ale nowy związek podobno odgania myśli o starym...
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! ;p
magdaaaaa, no ale w sumie to nigdy nie wiadomo do końca w co się czlowiek pakuje,może być pięknie a może być całkiem odwrotnie... Ale wydaje mi się,że powiedzenie ze receptą na pierwsza miłość jest druga miłość coś w sobie ma. Ale nie taka miłość przypadkowa z przymusu,tylko taka która spada na nas nagle i ciągnie dwoje ludzi ku sobie.
_________________ Gdy na mnie patrzysz to wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...! ;p
jeżeli jest taka to nie ma sie co zastanawiać tylko sie angazować
tez tak myślę,tylko najpierw musi na mnie spaść... mogła by sie pospieszyć
Warto dac sobie jeszcze jedna szanse, jesli oboje wiemy jakie bledy popełnialismy, jesli widzimy , ze facet sie zmienił.
Nie wystarczy jednak jego zapewnienie "zmienilem sie". To samemu trzeba zobaczyć.
śmieszy mnie jak ktos sie rozstaje z facetem, a po tygodniu/miesiacu do niego wraca, bo wystarczyły ww zapewnienie , badz pare randek, gdzie ta osoba starala sie na sile pokazac : "juz nie jestem tym facetem z którym zerwałaś".
Czas który minął od rozstania, wiele doswiadczen po zerwaniu wbija niektórym co nieco do łba . Niektórzy natomiast nic sie nie zmieniaja , a wtedy nie warto po raz 2 wiazac sie z kims, kto tak bardzo nas wkurzał/krzywdził, że od niego odeszłysmy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum