Wysłany: 2008-04-09, 10:40 do FACETóW:) I NIE TYLKO......
jakie kobiety lubicie?:P tzn, czy lubicie takie , ktore sa powiedzmy ,, natarczywe'' tzn czesto pisza wam smski, dzwonia itd;)
a wy kobitki?? jakie jestescie dla swoich mezczyzn??:) chodzi mi o to czy zasypujecie ich smskami.. i czesto nie dostajecie odpowiedzi??:)))
Staram się coraz mniej wysyłać smsów, bo mój R strasznie tego nie lubi:( Więc powoli się uczę. Najlepiej jak bym zadzwoniła i zmieściła się w 10 słowach ze swoją myślą:) Na początku wkurzałam się o to, a teraz obydwoje się z tego śmiejemy. ale dobrze, że widujemy się codziennie, bo jakbym miała streszczać mu swój cały dzień przez telefon, to by nie dał rady:)
mój eks wysyłał sam do mnie setki smsów.... nawet w nocy potrafił 10 smsów napisac że tęskni, myśli itd.
a jak nie odpisywałam mu odrazu to było pytanie....a dlaczego nie odpisałaś on kupował pakiet za 6 zł i miał smsy po 1 grosz to pisał ile wlezie... ja nigdy nie żałowałam na smsy i dzwonienie....ale jego pytania czasem mnie już nudziły w tych smsach....
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 415 dni temu Posty: 5612 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-04-09, 11:43
Donn napisał/a:
nawet w nocy potrafił 10 smsów napisac
to nie mogl za dnia tesknic? Jeden przed spankiem to rozumiem, ale zeby po nocach budzic? Ja bym zabila chyba
Wysłany: 2008-04-09, 11:50
Moniika, i po nocach tez? No ja to jestem straszna jak ktos mnie obudzi wiec mnie by to nie cieszylo, a moze jakbysmy nie mieszkali i nie spali razem to byloby inaczej
Wysłany: 2008-04-09, 11:51
angik1683, my nie mieszkamy razem, widzimy sie 2 razy w tygodniu.... po nocach nie piszemy... A budzimy sie nawzajem w takich sytuacjach kiedy jedno z nas ma jakiś problem, coś złego sie dzieje
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 674 dni temu Posty: 2425 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-04-09, 11:52
staram się nie zamęczac smsami, szczególnie jak ma jakieś spotkanie, tylko czasami musze coś napisac bo zapomnę, ale coraz mniej pisze smsków bo mnie to denerwuje i wolę zadzwonic, pogadać . jak idzie z kumplami - wcale nie esemesuje, co mu będę zawracać tyłek
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 415 dni temu Posty: 5612 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Wysłany: 2008-04-09, 11:54
Moniika, no zupelnie inna sytuacja tak to i ja bym duzo pisala i dzwonila.Z tymi nocami to chodzilo mi o bylego chlopaka Donn, bo pisala ze potrafil jej z 10 wyslac
Wysłany: 2008-04-09, 12:01
no ja to nie przepadam ani za pisaniem smsow ani za dzwonieniem, naszczescie mam na tyle dobrze ze mieszkamy razem wiec pisze lub dzwonie tylko w naglych przypadkach, no od czasu do czasu napisze miskowi zbereznego eska typu "wlasnie wyszlam z wanny i jestem cala mokra" albo dzwonie powiem "kocham Cie" i sie rozlaczam
Wysłany: 2008-04-09, 12:20
Moniika, no jak to? Biegiem do domu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum