Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 398 dni temu Posty: 4057 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2008-05-14, 12:06
Jak powiesz to połówkowi to możesz popełnić duży błąd, nie dość że go zranisz to jeszcze urazisz mu dume. Drugi raz może już Ciebie o ręke nie poprosić. Zastanów się.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 275 dni temu Posty: 2239 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Włosy: brazzzz
Stan: wkrotce zonka
Partner: L
Wysłany: 2008-05-14, 12:09
skinnybitch, o ile dobrze kojarze to mieszkacie ze soba juz jakis czas i jestescie w zwiazku kilka lat,nie wiem w czym slub moglby miedzy wami cos zmienic,a tymbardziej nie wiem jak slub molby zmienic ciebie czy twojego partnera
no i podobnie jak Jewel radzilabym sie dobrze zastanowic zanim mu cos powiesz,bo byc moze twoje watpliwosci sa chwilowe - stres narzeczonej- a mowiac mu to mozesz duzo stracic
Wysłany: 2008-05-14, 12:23
skinnybitch, ale moze powinnas poczekac z ta rozmowa kilka dni, bo takie to wszystko na goraco moze daj sobie kilka dni,przemysl to wszystko i jesli nie zmienisz zdania to wtedy powiedz mu o swoich watpliwosciach
Wysłany: 2008-05-14, 12:29
skinnybitch, mam nadzieje,ze twoje watpliwosci same sie rozejda po kosciach i niedlugo bedziemy ogladaly suwaczek i bedziemy razem z Toba odliczaly dni do slubu.Zycze powodzenia.
Dokładnie skinnybitch poczekaj, byś potem nie żałowała, przemyśl sobie wszystko za i przeciw, czy chcesz tego ślubu, czy nie! oczywiście nic na siłę, jeśli naprawdę poczujesz, ze nie chcesz być mężatką i że bardziej odpowiada Ci tak jak jest teraz to na spokojnie wówczas z nim o tym porozmawiaj..
powodzenia
P.S. Sorka, że dopiero teraz piszę, ale musiałam wszystko od początku przeczytać spokojnie..
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 78 dni temu Posty: 387 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: Anna
Wzrost: 166
Włosy: blond
Stan: In Love
Partner: Piotr
Wysłany: 2008-05-15, 14:41
Porozmawialam z moim kochanym i wiecie rozwial wszystkie moje watpliwosci...juz jest wszystko ok i pomalutku szykujemy sie do slubu...Jak ja kocham tego mezczyzne...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum