Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 584 dni temu Posty: 1505 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2006-12-03, 23:06
Jeśli chcesz bardzo szybko to zrzucić ( i równie szybko odzyskać ) to polecam dietę kapuścianą trwa 7 dni , jesz tylko owoce warzywa ,zupę z kapusty, i pijesz wodę i maślankę w te 7 dni gubisz od 3 do ok 5 kilogramów.Dobra jest też dieta 1,500 kcal + ruch wtedy nie będziesz miała efektu , jojo ale mósiałabyś zacząć już teraz .
a ja tez mam dla Ciebie przepis przezyj troche stresow, nerwow, az bedziesz miala skrety zoladka wtedy w ogole nie bedziesz glodna, a w rezultacie - zgubisz troche kilo przetestowane osobiscie
dieta trzynastodniowa - uwaga na efekt jojo - a jak nie masz silnej woli to sobie odpusc
_________________ "Z życiem jest jak z sukienką : można mieć bogate i kolorowe, a jednak je zmarnować, można też mieć życie zwyczajne i nosić sie z klasą" .
przezyj troche stresow, nerwow, az bedziesz miala skrety zoladka wtedy w ogole nie bedziesz glodna, a w rezultacie - zgubisz troche kilo przetestowane osobiscie
sprawdza się, ale nie polecam!
też szukam takiej dietki fajnej, ale kapuściana odpada, nie strawię tej zupy okropnej!!
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 589 dni temu Posty: 244
Profil: Imię: Marta
Wzrost: Za malo :)
Włosy: Brunetka :P
Stan: zakochana :*
Wysłany: 2006-12-05, 12:54
dzieki za porady dziewczyny ale juz dostalam opiernicz hehe ze mam sie nie odchudzac
uslyszalam ze jest ok ze on tak lubi i ze dla niego jest idealnie no a skoro jemu pasuje a ja sie z tym jakos bardzo zle nie czuje (miniaturowy brzusio) to zostaje jak jest
_________________ nigdy nie przestane cie kochac ******* [`]
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 364 dni temu Posty: 309 Skąd: Lublin
Profil: Imię: Gosia
Wzrost: 170
Włosy: jakiś taki dziwny
Stan: panienka z okienka
Wysłany: 2007-08-28, 00:33
Kociak napisał/a:
a ja tez mam dla Ciebie przepis przezyj troche stresow, nerwow, az bedziesz miala skrety zoladka wtedy w ogole nie bedziesz glodna, a w rezultacie - zgubisz troche kilo przetestowane osobiscie
Kurde ja to jakaś inna jestem bo jak przeżywam stresy itp to zamiast nie jeść jak to robi 99% społeczeństwa to ja się wtedy z nerwów obżeram
Wystarczy nie jesc słodyczy, nie pic gazowanych słodkich napojow i jesc o polowe mniej tego co jadło sie do tej pory.Tym sposobem spadnie z tyłka 4 kg. w ciągu miesiaca.
_________________ Kobiety mają przynajmniej stroje, a czym swoją pustkę mogą przykryć mężczyzni...??
Ja tam sobie mysle, ze krotkotrwala dieta rodzi tylko i wylacznie frustracje . Najlepiej zaczac od nowego stylu zycia - aktywnosc plus dieta plus konsekwencja , daje niesamowite rezultaty. Tyle , ze to nielatwe, szczegolnie dla kobiet.
_________________ "Z życiem jest jak z sukienką : można mieć bogate i kolorowe, a jednak je zmarnować, można też mieć życie zwyczajne i nosić sie z klasą" .
to nie obys miała racje tylko taki jest fakt.Jesc mniej niz do tej pory i organizm nie dostajać tylu kcl z pokarmow bedzie brał je z tłuszczow na naszym ciałku
Tym sposobem spadnie.
_________________ Kobiety mają przynajmniej stroje, a czym swoją pustkę mogą przykryć mężczyzni...??
organizm nie dostajać tylu kcl z pokarmow bedzie brał je z tłuszczow na naszym ciałku
Nie wiem skad taka pewnosc . Wg mojej wiedzy organizm, ktoremu nagle obetnie sie ilosc dostarczanej energii, nie przepala tluszczu, raczej zaczyna go magazynowac i spowalnia metabolizm. Dlatego wlasnie obcinanie drastyczne kalorii to najgorszy sposob na chudniecie. Czesto kobiety sa potem zdziwione, ze katuja sie dietami o mocno obnizonym bilansie kalorycznym, a ich waga stoi w miejscu. Nie mowie, ze to nie jest sposob- owszem , jest, ale nie zgodze sie z teza , ze organizm spala tluszcz - utrata trzech kilo to czasem kwestia porannej kupy i odwodnienia Stawiam na rozsadna diete polaczona z cwiczeniami. Nie czarujmy sie , kwestia odpowiedniego doboru diety i cwiczen , uczy nas wiele o naszym ciele, mozliwosciach, psychice - dobre rezultaty to czesto mnostwo prob i eksperymentow, za to satysfakcja i nowe nawyki z ktorymi nie trzeba juz walczyc, sa tego warte.
mnie sie osobiście wydaje , że to nie chodziło o tzw głodzenie sie
NIgdzie nie pisalam o glodzeniu sie - bo to dopiero idiotyzm. Mowie o drastycznym obnizeniu bilansu kalorycznego, bez podstawowej wiedzy na temat chociazby naszego dziennego zapotrzebowania , ktory jest uzalezniony od obecnej wagi, aktywnosci i zywieniowych nawykow, oraz wieku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum