Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 321 dni temu Posty: 2227 Skąd: daleko stąd :)
Profil: Partner: Chłopisko kochane ;)
Wysłany: 2010-02-19, 09:38
tigraa84 napisał/a:
Ponoc trzeba cierpiec żeby byc piękną
baby to jednak głupie, tak cierpią żeby piekne być, pfff.
Ale tak serio, rozglądnę się w jakim saturnie, może na jakąś promocję trafię Z tym że jesli chce taki do ogólnego uzytku, to musi być gdzieś zaznaczone, że też do miejsc wrazliwych? Czy między nimii nie ma specjalnej róznicy?
Informacje: Dołączyła 732 dni temu Posty: 5935 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2010-02-19, 12:56
LadyNefretete, kiedy goliłam się po wyjściu z wanny, to też zazwyczaj miałam suchą skórę, mimo używania balsamu. Ale zrobiłam się tak wygodnicka, że golę się w wannie I wiesz, że to działa? Skóra nie jest sucha, po wyjściu się balsamuję, ale tak naprawdę do nie ma wielkiej potrzeby. Spróbuj
Wysłany: 2010-02-19, 13:06
Elodi napisał/a:
Ale zrobiłam się tak wygodnicka, że golę się w wannie I wiesz, że to działa? Skóra nie jest sucha, po wyjściu się balsamuję
tak też robię, prawie nigdy inaczej.. Tylko mnie się często robi 'gęsia skórka', i jak po niej maszynką przyjadę, to nie od razu, ale po chwili sie ranki robią i piecze i woda musi być naprawdę ciepła tak że kombinacji z tym jest co niemiara, a jak potrzebuję tak "na szybko" to się katastrofa dzieje. Dlatego zastanawiam się nad depilatorem
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 624 dni temu Posty: 5296 Skąd: ...
Profil: Imię: Justyna
Wysłany: 2010-02-19, 13:10
Elodi napisał/a:
golę się w wannie
no to tak jak ja
poza tym, jak się dłużej włoski namoczy w gorącej wodzie, to robią się słabsze i takie bardziej miękkie co nie powoduje potem podrażnień czy zacięć
_________________ Jest taka miłość, która nie umiera, choć zakochani od siebie odejdą...
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 613 dni temu Posty: 3735
Profil:
Wysłany: 2010-02-19, 13:14
A ja żeby nie mieć tych krostek czerwonych to zawsze po goleniu spłukuje je zimną wodą. I jakoś nie mam problemu, bo nie wyskakują
Najgorsze mam problemy, bo często zacinam się na kostce. Brrrrrry !
_________________ Pasujecie do siebie jak tubka i klej
Wysłany: 2010-02-19, 13:18
Olenka napisał/a:
Najgorsze mam problemy, bo często zacinam się na kostce.
haa. też mam na obu nogach takie pamiątki po maszynce, cóż...
Torii1988 napisał/a:
jak się dłużej włoski namoczy w gorącej wodzie, to robią się słabsze i takie bardziej miękkie co nie powoduje potem podrażnień czy zacięć
taaaaa, tylko mi nie chodzi o miekkość włoska tylko o tą nieszczęsną gęsią skórkę, której czasami nie da się zniwelować mi no że woda jest ciepła
Po pracy jadę polować na depilator
ja ostatnio odcięłam sobie pól nogi prawie, wszyłam z wprawy używania maszynki..ranę mam na jakieś 10 cm nad kostką już miesiąc z hakiem myślałam że umrę...
LadyNefretete, miłego polowania, na pewno znajdziesz coś fajnego za 150zł, nie ma co szaleć bo możesz się nie przełamać co do używania depilatora a poza tym po co przepłacać jak i tak i siak boli
_________________ Kiedyś się z NIEGO wyleczę.
Może nie na pstryknięcie palcami, może nie po tygodniu, ani miesiącu.
Czeka mnie wiele pustych dni, w których wciąż będzie pojawiać się JEGO twarz...
ja ostatnio odcięłam sobie pól nogi prawie, wszyłam z wprawy używania maszynki..ranę mam na jakieś 10 cm nad kostką już miesiąc z hakiem myślałam że umrę...
ja nigdy przy kostce sie nie zacinałam , ale kiedys chciłam na szybko ogolic nogi i zaciełam sie na lydce i miłam szrame na prawie 20 cm . W zyciu zaciełam sie ze dwa razy, wiec niewiele , tym bardziej ze często lenistwa robie to na sucho .
_________________ Świat cierpi na brak mężczyzn, szczególnie tych, którzy są cokolwiek warci.
— Jane Austen.
Czasami wydaje nam się, że ludzie są loteryjnymi losami: że znajdują sie obok nas, by urzeczywistnić nasze absurdalne nadzieje. Carlos Ruiz Zafon
Wysłany: 2010-02-20, 08:35
to ja relacjonuję: kupiłam depilator wczoraj wlazłam do sklepu, obczaiłam i miarę tani kupiłam - taki Philipsa za 69 zł (więc raczej nie był to majątek )
dziś miałam debiut, i powiem tak - spodziewałam się jakiejś apokalipsy bólu, a tu, pfffff troszkę zabolało, nic nadzwyczajnego (może jeszcze zaspana byłam) więc nogi luzik Więc sobie pomyślałam, że od razu skoro taka dzielna jestem, to sobie zaserwuje depilację pach.... no i tu się przeliczyłam, jak zabolała
Tigra szacun, kiedyś to zrobię, ale na razie chyba nie mam w sobie aż takich zapędów masochistycznych
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 407 dni temu Posty: 2876 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Asia
Stan: Zajęta :)
Partner: P.
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-20, 10:13
LadyNefretete napisał/a:
Tigra szacun, kiedyś to zrobię, ale na razie chyba nie mam w sobie aż takich zapędów masochistycznych
Może ja mam zepsute receptory bólu w tym miejscu, bo szczerze... bardziej odczuwam depilację nóg powyżej kolana niż pach A może to kwestia przyzwyczajenia ale w sumie u mnie od początku nie było z tym problemu, więc chyba nie
_________________ I spraw Panie Boże, by te wszystkie kalorie poszły mi w cycki...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum