Rejestracja Zaloguj  

RSS Uzaleznione Rangi Mapa                       Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Dieta na 3-4 kg :)
Autor Wiadomość
calineczka 

Informacje:
Dołączyła 372 dni temu

Profil:
Imię: Alina
Wzrost: niski
Włosy: blond
Stan: zaręczona :)
Partner: Krzysiek
Wysłany: 2007-08-28, 11:05   

kurcze kiedyś wystarczyło trochę stresu i chudłam bez problemu a teraz musze kombinować żeby zrzucić to i owo <bezradny>

REKLAMA

Ananas 
Vamp^^

Informacje:
Dołączyła 370 dni temu

Profil:
Imię: Anna
Wzrost: 170
Włosy: czarny
Stan: singiel
Partner: Rafiątko
Wysłany: 2007-08-28, 11:06   

W pierwszych dniach odchudzania, zawsze chudnie sie szybciej, bo organizm uwalnia sie własnie od wody, dlatego w pierwszym miesiacu diety 1200kcl (np) chudnie sie od 4 do 6 kg, pozniej juz mniej, racjonalne odchudzanie to 1kg. tygodniowo i nie jest to dochudzanie z męczarnią, a dieta 1200kcl nie jest wcale tak trastyczna jaka sie wydaje.Bo jest wiele smacznych produktow o obnizonej wartosci kalorycznej.
Wiem, bo moja przyjaciolka schudła w ten sposob ponad 20 kg.Poza tym troche o tym czytałam.
A osoba , ktora ma trudnosci z utrzymaniem odpowiedniej wagi i z tendencja do tycia cały czs musi trzymac swoją diete " w ryzach", bo schudnąć nie jest sztuką.Sztuką jest utzrymacodpowiednią wagę po przeprowadzonej diecie.A efekt jo-jo przewaznie powraca po kazdej diecie, nie ma co sie łudzić, w momencie , po odchudzaniu, gdy nie chce sie przybrac na wadze trzeba sie pilnowac.Tak jest, było i bedzie.Nie ma diet cud.

Diablica666 
[*]

Informacje:
Dołączyła 581 dni temu

Profil:
Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-08-28, 11:07   

Ja się w ziełam za siebie bo ostatnio trochę mi tyłek urusł :/ ale nie jakieś tam harcorowe głodówki tylko Białe pieczywo zamienilam na pełnoziarniste razowe,schabowe na gotowaną na parze pierś z kurczaka,tłuste kolacje kolo 22 na kanapeczkę z pomidorkiem lub jakąs lekką sałatkę ok 19,zamiast kawy i coli piję czerwona herbatę,zamiast słodyczy jak mam chęć to wcinam garśc winogron lub maliny :-) i w ruch poszedl rowerek stacjonarny oraz (z czego mój piesio baaaaardzo się cieszy) spacerki 5-cio minutowe zamienily sie w godzinne wkoło podzamcza.I oczywiście alkohol poszedł w odstawkę .Zobaczymy jak to będzie ,tym razem mam motywacje...3 wesela w przyszłym roku z czego jedno mojego brata , i jedno mojej najlepszej przyjaciółki na którym będę swiadkową ,no i trza wyglądac jak czlowiek ;-)

calineczka 

Informacje:
Dołączyła 372 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-08-28, 11:08   

Diablica666 <jupi> <jupi> <jupi> za wytrwałość

Ananas 
Vamp^^

Informacje:
Dołączyła 370 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-08-28, 11:09   

Diablica666, i to jest własnie rozwiązanie ;)
Wiadac mozna sie odchudzać z głową i bez duzych wyrzeczen ;)
Na szczescie nie mam tego problemu,natura dała mi mozliwosc jedzenia wszystkiego i nie tycia.

Diablica666 
[*]

Informacje:
Dołączyła 581 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-08-28, 11:13   

Ananas napisał/a:
natura dała mi mozliwosc jedzenia wszystkiego i nie tycia

Takiej to dooobrze :-) nawet nie wiesz jak ci zazdroszczę.Ja mam dziedziczną skłonnośc do tycia wystarczy tydzień jak się mniej ruszam i więcej jem a odrazu dupsko mi rośnie :-(

calineczka 

Informacje:
Dołączyła 372 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-08-28, 11:14   

Cytat:
Na szczescie nie mam tego problemu,natura dała mi mozliwosc jedzenia wszystkiego i nie tycia.
kiedys tez tak miała byłam chudzielcem i tak sobie jadłam jadłam aż nagle kiedys uświadomiłam sobie patrzac w lustro , że coś jest nie halo :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ szkoda , że nie moge jeść wszystkiego bo bardzo lubie dobre jedzonko :mrgreen:

Ananas 
Vamp^^

Informacje:
Dołączyła 370 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-08-28, 11:17   

calineczka napisał/a:
kiedys tez tak miała byłam chudzielcem

ja mam czasami ten problem , ze schudne za duzo jedząc bardzo wiele kalorycznych potraw i np. nie ruszajac się, moja waga nigdy nie skoczyła powyzej 58 kg, chociaz bardzo bym chciała, bo przy moim wzroscie(170) to obecne 55 kg,troszke za mało.
Chciałabym ważyć, tak koło 60 kg własnie.Ale na to juz nie ma rady.Mogliby wymyslec diete na przytycie a nie zajmowac sie nowymi na odchudzanie ;) <zwiewamy>

calineczka 

Informacje:
Dołączyła 372 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-08-28, 11:19   

może ciąża :?: :?: <bezradny>

Diablica666 
[*]

Informacje:
Dołączyła 581 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-08-28, 11:25   

Ananas napisał/a:
Mogliby wymyslec diete na przytycie

A prosze cie bardzo zalecana dla takiej jednej bylej znajomej która była chudzielcem
Mleko pełnotłuste w proszku pić trzy razy dziennie + kilka pączków dziennie .Ona na tym przytyła 4 kilo .

Ananas 
Vamp^^

Informacje:
Dołączyła 370 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-08-28, 11:31   

nie lubie mleka w proszu, pączkow tez :evil:
<zwiewa>

Diablica666 
[*]

Informacje:
Dołączyła 581 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-08-28, 11:36   

Jak to mówi pewne powiedzenie "chcesz byc piękna to cierp" ;-) ale sąinne rzeczy od których się piorunem tyje Np: golonka pieczona w piwie,pierogi ruskie (porcja ma ok 790 kcal :shock: )chałwa,mleczna czekolada z orzechami laskowymi,orzechy (tłuste i mają ok 600 kcla na 100 gr) jest mnóstwo takich produktów kwestia pogrzebania w tabelach kalorycznych ;-)

Ananas 
Vamp^^

Informacje:
Dołączyła 370 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-08-28, 11:40   

wszystko procz golonki (nie lubie) jadam na codzien diabliczko ;)
Juz dzis z ranca pochłonełam całą czekolade ;) omleta,i wypiłam pol litra coli ;)
Ale oki.. nie robie juz offtopa bo warna dostane :shock:
:)

Diablica666 
[*]

Informacje:
Dołączyła 581 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-08-28, 11:50   

Nie no ja też tak chce <wow> ja zjadłam dzisiaj aż małą grahamke z odtłuszczonym serkiem wiejskim i opruszona szczypiorkiem do tego szklaneczke kefiru a teraz kubol czerwonej herbaty :-| na obiad będzie sałatka z piersią kurczaka a potem na kolacje duszone warzywa :-/

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 587 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Ostrzeżeń: [4]
Wysłany: 2007-08-28, 13:05   

A ja czekam już na mój wyjazd do Wrocławia. Tam na pewno odchudzanie pójdzie mi łatwiej niż w domu :) Tu się jakoś nie mogę zmobilizować. A też przez wakacje przytyło mi się z 3 kg no i brzuszek troszku urósł, z czego nie ejstem zadowolona. Ale tak to jest:najpierw wczasy, pełen luz, codziennie śniadanko ze słodkich bułeczek(chleb mi nie smakował), później obiad i kolacja, później jak Piotrek u mnie mieszkał to też się folgowało no i takie są efekty. A w domu to nie da rady..Można mówić, żeby nie kupowali rodziców nic słodkiego..to tata na następny dzień przyniesie do domu ulubione ciasto dla córeczki :roll: i sie nie wytłumaczy, że ja NIE CHCĘ, bo chcę się odchudzić... a grrr..a we Wrocku kupuję sobie tylko to, co jest mi naprawdę potrzebne... Do tego zamierzam zacząć chodzić znowu we Wrocku na aerobik, tylko nie wiem jak to z kasą będzie, bo karnet na miesiąc kosztuje tam ok. 100 zł :/

Odpowiedz do tematu