Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 503 dni temu Posty: 273 Skąd: zewsząd
Profil: Imię: Ewelina
Wzrost: 169
Włosy: ciemna czekolada
Stan: w stałym związku
Wysłany: 2007-07-21, 20:10
NudnaBaba napisał/a:
Ty mniue nie strasz Bo to co napisałaś to już się zastanawiam, czy napewno sobie kupić No ale zobaczymy i pzrezyjemy
hmm mała nie straszę tylko mówię jak jest szczerze dla mnie depilacja po raz 1-szy np. od pół roku czy ten 1-szy raz jest okropna dosłownie zwijałam się z bólu ale czego sie nie robi aby mieć pięknę nóżki. cale szczescie ze tak jest tylko za 1-szym razem np za 3 czy 5 nic nie bedziesz czuć bo włoski będą jasne i cienkie i nawet depilator ich nie bedzie łapać. okropne jest to ale warto bo masz od 3 tyg. do 1 mies. z głowy
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 721 dni temu Posty: 1503 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-07-21, 21:13
dobra napisał/a:
dosłownie zwijałam się z bólu
Dlatego ja wolę woskowanie. Szybkie umiejetne zerwanie plastra powoduje że nawet nie zdążysz poczuć porządnie bólu wiadomo pierwszy raz też mocniej boli ,od nastepnych ale da sie wytrzymać
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 513 dni temu Posty: 145
Profil: Imię: Aga
Wzrost: 165
Włosy: braz
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-07-22, 19:38
podobno dobry jest ten z rowenty z chlodzacym powietrzem i masazem, ale braun jest tez ok lepiej troszke dolozyc i kupic lepszy niz zeby lezal i ''gnil w szufladzie'
NudnaBaba napisał/a:
Ty mniue nie strasz Bo to co napisałaś to już się zastanawiam, czy napewno sobie kupić No ale zobaczymy i pzrezyjemy
jak martwisz sie ze bedzie cie bolec depilacja to co gdy bedziesz musiala urodzic 4kg dziecko jak ja
_________________ Filipek
Ostatnio zmieniony przez Kociak 2007-07-22, 21:44, w całości zmieniany 2 razy
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 539 dni temu Posty: 4055 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-07-22, 20:06
Ja mam stary depilator Brauna- no z 5 lat ma i nie chwyta mi wszytskich włosów. Muszę sobie kupić jakiś porządny. Jakie macie ?? I czy się sprawdzają ??
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 494 dni temu Posty: 5526 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-07-23, 21:01
Ja mam depilator Braun Silk-epil Soft protection < musze sie pochwalic, że luby mi kupil ) Ma fajna nakładkę masującą. Jestem z niego zadowolona. A co do specyfików na podraznienia itp. polecam sudocrem krem pewnie znacie, stosuja go mamy dla maluchów, np na odparzenia, stosuje tez czasem zasypki dla dzieci (to po goleniu miejsc bardzo delikatnych
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 503 dni temu Posty: 273 Skąd: zewsząd
Profil: Imię: Ewelina
Wzrost: 169
Włosy: ciemna czekolada
Stan: w stałym związku
Wysłany: 2007-07-23, 22:47
ja mam BrAun Silk-epil EverSoft Deluxe
i jakoś nie wierze w te depilatory z chłodzącymi wstawkami czy relaksującymi. moim zd. to pic na wode. wiadaomo coś nowe i masa-ludzie kupuja. pojawiają się nowe i dalej kupuja.a wszystkie takie same sa (ot roznia się nazwą i modelem )
depilator jest po to aby depilował co jeszcze 3ba. a że boli to przy wszsytkim boli za 1-szym razem. takie moje zd.
mam ten sam i jestem zadowolona. on wprawdzie nie ma żadnych cudownych wstawek chłodzących, mrożących czy relaksujących - ale jak się porządnie przyłożę do depilacji to 3 tygodnie świętego spokoju mam zagwarantowane
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 481 dni temu Posty: 570
Profil:
Wysłany: 2007-07-31, 23:37
O nie, tylko nie depilator Mam depilator z Philipsa z masującą nakładką inic to i tak nie daje.
Nie potrafię wytrzymać, jeszcze nogi jak cie mogę, ale reszta...nie, to dla mnie za wiele.
Natomiast taka golarka na prąd nie goli dokładnie, tzn. skóra nie jest już taka gładka jak po normalnym goleniu maszynką z pianką. Całkiem niezły jest krem depilujący, ale smierdzi niemiłosiernie, w każdym razie ten z Tanity,bo z Veet nie używałam jeszcze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum