Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 113 dni temu Posty: 1274 Skąd: centrum
Profil: Wzrost: 173
Włosy: brąz
Stan: panna
Partner: mr. D.
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-22, 08:42
Mój facet, z któym jestem już ponad 3 lata również jest moim byłym. Po czterech miesiącach zawiązku rozstaliśmy się, a raczej ja z nim zarwałąm, bo okazałą się być dupkiem, Później w ogóle nie widzieliśmy się przez 2 miesiące, jedynie on czasem do mnie pisał. Kiedyś zaproponował spotkanie, a ja pokłóciłąm się z nim. Później nagle spotkaliśmy się na imprezie u mojej znajomej i ...od razu wróciliśmy do siebie:) W ogóle nie zaluję tej decyzji, jest super:)
[ Dodano: 2008-10-22, 09:50 ]
O kurcze, oprzepraszam , ja myślałam że to temat "dlaczego warto wracac do byłych, hihihi, trochę nie na temat odpowiedziałąm....
Masz szczeście,może chłopak wcale nie jest taki zły w sumie to każdy zasługuje na szanse,byle nie dziesiątą z kolei
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! ;p
ostatnio prześladuja mnie mysli o moim byłym...i o powrocie wiem,że on dałby za to dużo a ja nie umiem się uporać z samą sobą. Byliśmy razem 4 lata
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! ;p
Zielonooka, ludzie to nazywaja różnicą charakterów,przyszedł czas że jego osoba zaczeła mnie męczyć a ja poczułam,że potrzebuję odetchnąć,potrzebuję kontaktu z ludźmi <on był bardzo zachłanny,można powiedzieć ze chciał wychować mnie jak dziecko bo jest starszy i lepiej zna życie>. Czułam,że się męczę i nie umiałam nad tym zapanować,a jego nie mogłam znieść. I zaczełam się zastanawiać czy to z tym człowiekiem chce4 układać życie zaplątałam się w znajomość z innym,myślałam ze coś z tego wyniknie fajnego ale okazał się palantem...no i teraz się zastanawiam gdzie popełniłam błąd
madzia, no własnie ja się boję,że on po raz kolejny nie dotrzyma "nowych warunków",a powrót do niego będzie błędem. Ale chyba nadal jest dla mnie kimś ważnym.
tanika_aha, a moze Ci sie tak wydaje, ze jest nadal kims waznym, moze to tylko przyzwyczajenie?Sama tak mialam, bylam z nim 5 lat, ciagle awantury o cos, przy koncu to byl juz po prostu koszmar, zawsze jak sie rozstawalismy to wracalismy do siebie, bo nie moglismy zyc bez siebie, ale teraz wiem, ze to z przyzwyczajenia, za kazdym razem przy klotni mowilismy sobie, ze to ostatnia klotnia, ze bedzie lepiej, ze sie postaramy i co? dobrze bylo, np.na miesiac, a pozniej znowu to samo. W czrwcu rozstalismy sie poraz klejny i jak sie okazalo na dobre, na poczatku bylo bardzo ciezko... 5 lat tyle wspomnien, ale teraz niczego nie zaluje i trafilam naprawde na wspanialego faceta, zupelne przeciwienstwo poprzedniego. wiec przemysl sobie wszystko dokladnie jak to u Ciebie jest
_________________ Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujemy, one same przyjdą...
tanika_aha
Ja mialam podobna sytuacje tyle ze nie byl duzo starszy. Tylko o 2 lata. Rozstalismy sie a w sumie to ja odeszlam (zdradzal mnie a ja wracalam wiec inna tez sytuacja ale nie do tego zmierzam) chodzi o to ze tez bylam przyzwyczajona i kochalam ale wiedzialam ze z nim nie chce tez mialam innego a przynajmniej wydawalo mi sie ze mialam nie mam go! Ale mam wojtka:) plakalam po rozstaniu ale teraz sie ciesze z mojej decyzji! przemysl wszystkie za i przeciw! I tzrymaj sie
Alisekai, ja tez tak mówiłam,a teraz biję się sama ze sobą bo nie wiem w która stronę pójść
Wszystko zależy od Ciebie. Sama nie wiem... Kiedyś odgrzałam taki kotlet i okazał się lepszy od świeżego. Na początku, gdy zaczynałam kręcić z M. i nasze dyskusje na gg stawały się coraz odważniejsze spanikowałam i uciekłam. Później on zachodził w głowę dlaczego tak się stało, bo już zaczął robić sobie nadzieje na coś więcej, a tu klops. Po jakimś czasie spróbowałam ponownie i tym razem wyszło. I jesteśmy razem do tej pory, kochamy się i jest cudnie. Ale to nie to samo, co wracanie do byłych. Wtedy między nami nie było ustaleń, że jesteśmy parą, to były tylko luźne dyskusje o zabarwieniu erotycznym. A gdy już pojawia się słowo "związek" sprawy robią się trudniejsze i wygląda to zupełnie inaczej. Nie jest tak łatwo wrócić, a potem utrzymać taki sam stan rzeczy, jak przed rozstaniem. Powiedziałabym nawet, że uczynienie związku takim, jaki był przed rozstaniem jest niemożliwe, bo już zawsze będzie inaczej.
tanika_aha, cięzka decyzja Cie czeka to na pewno , ale w tej chwili wydaje mi się , że sie zamęczysz jesli nie sprobujesz ......jeśli chcesz a widac , że chcesz .......powodzenia trzymam kciuki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum