Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 133 dni temu Posty: 2935 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-08-17, 14:57
ja wczoraj dziewczyny mialam takie cos... ehhh nie moge zapomniec o moim bylym... chcialabym wogule przestac myslec o tym ze cos nas kiedys laczylo ale nie potrafie dlaczego momentami nie czuje tej milosci do mojego obecnego a wiem ze nie potrafie bez niego zyc ...:( chcem zapomniec.... jeszcze najgorsze to ze w tej szkole bede go widywala
słyszałam kobietki kiedyś bardzo mądre słowa : najlepszym lekarstwem na zranioną miłość jest nowa miłość w moim przypadku to się sprawdzało w stu procentach...
_________________ Cierpliwość...to spokój, że przecież się stanie!
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 513 dni temu Posty: 11029 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-08-17, 15:46
kasiulka napisał/a:
najlepszym lekarstwem na zranioną miłość jest nowa miłość
w moim też! jak widać
zakochanam po uszy od ponad trzech lat, po tamtym... idiocie
ale jest niestety jeden myk...
ja tak miałam przynajmniej
że na początku R był jakby lekarstwem na 'tamtego', i jak się wyleczyłam to poczułam się tak jakby.. no jakby nie był mi potrzebny i o maly włos nie zrobiłam czegoś głupiego i zakochałam sie w nim chyba dopiero później, jak się wyleczyłam
u mnie nie wiem jak to nazwać ale totalnie i natychmiast zapominałam o moim byłym gdy juz inny był przy moim boku....najpiekniejsze jest w tym to gdy ten były chce wrócic...a zazwyczaj tak było...noi klapa bo już nie ma gdzie...super uczucie
Informacje: Wiek: 16 Dołączyła 133 dni temu Posty: 2935 Skąd: szczecin
Profil: Imię: Marta
Włosy: Czarne
Stan: zniewolona...
Partner: Danielus:*
Wysłany: 2008-08-17, 15:55
kasiulka, no a mojego bylego to ja dosc czesto widuje i zle sie wtedy czuje chcialabym zapomniec o nim ale nie wiem jak .... najgorsze jest to ze w szkole bede go widziala...
Krówko...masz przed sobą całe życie...nie możesz patrzeć wstecz...pytasz jak zapomnieć...płacz tyle ile bedziesz chciał a potem wstań i nie daj się...pokaż jeśli masz taką możliwość jemu samemu co stracił...bądź dumna bo będzie zadowolony jśli zobaczy cię rozgoryczoną...nie pozwól sobie na to...obiecaj mi
do tego trzeba trochę czasu...niestety...ja już nie panietam moich byłych wogule przypomniec sobie choć jedną chwilę z którymś z nich to dla mnie wielki kłopot...ale to chyba dlatego że mój maz jest tym jedynym którego szukałam i oprócz niego nic więcej nie potrzebuję...tobie też tego życzę
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 448 dni temu Posty: 623
Profil: Partner: mam Cię na oku
Wysłany: 2008-08-17, 16:43
A mi dziś wpadły w ręce zdjęcia z byłym. Oglądałam je i się popłakałam. Jestem pewna że do Niego już nic nie czuję, to pewne. A ponieważ rozstaliśmy się w zgodzie, zachowałam tylko pozytywne myśli, no i przy wspomnieniu wspólnie spędzonych chwil zrobiło mi się smutno
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum