Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Dlaczego nie warto wracac do bylych
Autor Wiadomość
Roxi 
ustabilizowana;>

Informacje:
Dołączyła 113 dni temu

Profil:
Wzrost: 173
Włosy: brąz
Stan: panna
Partner: mr. D.
Nastrój:
anielska

Wysłany: 2008-10-22, 08:42   

Mój facet, z któym jestem już ponad 3 lata również jest moim byłym. Po czterech miesiącach zawiązku rozstaliśmy się, a raczej ja z nim zarwałąm, bo okazałą się być dupkiem, Później w ogóle nie widzieliśmy się przez 2 miesiące, jedynie on czasem do mnie pisał. Kiedyś zaproponował spotkanie, a ja pokłóciłąm się z nim. Później nagle spotkaliśmy się na imprezie u mojej znajomej i ...od razu wróciliśmy do siebie:) W ogóle nie zaluję tej decyzji, jest super:)

[ Dodano: 2008-10-22, 09:50 ]
O kurcze, oprzepraszam , ja myślałam że to temat "dlaczego warto wracac do byłych, hihihi, trochę nie na temat odpowiedziałąm....

REKLAMA

tanika_aha 
sweet & strong;)

Informacje:
Dołączyła 92 dni temu

Profil:
Imię: Doti ;)
Wzrost: 165
Włosy: brunetka
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2008-10-22, 09:10   

Roxi napisał/a:
W ogóle nie zaluję tej decyzji, jest super:)
Masz szczeście,może chłopak wcale nie jest taki zły ;-) w sumie to każdy zasługuje na szanse,byle nie dziesiątą z kolei :-D

Anulka 
:)

Informacje:
Dołączyła 142 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Wzrost: 174 cm
Włosy: Czarne
Stan: Panna
Partner: Krzysiu
Nastrój:
pijana

Wysłany: 2008-10-26, 10:29   

Czasami zbyt pochopnie podejmujemy decyzje o rozstaniu i fakt wrócenia do siebie jest nieunikniony. Jednak ja nie jestem zwolenniczką powrotów.

tanika_aha 
sweet & strong;)

Informacje:
Dołączyła 92 dni temu

Profil:
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2008-11-12, 21:26   

ostatnio prześladuja mnie mysli o moim byłym...i o powrocie :-? wiem,że on dałby za to dużo :-? a ja nie umiem się uporać z samą sobą. Byliśmy razem 4 lata :-(

Zielonooka 
Lady in red

Informacje:
Dołączyła 418 dni temu

Profil:
Nastrój:
anielska

Wysłany: 2008-11-12, 22:10   

tanika_aha, a czemu się rozstaliscie?

tanika_aha 
sweet & strong;)

Informacje:
Dołączyła 92 dni temu

Profil:
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2008-11-12, 22:24   

Zielonooka, ludzie to nazywaja różnicą charakterów,przyszedł czas że jego osoba zaczeła mnie męczyć a ja poczułam,że potrzebuję odetchnąć,potrzebuję kontaktu z ludźmi <on był bardzo zachłanny,można powiedzieć ze chciał wychować mnie jak dziecko bo jest starszy i lepiej zna życie>. Czułam,że się męczę i nie umiałam nad tym zapanować,a jego nie mogłam znieść. I zaczełam się zastanawiać czy to z tym człowiekiem chce4 układać życie :-| zaplątałam się w znajomość z innym,myślałam ze coś z tego wyniknie fajnego ale okazał się palantem...no i teraz się zastanawiam gdzie popełniłam błąd :-|

madzia 

Informacje:
Dołączyła 606 dni temu

Profil:
Nastrój:
anielska

Wysłany: 2008-11-13, 08:01   

tanika_aha, a czujesz cos jeszcze do niego? moze warto dac sobie szanse i wrocic ale uwaga, na nowych warunkach! :)

Nie rozmawiaj z głupcem, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.

tanika_aha 
sweet & strong;)

Informacje:
Dołączyła 92 dni temu

Profil:
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2008-11-13, 14:16   

madzia, no własnie ja się boję,że on po raz kolejny nie dotrzyma "nowych warunków",a powrót do niego będzie błędem. Ale chyba nadal jest dla mnie kimś ważnym.

666ilonka777 

Informacje:
Dołączyła 160 dni temu

Profil:
Imię: Ilona
Włosy: ciemne
Partner: Przemuś :*
Nastrój:
zmeczona

Wysłany: 2008-11-13, 14:26   

tanika_aha, a moze Ci sie tak wydaje, ze jest nadal kims waznym, moze to tylko przyzwyczajenie?Sama tak mialam, bylam z nim 5 lat, ciagle awantury o cos, przy koncu to byl juz po prostu koszmar, zawsze jak sie rozstawalismy to wracalismy do siebie, bo nie moglismy zyc bez siebie, ale teraz wiem, ze to z przyzwyczajenia, za kazdym razem przy klotni mowilismy sobie, ze to ostatnia klotnia, ze bedzie lepiej, ze sie postaramy i co? dobrze bylo, np.na miesiac, a pozniej znowu to samo. W czrwcu rozstalismy sie poraz klejny i jak sie okazalo na dobre, na poczatku bylo bardzo ciezko... 5 lat tyle wspomnien, ale teraz niczego nie zaluje i trafilam naprawde na wspanialego faceta, zupelne przeciwienstwo poprzedniego. wiec przemysl sobie wszystko dokladnie jak to u Ciebie jest

WweronikaA 

Informacje:
Dołączyła 168 dni temu

Profil:
Imię: Weronika
Wzrost: niski
Włosy: szatynka (inne farbowane)
Stan: ZakochanA :*
Partner: W*
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2008-11-13, 15:01   

tanika_aha
Ja mialam podobna sytuacje tyle ze nie byl duzo starszy. Tylko o 2 lata. Rozstalismy sie a w sumie to ja odeszlam (zdradzal mnie a ja wracalam wiec inna tez sytuacja ale nie do tego zmierzam) chodzi o to ze tez bylam przyzwyczajona i kochalam ale wiedzialam ze z nim nie chce tez mialam innego a przynajmniej wydawalo mi sie ze mialam nie mam go! Ale mam wojtka:) plakalam po rozstaniu ale teraz sie ciesze z mojej decyzji! przemysl wszystkie za i przeciw! I tzrymaj sie ;-)

tanika_aha 
sweet & strong;)

Informacje:
Dołączyła 92 dni temu

Profil:
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2008-11-13, 16:39   

WweronikaA, dzięki,w sumie to masz rację ;-)

Alisekai 
Ruchomorek

Informacje:
Dołączyła 112 dni temu

Profil:
Imię: Justyna
Wzrost: 180cm
Partner: M. :*
Nastrój:
napalona

Wysłany: 2008-11-13, 20:58   

Dla mnie cała sprawa jest jednoznaczna:
Ale to już było i nie wróci więcej...

tanika_aha 
sweet & strong;)

Informacje:
Dołączyła 92 dni temu

Profil:
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2008-11-14, 11:13   

Alisekai, ja tez tak mówiłam,a teraz biję się sama ze sobą bo nie wiem w która stronę pójść :-/

Alisekai 
Ruchomorek

Informacje:
Dołączyła 112 dni temu

Profil:
Imię: Justyna
Wzrost: 180cm
Partner: M. :*
Nastrój:
napalona

Wysłany: 2008-11-14, 11:18   

Wszystko zależy od Ciebie. Sama nie wiem... Kiedyś odgrzałam taki kotlet i okazał się lepszy od świeżego. Na początku, gdy zaczynałam kręcić z M. i nasze dyskusje na gg stawały się coraz odważniejsze spanikowałam i uciekłam. Później on zachodził w głowę dlaczego tak się stało, bo już zaczął robić sobie nadzieje na coś więcej, a tu klops. Po jakimś czasie spróbowałam ponownie i tym razem wyszło. I jesteśmy razem do tej pory, kochamy się i jest cudnie. Ale to nie to samo, co wracanie do byłych. Wtedy między nami nie było ustaleń, że jesteśmy parą, to były tylko luźne dyskusje o zabarwieniu erotycznym. A gdy już pojawia się słowo "związek" sprawy robią się trudniejsze i wygląda to zupełnie inaczej. Nie jest tak łatwo wrócić, a potem utrzymać taki sam stan rzeczy, jak przed rozstaniem. Powiedziałabym nawet, że uczynienie związku takim, jaki był przed rozstaniem jest niemożliwe, bo już zawsze będzie inaczej.

calineczka 

Informacje:
Dołączyła 557 dni temu

Profil:
Imię: Alina
Wzrost: niziutki :))
Stan: narzeczona :)
Partner: Krzysztof
Nastrój:
zadowolona

Wysłany: 2008-11-14, 11:21   

tanika_aha, cięzka decyzja Cie czeka to na pewno , ale w tej chwili wydaje mi się , że sie zamęczysz jesli nie sprobujesz ......jeśli chcesz a widac , że chcesz .......powodzenia trzymam kciuki ;*

Odpowiedz do tematu