odnośnie tego "tormentiolu" to bezpieczny środek ? mozna go dostac bez recepty i stosować do woli ?
Tormentiol jest lekiem stosowanym do trudno gojących się ran,działa silnie wysuszająco i ściągająco oraz antybakteryjnie dlatego też niektórzy używają go w walce z pryszczami. Ale może on powodować silne przebarwienia skóry oraz po nałożeniu strasznie brudzi pościel.A plamy są nie do wyprania.
A ja dostałam od chłopaka depilator i golę się nim tylko pod pachami bo szybko i najmniej boli próbowałam nogi ale to więcej płaczu niż samego golenia:) A maszynka rach ciach i ogolone no z tym, że te "rach ciach" trzeba robić codziennie
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 97 dni temu Posty: 375 Skąd: Polska
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 174 cm
Włosy: Czarne
Stan: Panna
Partner: Krzysiu
Wysłany: 2008-08-19, 12:33
Do takiego rach ciach dobra jest maszynka wilkinsona sensitive. Włoski odrastają po 2-3 dniach. Maszynka jest dobra i zazwyczaj na całe nogi wystarcza jedna.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 97 dni temu Posty: 375 Skąd: Polska
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 174 cm
Włosy: Czarne
Stan: Panna
Partner: Krzysiu
Wysłany: 2008-08-19, 12:44
kasiatoja, Te nie są ostre , nie zacinają ale efekt jest po nich zabójczy. Nogi są bardzo miłe w dotyku. Na przykład wczoraj depilowałam nogi i dzisiaj dalej są gładkie. Taka jedna maszynka kosztuje około 3 zł.
Potrzebuję pilnej pomocy odnośnie depilacji woskiem!!
Próbowałam juz przeróżnych metod (maszynka, pianka, kremy, depilator) i z zadnego ze sposobow nie jestem w 100% zadowolona. Zakupiłam więc cały zestaw do depilacji woskiem (wosk w rolkach, podgrzewacz, paski flizeliny) ale kompletnie nie wiem jak to stosowac!!Próbowałam juz dwa razy ale za każdym razem efekty są opłakane:wosk nie zastyga, wyrywa tylko pojedyncze włoski, a potem resztki wosku usuwam przez godzine. HELP!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum