Rejestracja Zaloguj  

RSS Uzaleznione Rangi Mapa                       Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Dieta na 3-4 kg :)
Autor Wiadomość
Xantia 
wariatka

Informacje:
Dołączyła 589 dni temu

Profil:
Imię: Marta
Wzrost: Za malo :)
Włosy: Brunetka :P
Stan: zakochana :*
Wysłany: 2006-11-29, 13:02   Dieta na 3-4 kg :)

No wlasnie.. macie jakas diete coby zrzucic szybciutko 3-4 kg ? chcialoby sie na sylwka ladnie wygaldac mimo ze nigdzie nie ide hehe

REKLAMA

Diablica666 
[*]

Informacje:
Dołączyła 584 dni temu

Profil:
Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2006-12-03, 23:06   

Jeśli chcesz bardzo szybko to zrzucić ( i równie szybko odzyskać ) to polecam dietę kapuścianą trwa 7 dni , jesz tylko owoce warzywa ,zupę z kapusty, i pijesz wodę i maślankę w te 7 dni gubisz od 3 do ok 5 kilogramów.Dobra jest też dieta 1,500 kcal + ruch wtedy nie będziesz miała efektu , jojo ale mósiałabyś zacząć już teraz .

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 590 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Ostrzeżeń: [4]
Wysłany: 2006-12-03, 23:07   

a ja tez mam dla Ciebie przepis :) przezyj troche stresow, nerwow, az bedziesz miala skrety zoladka :) wtedy w ogole nie bedziesz glodna, a w rezultacie - zgubisz troche kilo ;) przetestowane osobiscie ;)

Ko. 
bietka-kokietka

Informacje:
Dołączyła 588 dni temu

Profil:
Imię: Beata
Wzrost: 168
Włosy: tzw czarna blondynka ;-)
Stan: zniewolona
Partner: Marcin
Wysłany: 2006-12-04, 09:57   

dieta trzynastodniowa - uwaga na efekt jojo - a jak nie masz silnej woli to sobie odpusc

Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 583 dni temu

Profil:
Imię: Madzia
Wzrost: niski
Włosy: czarna
Stan: szczęśliwa żonka :)
Wysłany: 2006-12-04, 11:44   

Kociak napisał/a:
przezyj troche stresow, nerwow, az bedziesz miala skrety zoladka :) wtedy w ogole nie bedziesz glodna, a w rezultacie - zgubisz troche kilo ;) przetestowane osobiscie ;)

sprawdza się, ale nie polecam!
też szukam takiej dietki fajnej, ale kapuściana odpada, nie strawię tej zupy okropnej!!

Xantia 
wariatka

Informacje:
Dołączyła 589 dni temu

Profil:
Imię: Marta
Wzrost: Za malo :)
Włosy: Brunetka :P
Stan: zakochana :*
Wysłany: 2006-12-05, 12:54   

dzieki za porady dziewczyny ale juz dostalam opiernicz hehe ze mam sie nie odchudzac :)
uslyszalam ze jest ok ze on tak lubi i ze dla niego jest idealnie no a skoro jemu pasuje a ja sie z tym jakos bardzo zle nie czuje (miniaturowy brzusio) to zostaje jak jest :)

malgonka 

Informacje:
Dołączyła 364 dni temu

Profil:
Imię: Gosia
Wzrost: 170
Włosy: jakiś taki dziwny
Stan: panienka z okienka
Wysłany: 2007-08-28, 00:33   

Kociak napisał/a:
a ja tez mam dla Ciebie przepis przezyj troche stresow, nerwow, az bedziesz miala skrety zoladka wtedy w ogole nie bedziesz glodna, a w rezultacie - zgubisz troche kilo przetestowane osobiscie

Kurde ja to jakaś inna jestem bo jak przeżywam stresy itp to zamiast nie jeść jak to robi 99% społeczeństwa to ja się wtedy z nerwów obżeram :-/

Emiliana 
Emiliana

Informacje:
Dołączyła 344 dni temu

Profil:
Imię: Emilia
Wzrost: 175
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2007-08-28, 06:50   

o nie ja jak jestem zestresowana to nic nie mogą zjeść, ale i owszem wiele osób ma odwrotnie i sie objada.

Ananas 
Vamp^^

Informacje:
Dołączyła 373 dni temu

Profil:
Imię: Anna
Włosy: czarny
Stan: singiel
Partner: Rafiątko
Wysłany: 2007-08-28, 09:31   

Wystarczy nie jesc słodyczy, nie pic gazowanych słodkich napojow i jesc o polowe mniej tego co jadło sie do tej pory.Tym sposobem spadnie z tyłka 4 kg. w ciągu miesiaca.

calineczka 

Informacje:
Dołączyła 375 dni temu

Profil:
Imię: Alina
Włosy: blond
Stan: zaręczona :)
Partner: Krzysiek
Wysłany: 2007-08-28, 10:07   

Ananas obys kobieto racje miała ;-) ;-) bo nawet moja rodzina ostatnio stwierdziła , że przytyłam :-/

Ko. 
bietka-kokietka

Informacje:
Dołączyła 588 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-08-28, 10:19   

Ja tam sobie mysle, ze krotkotrwala dieta rodzi tylko i wylacznie frustracje . Najlepiej zaczac od nowego stylu zycia - aktywnosc plus dieta plus konsekwencja , daje niesamowite rezultaty. Tyle , ze to nielatwe, szczegolnie dla kobiet.

Ananas 
Vamp^^

Informacje:
Dołączyła 373 dni temu

Profil:
Imię: Anna
Włosy: czarny
Stan: singiel
Partner: Rafiątko
Wysłany: 2007-08-28, 10:22   

calineczka napisał/a:
Ananas obys kobieto racje miała

to nie obys miała racje tylko taki jest fakt.Jesc mniej niz do tej pory i organizm nie dostajać tylu kcl z pokarmow bedzie brał je z tłuszczow na naszym ciałku ;)
Tym sposobem spadnie.

Ko. 
bietka-kokietka

Informacje:
Dołączyła 588 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-08-28, 10:34   

Ananas napisał/a:
organizm nie dostajać tylu kcl z pokarmow bedzie brał je z tłuszczow na naszym ciałku ;)

Nie wiem skad taka pewnosc . Wg mojej wiedzy organizm, ktoremu nagle obetnie sie ilosc dostarczanej energii, nie przepala tluszczu, raczej zaczyna go magazynowac i spowalnia metabolizm. Dlatego wlasnie obcinanie drastyczne kalorii to najgorszy sposob na chudniecie. Czesto kobiety sa potem zdziwione, ze katuja sie dietami o mocno obnizonym bilansie kalorycznym, a ich waga stoi w miejscu. Nie mowie, ze to nie jest sposob- owszem , jest, ale nie zgodze sie z teza , ze organizm spala tluszcz - utrata trzech kilo to czasem kwestia porannej kupy i odwodnienia ;-) Stawiam na rozsadna diete polaczona z cwiczeniami. Nie czarujmy sie , kwestia odpowiedniego doboru diety i cwiczen , uczy nas wiele o naszym ciele, mozliwosciach, psychice - dobre rezultaty to czesto mnostwo prob i eksperymentow, za to satysfakcja i nowe nawyki z ktorymi nie trzeba juz walczyc, sa tego warte.

calineczka 

Informacje:
Dołączyła 375 dni temu

Profil:
Imię: Alina
Włosy: blond
Stan: zaręczona :)
Partner: Krzysiek
Wysłany: 2007-08-28, 10:58   

Ko. mnie sie osobiście wydaje , że to nie chodziło o tzw głodzenie sie tylko ograniczenie jak ktoś się obżera brzydko mówiąc takich niezdrowych rzeczy

W każdym razie ja głodzić się nie zamierzam bo nie umiem głodna funkcjonować :-/ ale ogranicze to co było złe i niekonieczne

wiadomo ruch wskazany dlatego do pracy pieszo a nie jak do tej pory samochodem( mam ok1,5km ) bo moje lenistwo wzięło góre :-/

Ko. 
bietka-kokietka

Informacje:
Dołączyła 588 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-08-28, 11:03   

calineczka napisał/a:
mnie sie osobiście wydaje , że to nie chodziło o tzw głodzenie sie

NIgdzie nie pisalam o glodzeniu sie - bo to dopiero idiotyzm. Mowie o drastycznym obnizeniu bilansu kalorycznego, bez podstawowej wiedzy na temat chociazby naszego dziennego zapotrzebowania , ktory jest uzalezniony od obecnej wagi, aktywnosci i zywieniowych nawykow, oraz wieku.

Odpowiedz do tematu