Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 131 dni temu Posty: 384 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Włosy: blondi
Stan: panienka
Partner: Marcin
Wysłany: 2008-07-28, 19:33
Sam wosk około 30-35 zł, ale trzeba najpierw kupic podgrzewacz do wosku (ja płaciłam 110zł) i paski do depilacji. A wystarcza na dośc długo. Używam go od 3 miesięcy, a jeszcze jest jakaś połowa
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 222 dni temu Posty: 207 Skąd: z tamtąd:)
Profil: Imię: Sylwia
Wzrost: 164
Włosy: już prawie blond:)
Stan: zakochana do szaleństwa:)
Partner: Mateusz:)
Wysłany: 2008-07-29, 08:57
Moim zdaniem, każdy depilator firm braun czy philips jest dobry bo są to sprawdzone firmy, ja mam w domu jeden i drugi bo ja używam własnie philips a moja mama braun, i jestesmy zadowolone:) cała reszta zależy tylko od wrażliwości na ból, grubości włosków itp.
_________________ <<<Kochaj ciągle od nowa...
Kochaj jakbyś nie zaznał krzywd...
I żyj jakbyś się nie bał...
I tańcz jakby nie patrzył nikt...>>>
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-07-29, 13:18
dominika148, też mam depilator z brauna i sobie chwalę jest dość wytrzymały i mam go już 3 rok a nie miał z nim żadnych problemów z tego co słyszałam to jedynie należy uważać by skóra była idealnie sucha bo może zaczadź się psuć ale nie potwierdzę bo zawsze depiluje suche nogi i bez balsamów
Wysłany: 2008-07-29, 15:10
Donn, dziś wydepiluje i bede obserwować i ci powiem jak nie zapomnę oczywiście jakby coi to sie przypomnij ale tydzień do dwóch na pewno z tym ze muszę za jakiś czas robić szybka poprawkę bo mi nie łapie tych najkrótszych włosków ale to wtedy taka poprawka zajmuje mi maks 5 minut.... ja tam wolę depilator bo mam na nogach bardzo ciemnie włoski i jak je golę maszynką to już na drugi dzień widać mi punkty
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 222 dni temu Posty: 207 Skąd: z tamtąd:)
Profil: Imię: Sylwia
Wzrost: 164
Włosy: już prawie blond:)
Stan: zakochana do szaleństwa:)
Partner: Mateusz:)
Wysłany: 2008-08-01, 10:16
fajna babka ja robie dokładnie tak samo:) ja depiluje się raz na 3 tygodnie mimo że też mam grube ciemne włoski i tylko po paru dniach, robie poprawkę na tych krótkich włoskach, których nie wyłapał wcześniej depilator:)
i muszę się pochwalić jeszcze:) przedwczoraj wybierałam się na basen z moim M. i ogoliłam maszynką bikini, niestety na drugi dzień miałam już bardzo odrośnięte włoski a M. chciał jechać jeszcze nad wodę się poopalać i tak się wkurzyłam na ten mój "zarost" że potraktowałam go depilatorem i na prawde nie bolało tak bardzo, chyba mniej niż na nogach czasem:) i teraz mam spokój chwile bo nie rosną jak narazie;)
_________________ <<<Kochaj ciągle od nowa...
Kochaj jakbyś nie zaznał krzywd...
I żyj jakbyś się nie bał...
I tańcz jakby nie patrzył nikt...>>>
Wysłany: 2008-08-01, 11:40
seli19, ja próbowałam bikini i pachy ale boli i krew mi sie wali nie umie sobie tak naciągnąć skóry by nie bolało i dlatego skarana jestem na maszynki chociasz jak codziennie gole pachy to mam podrażnienia och te włoski chyba zacznę zbierać na laser ....
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 415 dni temu Posty: 5612 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-08-01, 14:48
Kahela napisał/a:
Ja się zamierzam do depilacji bikini depilatorem własnie, ale jakoś brak mi odwagi...
nic strasznego, latwiej i mniej bolesnie jesli masz nakladake z kilkoma tylko pensetami
Wysłany: 2008-08-02, 13:03
Donn, dziś zrobiłam poprawkę 5 minutek i znowu mam gładkie nogi parę mam wrośniętych wiec muszę następnym razem ogolić maszynką by mi sie utwardziły i miał większą siłę przebijania przez skórę... ale jest super...
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 168 dni temu Posty: 164 Skąd: Anglia
Profil: Imię: Aśka
Wzrost: średni
Włosy: ciemny brąz
Stan: męzatka
Partner: Artur :)
Wysłany: 2008-08-03, 19:01
wrastające sie włoski to mankament depilacji, przy maszynce nie ma tego problemu,
mi sie zrobiło tak od plastrów depilujących i to jeszcze w takim miejscu że nie było miło to leczyć.
a jak rozwiązujecie problem depilacji mijsc intymnych?
Wysłany: 2008-08-06, 20:48
Lady Jo, ja tak mam gdy parę rzędu z rzędu zrobię depilatorem ale wtedy podgolę i ok juz jest znowu....
a intymnie okolice tylko jednorazówka i koniecznie osobną celów do tego przeznaczoną ....
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 105 dni temu Posty: 1 Skąd: Poznań
Profil: Imię: Jagoda
Wzrost: 164 cm
Włosy: szatynka
Stan: panna
Partner: Rafał
Wysłany: 2008-08-11, 14:35
dziewczyny używałam golarek jednorazowych, epilatora Phillipsa, kremów do depilacji i za każdym razem mam podrażnienia
okolice bikini golę golarką, goliłam depilatorem ale strasznie włoski mi wrastały pod skóre
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum