Informacje: Dołączył: 67 dni temu Posty: 274 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Włosy: Blond
Partner: Mary Jane
Wysłany: 2008-10-03, 11:59
malenka napisał/a:
:arrow: naprawdę potrafi śpiewac, ma super mocny głos i ogólnie ma talent wokalny
nie rozśmieszaj mnie. Doda i talent wokalny? Doda jest efektem wielkiej pustki na polskim rynku muzycznym, gdzie ludzie totalnie bez talentu robią kariery. Słyszałyście Mandarynę? Słyszałyście Agnieszkę Lesz? Na takim rynku to ja z dobrą promocją i odpowiednimi wkładami finansowymi bym został gwiazdą. I wszyscy by jeszcze mówili jak pięknie śpiewam. To nic że z playbacku.
_________________ "Nie ma kobiet nie do zdobycia, są jedynie mężczyźni do dupy."
Andrzej Klawitter
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 415 dni temu Posty: 5612 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-10-03, 19:58
a ten koles jakis znajomy mi sie wydaje,to jest ktos znany?
Włosy: ciemny blond
Stan: panna ;)
Wysłany: 2008-10-03, 22:24
Porównywanie Mandaryny i Dody ? Bez przesady, nie lubię piosenek Dody, ale uważam, że głosisko ma, więc nie wiem co przy niej robi Mandaryna, a z kolei Agnieszki Lesz nie znam
Wiem, że jest taka jęcząca pani jak Natalia Lesz.- tego nie znoszę.
Ale ogólnie lubię Dodę- fajna babka z niej, a ten jej nowy facet- jakiś taki bez wyrazu.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 68 dni temu Posty: 882 Skąd: centrum
Profil: Wzrost: 173
Włosy: brąz
Stan: panna
Partner: mr. D.
Wysłany: 2008-10-05, 12:02
A ja tam ją lubię, według mnie ma wsystko i wszystkich w d...ie nie przejmuije się opiniami innych(przynajmniej tak to wygląda), chciałąbym się tego od niej nauczyć, poza tym fajnie śpiewa, owszem niektóre jej wypowiedzi są idiotyczne, i w ogóle czasem tak się zachowuje (i ubiera niestety), ale mimo to jestem w stenie powiedzieć, że lubię ja
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 513 dni temu Posty: 11037 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-10-05, 18:19
nie trawię baby
i wiedzą tu o tym dziewczynki
ale zakochałam się jak zjechała steczkowską w programie na żywo steczkowska bardziej mnie drażni niż ona
i ten śmiech Justynki... matko... irytujące http://pl.youtube.com/watch?v=0ob9WkxgtTA
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 234 dni temu Posty: 2947 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Mila
Partner: L.
Wysłany: 2008-10-05, 20:13
Nie przepadam za Steczkowską, ale...Doda nie byłaby sobą jakby czegoś nie palnęła, a że Steczkowska nic nie odpowiedziała, to akurat świadczy o tym, że jest lepiej wychowana i ma więcej kultury...
Wchodząc w dyskusję z Dodą, nie pozostałoby jej nic innego jak podejść i przejechać łyżwą po tym pustym łbie Dody...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum