729 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2007-08-09, 10:54
W lipcu pisaliśmy o nieudanym koncercie Dody w Łańcucie, podczas którego ktoś z publiczności rzucił w nią (i trafił) zapalniczką. Dorotę trochę wtedy poniosło i powiedziała, co o nim myśli. Pisało do nas wielu mieszkańców Łańcuta, którzy nieświadomi tego, co zaszło, poczuli się urażeni. Ze sceny padło bowiem między innymi:
Przyjechałam zagrać koncert i zrobię to, mając was totalnie w piździe.
Doda odpisała nam wtedy na blogu, tłumacząc całe zajście. Na szczęście znaleźliśmy na Wrzucie wideo wyjaśniające sprawę. Dorota miała "w piździe" faceta, który rzucił w nią zapalniczką, a nie fanów z Łańcuta. Większość jej wypowiedzi została jednak zagłuszona
przez krzyki z widowni i stąd nieporozumienie. Podpici fani faktycznie mogli poczuć się zdezorientowani.
pudelek.pl
widziałam to, ale najlepsze było jak w innym wywiadzie ktos zadał jej pytanie
-"piosenki i teksty twoje?"
doda
-" gdzie, yyy na płycie?"
no nie wytrzymałam tego
onja jest daremna
im wiecej szumu wokol niej tym bardziej przekonuje ludzi o swojej glupocie.
jeszcze jakies 2 lata temu była normalniejsza.
_________________ Kobiety mają przynajmniej stroje, a czym swoją pustkę mogą przykryć mężczyzni...??
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 650 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-08-09, 17:32
ale powiem szczerze, że czytając pudelka to czasami myślę, że oni już nie mają naprawdę o kim i o czym pisać. Bo oni najwięcej tego szumu właśnie robią wokół gwiazd (także wokół Dody) a później piszą, że to gwiazdy same to robią. A ja co nie spojrzę na pudelka to tylko Doda, Paris i Beckhamowie
I do tego tak strasznie ściemniają, że ja w połowę rzeczy nie wierzę i tak
A Doda...No jest jaka jest, ja osobiście ją lubię, wiele osób jej nie trawi, ale fakt jest taki, że jest ona w obecnym momencie jedną z bardziej uznanych piosenkarek na scenie polskiej...
Profil:
Wysłany: 2007-08-09, 22:01
Kociak napisał/a:
Bo oni najwięcej tego szumu właśnie robią wokół gwiazd (także wokół Dody)
ostatnio to wlasnie najwiecej tylko o niej pisza no sens...
Ananas napisał/a:
onja jest daremna
czy ja wiem powiem raczej...
Polecam jej solowa plyte nie spodziewalam sie tak swietnych utworow nie jestem jakas zagorzala jej fanka, nie sledze szczegolnie jej kariery ale ta plyta jest Jestem na TAK
Informacje: Dołączyła 440 dni temu Posty: 2439 Skąd: Kraina Wolności
Profil:
Wysłany: 2007-08-10, 08:07
Ananas napisał/a:
Polecam jej solowa plyte nie spodziewalam sie tak swietnych utworow nie jestem jakas zagorzala jej fanka, nie sledze szczegolnie jej kariery ale ta plyta jest Jestem na TAK
niektóre utwory ma ładne Rzeczywiście solowe są fajne
no ale jej słownistwo to tylko świadczy o niej
_________________ Bo ja kocham tak
jak wolność kocha ptak....
Jest rzeczywisice dziwna , wiele o niej pisza zwłaszcza na pudelku a ona robi sie bardzije rozbestwiona ...kiedys miałam o niej lepsze zdanie
_________________ "To prawdziwa ulga mieć kogoś, przed kim można otowrzyć własne serce, kogo możesz uczynić współuczestnikiem swoich intymności,komu możesz powierzyć swoje tajemnice."
Profil:
Wysłany: 2007-08-22, 14:12
Kociak, i jak tam? Posluchalas?
A oto news
Plotki były różne, ale fakt jest jeden - Doda będzie jurorką w programie "Gwiazdy tańczą na lodzie", który już od 28 września emitowany będzie na antenie TVP2. Jednocześnie z przyjemnością informujemy, że widzowie TVN-u też będą mogli nacieszyć się Dodą i to nie tylko w Sopocie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum