Doda nie jest glupia, to chwyt marketingowy, ktory ludzie maja uchwycic. Glupi ludzie i glupie malolaty , ktorym nie trudno zaimponować.Ogolnie to moze ma cos w sobie z kretynki, owszem- ale widziałam kilka filmikow z nia w roli głownej , gdzie nie wypowiadała sie jak ostatnia suka
_________________ Kobiety mają przynajmniej stroje, a czym swoją pustkę mogą przykryć mężczyzni...??
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 401 dni temu Posty: 4057 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-07-12, 10:00
madzia napisał/a:
no tak tez mowila ze przyjaciolmi zostana. ale to bez sensu jak dla mnie. ja bym tak nie umiala
Ja też bym tak nie umiała ale widocznie to jedna wielka ściema, jest kretynką i tyle. I jest ponoć strasznie głupia a jeden psycholog się wypowiedział, że ona wcale się nie kreuje na głupola. On jest bo człowiek nie może się w takich ryzach trzymać aby nie pokazać swojego prawdziwego oblicza. Nie można tyle udawać.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
ojej jakie okropne zdjęcie !!!
ale fakt jest też taki, że na pudelku co jakiś czas pojawiają się takie "najbrzydsze zdjęcia" różnych gwiazd i jest to trochę chamskie... W końcu każdy z nas ma w swoim zbiorze takie własne zdjęcia, na których wyszło się, delikatnie mówiąc, średnio korzystnie, prawda?
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 401 dni temu Posty: 4057 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-07-23, 12:00
Kociak napisał/a:
calineczka napisał/a:
spójrzcie na to
ojej jakie okropne zdjęcie !!!
ale fakt jest też taki, że na pudelku co jakiś czas pojawiają się takie "najbrzydsze zdjęcia" różnych gwiazd i jest to trochę chamskie... W końcu każdy z nas ma w swoim zbiorze takie własne zdjęcia, na których wyszło się, delikatnie mówiąc, średnio korzystnie, prawda?
Prawda ale z reguły my jesteśmy bardziej skromne. Skoro Doda uważa się za piękność a w rzeczywistości tak nie jest.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
no, teraz mają na pudelku tydzień głupich zdjęć Dody - w sumie rację masz Aniu, każdy ma takie zdjęcia w swojej kolekcji, ale jak się jest gwiazdą, do tego kontrowersyjną, to trzeba się liczyć z tym, że skoro do mediów trafiają zdjęcia piękne, prosto z sesji zdjęciowych, to i trafią takie nie do końca udane!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum