Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 172 dni temu Posty: 27 Skąd: made in London :p
Profil: Imię: Aleksandra
Wzrost: 178
Stan: zaręczona :D
Partner: Łukasz
Wysłany: 2008-06-10, 10:27
Ja zawsze mowie dwa razy do tej samej rzeki sie nie wchodzi, bojak zranil raz to drugi tez sie nie zawaha bo bedzie wiedzial ze mu zawsze wybaczysz, a tak niech ma nauczke niech wie ze jestes silna kobieta i nie pozwolisz soba manipulowac. Ja wiem ze to trudne ale postaraj sie to wszystko przetrwac. Jestesmy z Toba pamietaj o tym.
Informacje: Dołączyła 237 dni temu Posty: 2510 Skąd: w krainie marzen...
Profil: Imię: S.
Wzrost: malutka
Włosy: czarnulka
Stan: szczęśliwa żonka:)
Partner: P.
Wysłany: 2008-06-11, 13:22
asia21_87 napisał/a:
a wiecie ja ze swiom, byłam nie byłam to trwał ok pół roku, schodziliśmy sie tak 3 razy, aż w koncu jesteśmy razem i jest super
to sa chyba wyjatki.. co nie zmienia fasktu ze bardzo ci gratuluje i sie ciesze piekna... ale moze widzialas ze warto.. a jesli nei warto to po co sie meczyc
Profil: Imię: Agatka
Włosy: czane/czerwone:)
Stan: panna
Partner: Jacek
Wysłany: 2008-06-11, 19:23
a ja wam powiem historyjke pewniej pary, moj przyjaciel startowal do mojej kolezanki az ja w koncu zdobyl i po jakims czasie ona sie znudzila i powiedziala mu byebye chlopak sie wyzalil i stwierdzil ze nigdy wiecej no po pol roku mozu znow widze ich razem, na krotko owszem bo panna A. znow sie znudzila....... i trzecim raziem jak przyszedl do mnie i mowi ze on znowu do niej to zalamalam rece...... ale co od dwoch lat sa szczesliwym malzenstwem i swiata poza soba nie widza wiec chyba nie ma reguly..........
_________________ Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy...
Informacje: Dołączył: 302 dni temu Posty: 154 Skąd: Rzeszow
Profil: Imię: Jarek
Wzrost: 185
Włosy: brąz
Stan: zajety i wolny zarazem :)
Wysłany: 2008-06-20, 17:31
o łał,ciekawa historyjka i widzicie kobietki,my wam chcemy dac szczescie a wy czesto na sile je odrzucacie,oj gdyby nie nasza wytrwalosc ( bez przesady Jaro) i upartosc w dazeniu do celu co byscie biedne zrobily?
przytoczyl tu ktos powiedzenie ze dwa razy do jednej rzeki sie nie wchodzi
ale za drugim razem to juz nigdy nie jest ta sama rzeka przeciez
Wg mnie nie warto wracac do bylych, bo niby po co? jesli stali sie bylymi to cos sie miedzy tymi ludzimi musialo zdarzyc zlego wiec wielki KONIEC i brak powrotow. Gdyby w tym momencie przyszedl moj byly i mnie blagal odmowilabym bo dwa razy sie do tej samej rzeki nie wchodzi i to samo radze innym dziewczynom.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum