Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Dlaczego nie potrafie zapomniec???
Autor Wiadomość
nulQa

Informacje:

Profil:
  Wysłany: 2007-08-29, 22:25   Dlaczego nie potrafie zapomniec???

4 miesiecy temu rozstalam sie ze swoim chlopakiem niepotrafie sie po tym pozbierac tak bardzo go kochalam i kocham nadal...inni mowia ze czas leczy rany ale mi wydaje sie ze to tylko czas...niewem co zrobic??? raz porobowalam zwiazac sie z kims innym przz moment wydawalo mi sie nawet ze cos do niego czuje ale to bylo zludne uczucie...:((

REKLAMA

calineczka 

Informacje:
Dołączyła 512 dni temu

Profil:
Imię: Alina
Wzrost: niziutki :))
Stan: narzeczona :)
Partner: Krzysztof

Wysłany: 2007-08-29, 22:30   

czas naprawdę leczy rany uwierz i spróbuj żyć dalej rzeczywistością anie marzeniami i wspomnieniami bo to tylko pogorszy sprawę
trzymaj się ciepło :!: ;-)

Madae 

Informacje:
Dołączyła 541 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-08-29, 22:34   

ja mam podobna sytuacje .. tylko ze my nigdy oficjalnie razem nie bylismy ... a jednak tak jakbysmy byli :P powiem Ci ze z czasem bedzie łatwiej :D ale nie zapomnisz nigdy ...najtrudniej Ci bedzie nie porownywac do niego kazdego innego chlopaka. To sie robi podswiadomie i ciezko jest sie odzwyczaic... wiem po sobie. To potrafi rozwalic kazdy zwiazek zanim sie jeszcze on dobrze zacznie. Po prostu dochodzisz do wniosku ze to nie ten "jedyny" bo nie ma tego i tego a tamten mial albo to czy tamto robi inaczej...Trzeba sie otrzasnac i nauczyc sie dawac szanse innym facetom.. ja wciaz sie ucze i pewnie dlatego ciagle sama jestem :(

Jewel 
I'm In Love

Informacje:
Dołączyła 539 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-08-30, 00:33   

A nie próbowaliście do siebie wrócić ?? Może warto ;> Zależy jeszcze jaki był ten powód rozstania.

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 727 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-08-30, 09:55   

myślę, że bardzo ważne jest to, abyś go nie rozpamiętywała, nie zastanawiała się nad każdym gestem, który kiedyś zrobił, nad tym jak Wam było cudownie, nie wspominała wspólnie spędzonych chwil... I tak jak napisała Madae, musisz nauczyć się dawać szansę innym chłopcom... Próbować, może ten któremu dałaś szansę po prostu nie był tym odpowiednim dla Ciebie i dlatego się w nim nie zakochałaś...
Z drugiej strony może być tak jak pisze Jewel - to akurat zależy od tego dlaczego się rozstaliście i jakie są teraz Wasze stosunki...

Niunia 

Informacje:
Dołączyła 490 dni temu

Profil:
Imię: Marta
Wzrost: 170 cm
Włosy: czarne
Wysłany: 2007-08-30, 11:00   

rozstanie zawszw boli, niezależnie od tego z jakiego powodu do niego doszło...ale czas leczy rany-to prawda!brzmi to troche okrutnie ale niestety tak to właśnie wygląda...

nulQa nie napisałaś z jakiego powodu sie rozstaliście, ale może istnieje jakaś szansa na to, żeby do siebie wrócić...jeśli ty go kochasz i jemu na tobie zależy to warto spróbować!!! ja i mój chłopak mieliśmy w naszym związku taki kryzys, że rozstaliśmy sie na ponad 3 miesiące i wszystko udało sie naprawić, jesteśmy razem i bardzo sie kochamy! zamiast sie załamywać spróbuj z nim pogadać, wierze, że jeśli tylko będziecie chcieli to napewno wam sie uda <pocieszacz>

oOmikuniaOo 

Informacje:
Dołączyła 456 dni temu

Profil:
Imię: Kamila
Wzrost: 171
Włosy: blond
Stan: mam chlopaka..:P
Partner: mój Damianek..
Wysłany: 2007-08-30, 22:18   

ehmm... to prawda że czas leczy rany... ale o kimś kogo se kochało się nie zapomina... mozesz zakochac sie znowu ale po pierwszej czy po poprzedniej miłości (jesli to była miłość nie zauroczenie) pozostaje ślad... mówi się że na zraniona miłość najlepszym lekarstwem jest nowa... przyjdzie pora na tego przy którym zapomnisz o chwilach które cię bolą... ja czekalam i się doczekałam.... powodzenia ;-)
Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...

SpryCiulaaa 
Rakieta :D

Informacje:
Dołączyła 474 dni temu

Profil:
Wzrost: Stanowczo za mało ;)
Włosy: brąz
Stan: panna.. jeszcze ;)
Wysłany: 2007-08-31, 11:54   

Mowia, ze czas wcale nie leczy ran, a jedynie przyzwyczaja do blizn jakie pozostały. Przyzwyczaja do nieobecnosci, do braku tego kogos. Ale jest tak jak mowi oOmikuniaOo, - slad zawsze pozostaje po milosci :)

Myśleli, że jak będe mała to będzie mniejszy problem :)

Emiliana 
Emiliana

Informacje:
Dołączyła 482 dni temu

Profil:
Imię: Emilia
Wzrost: 175
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2007-08-31, 11:59   

wiadomo, ze zawsze pozostają wspomnienia, taki sentyment, ale trzeba pamiętać, ze życie idzie do przodu i nie należy patrzeć zbyt czesto w tył, tylko iść do przodu. Kurcze, zycie nie konczy sie na jednym facecie, jestem zdania, że jeśli nie ten to bedzie nastepny i staraj sie nulQa, przygotować miejsce w sercu dla innego.

oOmikuniaOo 

Informacje:
Dołączyła 456 dni temu

Profil:
Imię: Kamila
Wzrost: 171
Włosy: blond
Stan: mam chlopaka..:P
Partner: mój Damianek..
Wysłany: 2007-09-04, 13:03   

Emiliana napisał/a:
Kurcze, zycie nie konczy sie na jednym facecie, jestem zdania, że jeśli nie ten to bedzie nastepny i staraj sie nulQa, przygotować miejsce w sercu dla innego.

taka prawda.. popieram to co napisałaś. Jest tylu facetów przy którym powróci radość życia...
Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...

Anija 

Informacje:
Dołączyła 528 dni temu

Profil:
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-09-04, 21:35   

Emiliana napisał/a:
Kurcze, zycie nie konczy sie na jednym facecie,

moj ulubiony fragment z filmu "nigdy w życiu" :mrgreen:

Kaś 
Księżna Pontu

Informacje:
Dołączyła 428 dni temu

Profil:
Imię: Kasia
Wysłany: 2007-09-23, 15:44   

Posmęcę sobie.Ja też nie potrafię zapomnieć.Minęły 3 miesiące,rozstaliśmy się w czerwcu.Załamało mnie to kompletnie,miałam 5 egzaminów i jedno zaliczenie w plecy.Trochę doszłam do siebie,było już całkiem nieźle,a dziś mam niezły kryzys.Tęsknię za nim,nie mogę się pogodzić z tym,że już go nie zobaczę.Staram się myśleć o tym,że zachował się jak padalec,że nie jest wart tego,by mi go brakowało,ale mi to nie pomaga.Atakują mnie wspomnienia o tych dobrych chwilach i ciężko mi się pogodzić z tym,że to już nie wróci.Meliskę sobie piję i staram się uspokoić,bo zaliczenie (właśnie to)mam za 2 dni i tradycyjnie nic nie umiem.

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 727 dni temu

Profil:
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-09-23, 22:49   

Kaś, w zasadzie to nie ma rady innej niż ta, której sama próbujesz... Staraj się myśleć o tych złych chwilach....albo inaczej... myśl o tym, że nie chcesz przez tego faceta, (który jak mniemam Cię zranił) zawalić kolejny raz zaliczenia czy egzaminu... Jest to dość świeża sprawa i pewnie będą Cię męczyć czasami takie wspomnienia i kryzysy... Najważniejsze to staraj się jak najbardziej zagospodarować sobie czas, wtedy jest brak czasu na myślenie o zranionym serduchu <przytul>

calineczka 

Informacje:
Dołączyła 512 dni temu

Profil:
Imię: Alina
Wzrost: niziutki :))
Stan: narzeczona :)
Partner: Krzysztof

Wysłany: 2007-09-24, 07:02   

Kociak napisał/a:
Najważniejsze to staraj się jak najbardziej zagospodarować sobie czas, wtedy jest brak czasu na myślenie o zranionym serduchu <przytul>
to jest 100% prawdy koniecznie trzeba miec jak najmniej czasu na rozmyslania

Kaś 
Księżna Pontu

Informacje:
Dołączyła 428 dni temu

Profil:
Imię: Kasia
Wysłany: 2007-09-24, 13:09   

Staram się staram ,tak sobie myślę,że to nie za nim tęsknie,tylko ogólnie mężczyzny potrzebuje. :-|

Odpowiedz do tematu