Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-08-12, 17:15
Donn tak jak obiecałam zdaje relacje z moich nóg dziś trzeba było by je wydepilować bo mam odrosty a wiec wytrzymałam 15 dni z jedną poprawką ale każdy ma inne tempo rośnięcia włosków
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 365 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-08-12, 17:34
ja w wakacje chodze do kosmetyczki na cukrowanie,bo najmniej podrażnia i daje równie dobry efekt co wosk,włoski nie wrastają i super to jest jeżeli chodzi o depilacje bikini,można też taką paste cukrową nałożyc samemu w domu ale ja leń jestem
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
a co myslicie o kremach do depilacji ?
są skuteczke ? jak tak to jakie ...
bo ja ostatnio kupiłam Satine i wyrzuciłam pieniadze w błoto bo w ogole nie działa
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 131 dni temu Posty: 384 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Włosy: blondi
Stan: panienka
Partner: Marcin
Wysłany: 2008-08-18, 16:59
Madzik:) ja próbowałam i mogę powiedziec, że nie ma jakiejś znacznej różnicy między nim, a innymi kremami. Jak ogolisz się rano, to wieczorem już czuc odractające włoski
Informacje: Dołączyła 117 dni temu Posty: 2181 Skąd: Gostyń
Profil: Imię: Klaudia
Stan: panna
Wysłany: 2008-08-18, 23:15
Z pewnością jednorazówka bez łagodzącego kremu nie przejdzie. Można spróbować kupić też krem na stłuczenia, siniaki i obrzmienia. Na podrażnienie na pewno pomoże, bo próbowałam z twarzą, jak miałam bliznę po pryszczu nieszczęsnym.
Stan: panna
Wysłany: 2008-08-19, 11:19
Madzik napisał/a:
zaniepokojona napisał/a:
Jak ogolisz się rano, to wieczorem już czuc odractające włoski
eeee to kicha wogole sie nie oplaca
Są specjalne kremy przecież zapobiegające szybkiemu odrastaniu włosków. Wiadomo, że efekt nie będzie powalający, ale znajoma mówiła, że tak jak po 3 dniach miała już kiepskie nogi, tak po tym kremie wytrzymały bez skazy do tygodnia :]
Stan: panienka
Partner: Marcin
Wysłany: 2008-08-19, 11:26
No to jak moje włoski odrastają w ciągu jednego dnia, to po kremie wytrzymają może do następnego. A to też jakoś mnie nie satysfakconuje. Zostanę przy moim wosku, a kiedyś może w depilator zainwestuję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum