Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 373 dni temu Posty: 2861
Profil: Imię: Kasia
Wzrost: średni
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2008-08-05, 14:55
Jesli jest nalog, tak jak w przypadku Twojego chlopaka narkotyki, to to napewno jest walka z wiatrakami.
Ale jesli ludzie rozstaja sie z innych powodow i jeecze mozna to 2 raz skleic to czasem warto
_________________ ..... Nie wystarczy pokochać, trzeba jeszcze umieć wziąć tę miłość w ręce i przenieść ją przez całe życie .....
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 111 dni temu Posty: 31
Profil:
Wysłany: 2008-08-05, 15:33
byliśmy razem 2 lata, dopiero pod koniec zaczęłam zauważać ze coś jest nie tam bo wybierał zawsze kolegów, oklamywał mnie że np jedzie na noc do pracy a jechał na impreze, i sie domyśliłam wkońcu, dużo ludzi mi to potwierdziło, byłam zalamana, a jak juz sie rozstaliśmy to sie sam przyznał że brał amfetamine ale tylko czasami :| jednak dla mnie taki związek zakłamany jest bez sensu.
Informacje: Dołączyła 237 dni temu Posty: 2510 Skąd: w krainie marzen...
Profil: Imię: S.
Wzrost: malutka
Włosy: czarnulka
Stan: szczęśliwa żonka:)
Partner: P.
Wysłany: 2008-08-05, 15:39
katti napisał/a:
Ale jesli ludzie rozstaja sie z innych powodow i jeecze mozna to 2 raz skleic to czasem warto
warto...
[ Dodano: 2008-08-05, 16:42 ]
katti napisał/a:
Ale czy ludzie potrafia sie jednak zmienic nauczyc sie czegos na bledach
cerrata napisał/a:
jeśli problem nie został po prostu odłożony na bok tylko 'przegadany' to na pewno może być tylko lepiej
w przeciwnym razie.. krótka droga
A jesli zostal przegadany, a ludzie i tak dalej robia zle
Katti kochanie ja wierze w ludzi.. i wierze jesli ktos chce sie zminic... to potrafi tego dokonac.... potrzebna jest romzowa przegadanie problemu i wyciagniecie wnioskow...
moim zdaniem mozna nauczyc sie wielu rzeczy na wlasnych bledach... ja potrafilam
Tak wiem cos o tym naprawde warto:) ale w przypadku kicia19870 bez zastanowienia bym go rzuciła. Taki człowiek nie może zmienić się sam, potrzebuje pomocy specjalistów i długiego leczenia
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 47 dni temu Posty: 1002 Skąd: Tu i ówdzie :)
Profil: Wzrost: 165
Wysłany: 2008-10-11, 16:50
Samo słowo "były" mówi samo za siebie...były znaczy NIEobecny...przeszłość...i jakiś powód dlaczego do tej przeszłości zaczoł należeć. Dlatego nie wiem czy warto czy nie warto,kurde,kwestia powodu dlaczego były jest "byłym"
Informacje: Wiek: 18 Dołączyła 474 dni temu Posty: 411 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: Stanowczo za mało ;)
Włosy: brąz
Stan: panna.. jeszcze ;)
Wysłany: 2008-10-12, 09:08
Hm.. na ogół tak jest, ze nie wchodzi sie dwa razy do przyslowiowej rzeki.. ale zawsze znajda sie wyjątki. Taki wyjatek spotkał i mnie.. wlazłam do jednej rzeki po raz drugi i poki co nie zaluje .
Wysłany: 2008-10-12, 10:36
SpryCiulaaa napisał/a:
Hm.. na ogół tak jest, ze nie wchodzi sie dwa razy do przyslowiowej rzeki.. ale zawsze znajda sie wyjątki. Taki wyjatek spotkał i mnie.. wlazłam do jednej rzeki po raz drugi i poki co nie zaluje .
Bo to,ze nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki też nie może być regółą... pozdrowionka
[ Dodano: 2008-10-12, 11:37 ]
no i czasami trzeba dać tą drugą szansę ,byle nie dziesiątą z kolei >
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 47 dni temu Posty: 1002 Skąd: Tu i ówdzie :)
Profil: Wzrost: 165
Wysłany: 2008-10-21, 21:09
ja do byłego nie wróce,okazał się dupkiem <widać był nim cały czas > teraz mam skrzywioną psychikę
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! <Yo> ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum