a ja ani nie piszę ani nie dzwonie,czasami krótka rozmowa na gg. W ten sposób ani ja nie kontroluję jego ani on mnie i powiem szczerze ze taki układ mi odpowiada. Jak mamy się spotkać to wtedy telefonik albo smsik i jest oki.
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! ;p
my piszemy srednio 2 smski dziennie hehe albo wogole tylko W zadzwoni na pare sekund... tak jakos czasem chcialabym cos dostac milego le tak sie widzimy codziennie wiec:) luzik:)
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 258 dni temu Posty: 4129
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-10-28, 01:00
Moze dlatego ze mamy zwiazek na odleglosc to ciagle piszemy
Tzn Mis skonczy prace, ja zajecia i albo tel albo gg.
Jestesmy prawie 4 lata razem i nie bylo dnia bez smsa..(ale kasy poszlo, nie? ). Ale przez to wiem ze mu zalezy, ze mysli, wiem co tam u niego sie dzieje..
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 112 dni temu Posty: 1274 Skąd: centrum
Profil: Wzrost: 173
Włosy: brąz
Stan: panna
Partner: mr. D.
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-28, 11:42
My z Darkiem czasem się zasypujemy smsami, ja w ogóle zauważyłam że nam si.e o wiele wiele lepiej porozumiewa p[rzez esy niż rozmową telefoniczną, sama nie wiem czemu tak jest.
Ja czesem takmiałam że go zagłaskiwałam tymi esami, że za dużo ich pisałąm. Ale teraz już tak nie robię, odkąd D. chyba w ramach zemstu postaniowil mnie też tak zasypywać, jeju jak on mnie wtedy denerwował. Od tego czasu sama zrozumiałam, że co za dużo to nie zdrowo:)
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-28, 14:36
na początku z tomkiem pisaliśmy z sobą bardzo dużo gadaliśmy rzadko, ale przepisać potrafiliśmy pół nocy np. na temat tego co komu ma sie przyśnić .... teraz od ok pół roku liczba smsów ciągle nam spada do 1-2 dziennie ..... od kiedy większość tygodnia miszkamy razem sa to raczej taki komunikaty w stylu "kup chleb"
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 460 dni temu Posty: 6017 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-28, 16:44 Re: do FACETóW:) I NIE TYLKO......
iwka napisał/a:
jakie kobiety lubicie?:P tzn, czy lubicie takie , ktore sa powiedzmy ,, natarczywe'' tzn czesto pisza wam smski, dzwonia itd;)
a wy kobitki?? jakie jestescie dla swoich mezczyzn??:) chodzi mi o to czy zasypujecie ich smskami.. i czesto nie dostajecie odpowiedzi??:)))
Informacje: Wiek: 18 Dołączyła 129 dni temu Posty: 650 Skąd: Tu! =)
Profil: Włosy: Różne;))
Stan: Na smyczy:P
Partner: Tomaszek =D
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-04, 17:29
Na poczatku Moj Misior wysylal mi mnostwo smsow i czasem to mnie irytowalo, kiedy nie odpisywalam, wysylal co chwile 'hmm?' a jak dalej nie odp to dzwonil;/ ale powiedzialam, ze mnie to denerwuje i jest dobrze:) poza tym, ze czasami w ogole nie dostaje od niego smsow, a milo np po jakichs5h sprzatania czy czegokolwiek zobaczyc chociaz 'tesknie', 'kocham Cie' czy cos... kiedys mialam przesyyt, a teraz wrecz niedosyt...
Partner: Mary Jane
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-04, 17:35
wszystko trzeba wyśrodkować. Wiadomo że po spędzeniu 12 h razem wymaglowaniu wszystkich tematów smsy typu " co słychać" są irytujące. Z drugiej strony jak się długo nie widzimy to się jakoś tak czeka na to żeby coś napisała. Trzeba znaleźć złoty środek.
_________________ "Nie ma kobiet nie do zdobycia, są jedynie mężczyźni do dupy."
Andrzej Klawitter
Informacje: Wiek: 22 Dołączył: 148 dni temu Posty: 43 Skąd: Sosnowiec
Profil: Imię: Jakub
Wzrost: około 176
Włosy: Ciemne
Stan: Zajęty
Partner: Marta
Wysłany: 2008-11-04, 17:51
a ja jako, że swój ideał mam ponad 250 km od siebie to sms'y/skype itp. ratują nas i raczej nie ograniczamy się na tym polu. Staż związku też nie za duży więc to jakby jeszcze bardziej stymuluje aktywność na tym polu. Myślę jednak, że jeśli ma się z sobą codziennie kontakt to można znacznie zredukować rozmiar takiej korespondencji
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-05, 19:21
Ja sie widze z moim raz na miesiac (dzieli nas jakos miedzy 500-700km, zalezy, jaka trasa sie jedzie, po skosie si enie da:P), duzo piszemy, rozmawiamy... mnie chodzilo o to, ze np. wyslal esa, ja nie poczulam, wysylal nastepnego, jak dalej nie odp, to dzwonil wiedzac, ze np mam lekcje/kurs/jestem ze znajomymi i glupio mi przy nich gadac;/ i to mnie denerwowalo
[ Dodano: 2008-11-05, 19:22 ]
ale juz sobie wyjasnilismy i jest dobrze - grunt to mowic sobie wszystko szczerze i roziwazywac takie problemy
Jestem zwolennikiem rozmów twarzą w twarz. Przez telefon czuję się jakbym gadał z tym telefonem, albo pisał tę wiadomość w próżnię.
Nastrój:
Wysłany: 2008-11-07, 19:32
U mnie rozniez... gdyby nie telefon i skype to bym swojego faceta w ogole nie widywala, nie miala bym z nim kontaktu... a tak to przynajmniej mozemy sobie pogawedzic;) nie jest to szczyt moich marzen, drazni mnie to, ale jakos trzeba z tym zyc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum