nie wiem czy słyszałyście w weekendzie z Dodą w rmfie jej wypowiedź na temat spódniczek mini.
po zmierzeniu jej spódniczki (19 cm) powiedziała, że spódniczka mini to nie jest dla niej tylko atrybut lata, ale całego roku, bo ona w mini chodzi także zimą, nawet bez rajstop, przez co często się przeziębia i choruje. na co pani prowadząca zapytała czemu nie zaprzestanie tego rytuału skoro przez to choruje. na co Doda: wolę być chora fizycznie niż na umyśle. przecież to jest chore nie nosić mini zimą no cóż...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 532 dni temu Posty: 2037 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-06-30, 22:50
genialny pomysł, teraz sie poprzeziebiac a na starosc nie wstawac z lozka bo wszystko chore. dla mnie nie jest normalne noszenie mini w zimie bez rajstop, no ale ja nie jestem gwiazdą
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Co do jej zachowania to nie bede komentowała..
Ogolnie nie szkodzi mi :d podobaja mi sie niektore jej ciuszki.. czasami bardzo fajnie sie ubiera.A co do wyopadku samochodowego to byłam pewna ze nie pojezdzi dłuzej niz miesiac bez kolizji.. a tu w 1 czy 2 dzien bach! alez ja jestem przewidywalna
_________________ Kobiety mają przynajmniej stroje, a czym swoją pustkę mogą przykryć mężczyzni...??
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 372 dni temu Posty: 145
Profil: Imię: Aga
Wzrost: 165
Włosy: braz
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-07-11, 10:47
gdzies czytalam ze caly rozwod dody to chwyt marketingowy bo jej solowa kariera to porazka, jak slucham jej piosenek, a on sie podnieca ze sama je napisala to zastanawiam sie gdzie ona ma to 150 iQ, zreszto ona nie jest glupia i te cale jej zachowanie(glupie)to pod publiczke, ale komu teraz sie to podoba?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum