Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Dla odmiany.. najgorsze cechy :)
Autor Wiadomość
Xantia 
wariatka

Informacje:
Dołączyła 771 dni temu

Profil:
Imię: Marta
Wzrost: Za malo :)
Włosy: Brunetka :P
Stan: zakochana :*

Wysłany: 2006-12-13, 23:10   Dla odmiany.. najgorsze cechy :)

tak wlasnie czytalam post madzi o klotniach.. i chce sie was zapytac...
jakie cechy u waszego partnera sa dla was nie do zniesienia i dlaczego ? i nie piszcie ze nie ma negatywnych cech bo nie uwierze hehe

REKLAMA

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 772 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: blondi :P

Wysłany: 2006-12-13, 23:21   

Uparty jak osiol jest....Jak sie czasami zaprze, to moge prosic, wyjasniac, a on dalej swoje... Chyba nie musze tłumaczyc dlaczego mnie to denerwuje :)
Poza tym... antypantoflarstwo.... chyba nowe slowo wymyslilam :) zupelna odwrotnosc pantoflarza z niego...wszystko po swojemu :P to sie troche tez wiaze z cecha nr 1 ;>
Jest troche cech, ktore mnie denerwuja, ale to nie takie straszne, zeby byly nie do zniesienia :) a poza tym, my sie jeszcze caly czas docieramy, caly czas uczymy sie jak ze soba zyc, aby ze soba wytrzymac, wiec mysle ze z biegiem czasu i niektore te negatywne cechy jakos da sie u niego utemperowac ;)

Diablica666 
[*]

Informacje:
Dołączyła 766 dni temu

Profil:
Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)

Wysłany: 2006-12-13, 23:34   

Upur ...wręcz masakryczny jak sobie coś durnego wbije do głowy to nie ma odwrotu :(
uzależnienei od komputera i gier :D ale to większośc facetów tak ma :D

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 772 dni temu

Profil:

Wysłany: 2006-12-14, 15:40   

Diablica666 napisał/a:
uzależnienei od komputera i gier :D ale to większośc facetów tak ma :D
moj tez tak ma, ale tylko jak mnie nie ma :) musze przyznac, ze jak przychodze do Niego, to nie gra sobie w jakies gowienka... ale nie wiem jak to bedzie jak ze soba zamieszkamy ;) czy nie bedzie mnie denerwowac,ze zamiast zajmowac sie mna to On bedzie sie zajmowal jakimis latajacymi z karabinami ludzikami :evil:

Xantia 
wariatka

Informacje:
Dołączyła 771 dni temu

Profil:

Wysłany: 2006-12-14, 16:14   

Kociak, mowisz o tym counter strike ? bo moj to maniak hehehe ale juz przywyklam ze sie wyzyje i sam do mnie przyjdzie

nie uznaje juz tego za negatywna ceche :) lepiej tak niz jakby mial lazic i sie upijac hehe

Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 765 dni temu

Profil:
Imię: Madzia
Wzrost: niski
Włosy: czarna
Stan: szczęśliwa żonka :)
Partner: Marcin
Nastrój:
skolowana

Wysłany: 2006-12-14, 16:37   

Kociak napisał/a:
musze przyznac, ze jak przychodze do Niego, to nie gra sobie w jakies gowienka... ale nie wiem jak to bedzie jak ze soba zamieszkamy ;) czy nie bedzie mnie denerwowac,ze zamiast zajmowac sie mna to On bedzie sie zajmowal jakimis latajacymi z karabinami ludzikami :evil:

oj będzie Cię denerwować...chyba, że to ja tylko jestem szajbnięta na punkcie Marcina gierek samochodowych...ale to i tak nie jest najgorsze Jego przyzwyczajenie...

po 1 - i ostatnio najbardziej mnie wkurza: o wszystkim za Niego muszę ja pamiętać!! ma sklerozę, że hoho, i nie zapisuje sobie tego, co ma zrobić, a są to zazwyczaj ważne sprawy: np. mail do promotora w sprawie pracy mgr, telefon do dziekanatu itp. przypomina mu się za dzien lub dwa za późno, lub dopiero wtedy kiedy ja mu przypomnę.

po 2 - i to chyba jeszcze bardziej mnie wkurza: ma coś do zrobienia, coś co powiedzmy nie należy do najprzyjemniejszych, jak ostatnio np. wypełnienie formularzy aplikacyjnych w sprawie pracy, naprawa mojej szczotki do zębów, telefony do ludzi w sprawie mieszkania, zaplanuje, że zrobi to np. w niedzielę po śniadaniu. No i przychodzi ta niedziela, a pierwsze co Marcin robi to komputer i gierka, albo prgram do obróbki zdjęć. I tak ślęczy nad tym, aż przyjdzie wieczór, oczywiście to co miał zrobić lezy nietknięte, i kiedy zwracam mu uwagę, pojawia się odpowiedź: jak nie dziś to jutro to zrobię!! grrrrr....i z takiego właśnie powodu teraz powtarza ostatni rok studiów :-(

po 3 - sto milionów pierdół jak bałaganiarstwo, pierwsze co rano to włączanie telewizora, to, że jak się gdzies szykujemy, to On do ostatniej chwili ogląda coś w tv, i potem to ja muszę na niego czekac, podjadanie wszystkieco co możliwe, gdy ja tylko nie widzę itp.

ale i tak Go kocham i ma naprawdę mnóstwo cech pozytywnych :-)

Diablica666 
[*]

Informacje:
Dołączyła 766 dni temu

Profil:

Wysłany: 2006-12-14, 18:39   

Madzia81 napisał/a:
. No i przychodzi ta niedziela, a pierwsze co Marcin robi to komputer i gierka, albo prgram do obróbki zdjęć. I tak ślęczy nad tym, aż przyjdzie wieczór, oczywiście to co miał zrobić lezy nietknięte, i kiedy zwracam mu uwagę, pojawia się odpowiedź: jak nie dziś to jutro to zrobię!! grrrrr....i

Skad ja to znam :roll: mój chłopak ma zrobić mojemu bratu projekt dosyć spory(ważny dla niego) obiecał jemu i mi ze go zrobi . Ma go zrobić do świąt a on jeszcze nie zaczął! bo twierdzi ze ma czas i siedzi albo przy durnej gierce, albo na forum o pędzeniu własnej roboty alkoholu,albo na forum krótkofalarskim a ja szału dostaje :-x .Wyznaję zasadę że jezeli masz coś do zrobienia (a zwłaszcza innym) to najpierw się to robi a potem się obija a nigdy na odwrut :/

Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 765 dni temu

Profil:
Imię: Madzia
Wzrost: niski
Włosy: czarna
Stan: szczęśliwa żonka :)
Partner: Marcin
Nastrój:
skolowana

Wysłany: 2006-12-14, 21:00   

Diablica666 napisał/a:
Wyznaję zasadę że jezeli masz coś do zrobienia (a zwłaszcza innym) to najpierw się to robi a potem się obija a nigdy na odwrut :/

no dokładnie!!a u naszych facetów jest zawsze na odwrót - najpierw przyjemności, a dopiero potem, jak już kobieta swoje potruje, to się wezmą do roboty. i jeszcze potem urażeni, że my im na coś zwracamy uwagę....

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 772 dni temu

Profil:

Wysłany: 2006-12-15, 22:46   

Madzia81 napisał/a:
ale i tak Go kocham i ma naprawdę mnóstwo cech pozytywnych :-)
no tak jak my wszystkie ;) tzn my kochamy naszych ;) co nie oznacza, ze nie mja oni wad, bo kazdy je ma... A teksty,ze facet jest idealny i ze nie ma zadnej wady to dla mnie takie gadanie 13latek ;) wazne tylko,zeby tych pozytywnych cech bylo wiecej niz negatywnych ;)

Aneta88 

Informacje:
Dołączyła 755 dni temu

Profil:
Imię: Aneta
Stan: panna

Wysłany: 2006-12-16, 12:17   

zauważyłam że pojawia się najczęściej upór i to prawda to chyba wada każdego faceta, chociaż kobietki tez są upatre:P, mój oprucz uporu jest jeszcze wulgarny a ja bardzo tego nie lubie

Xantia 
wariatka

Informacje:
Dołączyła 771 dni temu

Profil:

Wysłany: 2006-12-16, 14:02   

Aneta88, to go tresuj hehe :)

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 772 dni temu

Profil:

Wysłany: 2006-12-16, 14:45   

Aneta88 napisał/a:
mój oprucz uporu jest jeszcze wulgarn
tzn wulgarny w jaki sposob? w zachowaniu, mowie? akurat ta ceche mozna wytepic z faceta, powoli acz skutecznie. Ja nie pozwolilabym na to mojemy facetowi,zeby byl wulgarny czy to w stosunku do mnie czy w ogolnym zachowaniu... Nie dziwie sie wiec, ze tego nie lubisz...

Rowan_tree 

Informacje:
Dołączyła 690 dni temu

Profil:
Imię: Gosia
Wzrost: 162

Wysłany: 2007-02-21, 22:33   

No ja za wulgaryzmy albo nieprzyzwoite żarty z owymi uroczymi słówkami karce dosadnie- było kilka narzekań że za bardzo sie czepiam , ale w chwili obecnej akurat jest ok a i on sam mnie karci gdy jakies niezbyt urocze słówko wymknie mi się z ust:)
Ostatnio zmieniony przez Diablica666 2007-02-21, 22:55, w całości zmieniany 1 raz  

wardzynka 
playzeerek :-)

Informacje:
Dołączyła 693 dni temu

Profil:
Imię: Beata
Wzrost: 162

Wysłany: 2007-02-22, 09:44   

Rowan_tree, czy tu oby nie przesadzasz troche ?
Rowan_tree napisał/a:
nieprzyzwoite żarty z owymi uroczymi słówkami karce dosadnie
brzmi to jak grozba starej baby troche humoru :-) zacznij tez zartowac nieprzyzwoicie czasami zamiast karcic.
poza tym mysle ze powinno sie pogadac jak cos sie nie podoba czy slowa czy jakies zarty i powinno sie sobie wyjasnic a nie tak jak ty to mowisz karcisz poza tym facet tez czlowiek zdarza sie mu glupio zartowac ale jak mu sie powie raz i drugi to wierz mi ze prosba lepiej potrafi zadzialac niz karcenie.

Diablica666 
[*]

Informacje:
Dołączyła 766 dni temu

Profil:

Wysłany: 2007-02-22, 10:30   

No w moim związku to akurat ja jestem karcona jak się rozkręce :roll: niestety w pracy nauczylam się kląć jak szefc gdy mi się coś nie podoba (ale oczywiście się hamuje kiedy trzeba :-D ) Rowan_tree, bez przasady facet to też człowiek i ma prawo powiedzieć czasem coś nieprzyzwoitego w końcu każdemu się zdarza ;-) Jesli ci się to nie podoba to wystarczy zwykła rozmowa lub upominanie .
Ostatnio zmieniony przez Madzia81 2007-02-22, 19:42, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu