Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 221 dni temu Posty: 338 Skąd: 3city
Profil: Wzrost: 164,5
Włosy: Rude
Wysłany: 2008-01-17, 21:19
sushine: o prosze a jednak ktos kto to oglada!:) hurra
Po 1wszym odcinku wyglada jakby byl porzucony - o wykorzystaniu jeszcze nie wiem:PPP wiem ze przybrani rodzice byli dziwni....
ale to moje pierwsze info po 1 odcinku... poki co pewnie wiecej bede wiedziala po wiekszej ilosci...
glowny bohater jest specyficzy.. i te jego przemyslenia:) zobaczymy...
[ Dodano: 2008-01-24, 13:49 ]
oki jestem po 5 odcinkach i musze przyznac ze wciaga powoli - koles jest dziwny, ale jak tam ogladamyz Witkiem to sie zastanawiamy ilu takich ludzi jest na swiecie.
Jest psycholem ale coz.. mozna go polubic... wlasnie za to ze obchodzi prawo w dobrej wierze i sprawie.
Moge polecic. Na wieczor, do obiadu, na wolna chwile
Dziewczyny POLECAM!!! Obejrzeliśmy 4 odcinki pod rząd i wciąga że hej. Główny bohater mimo że morderca ,,w dobrej wierze"( eliminuje ludzi którzy są złem tego świata) daje się polubić mimo że jest dziwny.
Mój brat ma już 3 serie. Więc w oczekiwaniu na nowe Losty oglądamy Dextera. Oby tylko wszystkie serie były ciekawe i nie ciągnęły jednego wątku w nieskończoność.
Wysłany: 2008-01-25, 11:30
wow to juz 3 serie tego sa? myslalam ze tylko dwie.
My codziennie (rowniez w oczekiwaniu na Losta, Bonesa i Heroesow) ogladamy po 1 odcinku. W 6 tym odicnku robi sie naaaprawde ciekawie.
Wysłany: 2008-01-25, 16:46
Alex1511 napisał/a:
Aha Dzieki Z moim internetem to sie bedzie 3 lata sciagalo
ale mysle ze warto poczekac:)) chyba ze masz jakiegos znajomego kto ci sciagnie i szybciej bedziesz miala;)
Podeslalabym ci poczta ale obawiam sie ze rownie dlugo moze isc..:(
Wysłany: 2008-01-25, 19:03
masz racje cerrata to brzmi jak usprawiedliwianie mordowania...
Na poczatku kiedy uslyszalam o tym serialu stwierdzilam ze kto wpadl na taki pomysl aby goscia pracujacego w policji i jednoczesnie zabijajacego zrobic dobrym??? ale wiesz co? nie da sie ukryc- wciaga... a poza tym pokazuje w jak wielu przypadkach policja jest nadzwyczajnie bezsilna..i morderca ktory zabija dla przyjemnosci wychodzi na wolnosc..
To jest cos w stylu Brave One z Jodie Foster - nie wiem czy widzialas, niezly film - tylko tutaj nie ma zemsty... jest proba chronienia spoleczenstwa...
Mysle ze trzeba z glowa ogladac tego typu filmy/seriale.
Wysłany: 2008-01-27, 15:48
shamatu: nooo:)) to fakt:)
Roszpunka: nie szkodzi.. wolalabym zeby byly juz 3 serie.. w sumie bo wczoraj zakonczylismy 2 serie. Tak jak juz tutaj ktos pisal zakonczenie 1wszego sezonu jest interesujace:))) coraz bardziej jestem ciekawa co dalej! ostatnie 2 odcinki the best!:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum