Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
do FACETóW:) I NIE TYLKO......
Autor Wiadomość
iwka

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-04-09, 12:44   

no własnie, mi sie wydaje ze ja to chyba za duzo pisze:) a najbardziej mnie denerwuje jak czekam na odpowiedz i czekam i czekam.... i nic:))

REKLAMA

strus
[Usunięty]

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-04-09, 13:26   Re: do FACETóW:) I NIE TYLKO......

iwka napisał/a:
jakie kobiety lubicie?:P tzn, czy lubicie takie , ktore sa powiedzmy ,, natarczywe'' :P tzn czesto pisza wam smski, dzwonia itd;)
a wy kobitki?? jakie jestescie dla swoich mezczyzn??:) chodzi mi o to czy zasypujecie ich smskami.. i czesto nie dostajecie odpowiedzi??:)))

Nie, natarczywe to nie;) Ja lubie takie wysrodkowane czyli nie za duzo nie za malo, nawet jak gdzies z kolegami ide to milo dostac jednego smsa o czymkolwiek, nawet o tym ze wlasnie idzie spac i przesyla cmoka na dobranoc..
Przynajmniej wiem ze mysli o mnie, ogolnie lubie dostawac smsy no chyba ze wysyla mi Tak-Tak..

iwka

Informacje:

Profil:
Wysłany: 2008-04-09, 13:31   

no włansie;) ja mam tak , ze jak pisze mojemu meżczyznie sporo sms n( według mnie wcale nie za duzo) to mowi zebym pisala mniej:) a jak pisze mniej - to prosi bym wiecej mu pisałą:) ehheheh i jak tu dogodzic:)

calineczka 

Informacje:
Dołączyła 512 dni temu

Profil:
Imię: Alina
Wzrost: niziutki :))
Stan: narzeczona :)
Partner: Krzysztof
Wysłany: 2008-04-09, 13:37   

Cytat:
ehheheh i jak tu dogodzic:)
a czy trzeba :?: jak nie mieszkalismy razem to rzadko w ciagu dnia były smsy jak juz to wieczorkiem
teraz wole zadzwonic jak mam sprawę ,ale to sie rzadko zdarza

sweet Shanti 

Informacje:
Dołączyła 232 dni temu

Profil:
Imię: viktoria
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Stan: hmm ....
Wysłany: 2008-04-09, 17:17   

no ja czasem katuje swojego jak mi sie nudz;)ale na ogoł nie staram sie go zameczac smsami ,,,,

katti 
butterfly

Informacje:
Dołączyła 373 dni temu

Profil:
Imię: Kasia
Wzrost: średni
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2008-04-09, 17:19   

Moj facet na poczatku wysylal mi baaaaardzo duzo smsow, zarowno w dzien jak i w nocy.Dzwonil czesto. Teraz jak zadzwoni to cud ;-) heheh a jak napisze smsa to tez 2 na tydzien.
Ja dzwonie do niego 2 razy dziennie, raz.Zeby mu pow. dzien dobry i zeby zyczyc mu kol. snow.Uwielbiam z nim gadac, opowiadac co sie wydarzylo np. w pracy.

Nie przesadzam z iloscia dzwonienie czy smsow, bo uwazam ze powinien miec tez swobode.Nie naleze do grona upierdliwych/natarczywych dziewczyn :-P

cerrata 

Informacje:
Dołączyła 513 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-04-09, 18:08   

a ja czasem dużo piszę, czasem mniej ;-)
mamy ograniczone abonamenty wiec też często nie piszemy, co by kaski nie tracić, tylko puszczamy sobie sygnałki :P :P :P

Madzik :) 
:)

Informacje:
Dołączyła 277 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-04-09, 18:35   

Sms'kow nie wysylamy wlasciwie wogole ;-) najwyzej z krotkimi wiadomosciami typu "spoznie sie" "kup olej". Od czasu do czasu trafi sie cos milego typu "tesknie" ale ostatnio coraz rzadziej :-P Natomiast codziennie rozmawiamy przez telefon kilkanascie minut, oczywiscie wtedy kiedy jestesmy osobno ;-) Wojtek ma do mnie darmowe polaczenia, wiec czasem moge sie rozgadac :mrgreen: Na samym poczatku to moglismy pol dnia przewisiec na telefonie, teraz sie juz to ograniczylo do max 1 godzinki :mrgreen:

I moje urodzinki tez :D

Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 721 dni temu

Profil:
Imię: Madzia
Wzrost: niski
Włosy: czarna
Stan: szczęśliwa żonka :)
Partner: Marcin
Wysłany: 2008-04-09, 19:27   

od kiedy mieszkamy razem, to prawie nie ma smsów. dzwonimy jak coś potrzebujemy od siebie. jak jesteśmy osobno, np. jak Misiek siedział w delegacji, to wtedy wisieliśmy na telefonie po godzinie dziennie ;-) od czasu do czasu Miś zaskoczy mnie jakiś smsem z wyznaniem miłosnym <bzyklov> ale ja z reguły nie mogę odpisać, bo jestem w pracy, a w mojej pracy nie mam prawie możliwości wyjęcia telefonu z torebki ;-) podsumowując: od czasu do czasu miły sms jak najbardziej mile widziany, ale gdybym dostawała takie co godzinę, to bardzo szybko starałabym się to ukrócić.

anusek 

Informacje:
Dołączyła 366 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-04-09, 20:58   

lubie smski i pisac i dostawac,ale nie za często bo to sie robi takie,no nic w tym już później nie ma,taka rutyna,bo ile można pisac i co,w kółko to samo <bezradny> wole rozmawiac,a już najlepiej pyszczek w pyszczek :mrgreen:

SpryCiulaaa 
Rakieta :D

Informacje:
Dołączyła 474 dni temu

Profil:
Wzrost: Stanowczo za mało ;)
Włosy: brąz
Stan: panna.. jeszcze ;)
Wysłany: 2008-04-12, 17:19   

Zdecydowanie wole pisac niz rozmawiac przez tel. Pisujemy z M. srednio duzo :P . Kiedys było inaczej.. byanjmniej z mojej strony. Pisałam duzo , a on mowil, zebym tak duzo nie pisala bo go to denerwuje. :P

Myśleli, że jak będe mała to będzie mniejszy problem :)

Olciiia 
marzycielka

Informacje:
Dołączyła 233 dni temu

Profil:
Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-04-12, 22:43   

A my nie piszemy sms-ow, wlasciwie ciagle ze soba gadamy, zaczyna sie to wtedy kiedy T. jest juz w pracy i dzwoni jako moj prywatny budzik- to jest super milo zaczac dzien slyszac jego glos... <buja w oblokach>

a sms-y piszemy kiedy jedno z nas wyjedzie i nie mozemy spac razem to jest fajne bo w nich mozna przekazac cos czego czasami nie powie sie w rozmowie

ale nigdy nie bylo czegos takiego ze albo ja albo on za duzo pisze nie mialo to dla mnie zadnego znaczenia... :)

blondynka 

Informacje:
Dołączyła 120 dni temu

Profil:
Włosy: Blond
Stan: Panna
Partner: Marcin
Wysłany: 2008-08-18, 12:31   

Nie ja raczej rzadko do niego piszę pierwsza,a to dlatego,że Marcin albo dzwoni albo sam napisze pierwszy i czasem jak mam nawet ochotę napisać to już mi przychodzi od niego sms.

Kita 
Przeszczęśliwa:)

Informacje:
Dołączyła 117 dni temu

Profil:
Imię: S.
Włosy: blond
Stan: zaręczona
Wysłany: 2008-08-18, 18:00   

My prawie w ogole nie piszemy do siebie smsow, tak jest odkad zamieszkalismy razem. Piszemy czasem jak ktores z nas w delegacje wyjedzie, ale to wtedy i tak wolimy dzwonic. Jak on idzie gdzies z kumplami na piwko, to czasem wysle tez smska jakiegos milego, ale ja pierwsza nigdy nie pisze. Piszemy tez jak ktores cos potxrebuje, albo cos trzeba kupic :-)

"Miłość ogarnia całe życie kobiety, jest jej więzieniem i jej niebem"

uwww 

Informacje:
Dołączyła 105 dni temu

Profil:
Imię: Ula
Wzrost: 156
Włosy: ciemny brąz
Stan: zakochana panna
Partner: Łukasz
Wysłany: 2008-08-19, 07:52   

my kiedyś pisaliśmy dużo, dzwoniliśmy dużo...
ale odkąd mój Ł zmienił pracę nie ma czasu wziąć telefon do ręki... :(

dzwonię raz dwa razy dziennie do niego, czasem cos napiszę ale czesto bez odzewu :(
ale potem albo sie spotykamy albo dłuuugo rozmawiamy na gg :)

Odpowiedz do tematu