Skończyliśmy oglądać 1 serię i nie moge się doczekać kiedy przywioze od brata 2. Ale się skończyło................nie będę Wam opowiadać bo bym przyjemność oglądania Wam zabrała Spodziewałam się innego zakończenia 1 serii ale to mi się podoba. Ciekawe co wymyślą w 2?????
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 172 dni temu Posty: 321 Skąd: 3city
Profil: Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2008-02-01, 14:28
Roszpunka: )))))dzieje sie dzieje w 2 serii.. ja sie wlasnie wkurzylam na Dextera (foch) hihihi:P i xhwilowo dwudniowa przerwa.. Facet to facet - niewazne ze morderca...:(eh
Tilia: no to swietnie ze kreca juz dalsze czesci:))a dostalas ta ksiazke na podstawie ktorej powstala 1 seria? dobra jest?
Wysłany: 2008-02-19, 19:54
Tilia napisał/a:
Jak każdy kto oglądał Dextera
no dokladnie:))) a skonczyla sie swietnie!:P i tak to jest dostal nauczke ze nie mozna polegac tylko i wylacznie na 'malej glowce' ale czasami i zaufac sercu..
Wysłany: 2008-02-20, 20:05
shamatu: nie za ma co. Jak wlasnie zauwazylam maila potwierdzajacy wyslanie Dextera nie wyszedl bo jakies zmiany na portalu gazeta.pl sa przeprowadzane. A dopiero teraz sie zorientowalam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum