Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 167 dni temu Posty: 534 Skąd: Dublin
Profil: Imię: Agatka
Włosy: czane/czerwone:)
Stan: panna
Partner: Jacek
Wysłany: 2008-07-22, 01:50
Lady Jo napisał/a:
kupiłam z vita piankę depilacyjną z taką specjalną łopatkę która teraz ma zakończenie z gumką a nie takie które było wcześniej kóre podrażniało i raniło. efekt był taki na jaki liczyłam na drugi dzien skóra była gładka nawilżona i nie uczuliło mnie jak poprzednie wersje tego preparatu
ooo musze zainwestowac na te moje swedzace nozki....
tylko... czy to kompletnie usuwa wloski czy jak przy kremie pol na pol????
moglabys fote wkleic???
_________________ Your higher power may be God or Jesus Christ
It doesn't really matter much to me
Without each others help there ain't no hope for us
I'm living in a dream of fantasy...
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 222 dni temu Posty: 207 Skąd: z tamtąd:)
Profil: Imię: Sylwia
Wzrost: 164
Włosy: już prawie blond:)
Stan: zakochana do szaleństwa:)
Partner: Mateusz:)
Wysłany: 2008-07-22, 09:01
Mirabelka__22 napisał/a:
seli19, ja nawet nogi gole ze lzami w oczach... Ktorys raz jak to robisz jest lzej. Ale gdy odrosna po dluzszej przerwie jechania na maszynce znow jest masakra
Mirabelka a jaki Ty masz depilator? bo od tego też wiele zależy jeśli jest średniej jakości... to lipa:( ja mam taki z lodem i gumowym wibratorkiem;) i prawie nic nie czuje:) ale na nogach tylko;P:P
Angik: więc najwidoczniej wszystko zależy od rodzaju skóry, grubości włosków itp itd...
_________________ <<<Kochaj ciągle od nowa...
Kochaj jakbyś nie zaznał krzywd...
I żyj jakbyś się nie bał...
I tańcz jakby nie patrzył nikt...>>>
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 415 dni temu Posty: 5612 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-07-22, 12:54
seli19 napisał/a:
więc najwidoczniej wszystko zależy od rodzaju skóry, grubości włosków itp itd..
no ja bym jeszcze dodala,ze od wytrzymalosci na bol
Stan: panienka
Partner: Marcin
Wysłany: 2008-07-23, 07:44
Mirabelka__22, ja mam straszne włoski i odrastają w mgnieniu oka. Na drugi dzień już je czuc. Dlatego zaczęłam używac wosku. Przynajmniej mam super gładką skóre przez jakieś 2 tygodnie
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 211 dni temu Posty: 1493 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Kasia
Włosy: czarne
Stan: wolna
Wysłany: 2008-07-26, 18:53
a ja tam wole juz z plastrami nie probowac, bo jakis czas temu myslalam ze umre jak kropki czerwone zobaczylam... i cala sie kleilam feee, nawet po kapieli nie bardzo to cos lepkiego chcialo zejsc
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 120 dni temu Posty: 130
Profil: Włosy: Blond
Stan: Panna
Wysłany: 2008-07-26, 19:04
no ja zawsze stosowałam piankę albo kremy,ale od pół roku plastry i póki co mnie nie wkurzają,ale myślę,że jeszcze trochę,a przejdę na depilator ojojoj
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-07-26, 19:10
kattie21 napisał/a:
cala sie kleilam feee, nawet po kapieli nie bardzo to coś lepkiego chciało zejsc
do usuwania wosku najlepsza jest oliwka taka np jak do dzieci... ja próbowałam wosk i mi on niewryta włosków.... zastanawiam sie nad pastą cukrową no ale jakoś szkoda mi kasy a samej robić to nie bardzo bo już jeden garnek przypaliłam ... na razie na nogi stosuję depilator a pa pachy i okolice bikini maszynkę .... tylko że maszynką to u mnie gładko jest pół dnia a i tak pod pachami mam widoczne ciemnie kropki bo mam ciemnie włosy...z depilatorem jakoś pod pachy mam problem sama sobie nie umie poradzić bo nie umie tak skóry naciągnąć by nie bolało a głupio mi prosić kogoś o pomoc ...wiec zostaje maszynka
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 233 dni temu Posty: 6240 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-07-26, 19:32
fajna babka, ja kiedys tez zrobilam sobie kilka razy woskiem i powiem szczerze ze to wlasnie nie wyrywa wszystkich wloskow.... dolina troche i tam w sumie byl dolaczony taki olejek ktory lagodzi skore i niweluje ten pozostaly wosk
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-07-27, 14:23
ja wosk maiłam od koleżanki która nie umiała wytrzymać z bólu jak wyrywała i u niej wyrywa każdy nawet ten najmniejszy włosek a u mnie prawie nic nie wyrwało .... wiec w moim przypadku najlepszy jest depilator
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 131 dni temu Posty: 384 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Włosy: blondi
Stan: panienka
Wysłany: 2008-07-27, 20:12
Mi też nie każdy włosek wyrywał, a kupowałam chyba ze wszystkich firm. Nawet Veet był do niczego, połowa zostawała. Teraz zamawiam w salonie kosmetycznym specjalny roll-on z woskiem i dla mnie to poprostu zbawienie. 2 tygodnie spokoju z depilacją
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum