Rejestracja Zaloguj  

RSS Uzaleznione Rangi Mapa                       Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
depilacja;)
Autor Wiadomość
madzia 

Informacje:
Dołączyła 419 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-06-06, 19:02   

A nie wiem :-D
Mowi "No cos ty narobila" :mrgreen:

REKLAMA

niki 

Informacje:
Dołączyła 532 dni temu

Profil:
Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-06-06, 20:02   

paseczek albo nic, tylko że mnie trafia jak odrastają. chciałabym jakiś wzorek, ale nie poszłabym do gabinetu bo to krępujące (przynajmniej dla mnie), może jakaś gwiazdka albo strzałka :mrgreen:

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 586 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Ostrzeżeń: [4]
Wysłany: 2007-06-06, 23:24   

madzia napisał/a:
Czasem jak mi odbije to nic nie zostawie wtedy na mnie Mis krzyczy :-P

z reszta na pasek tez jest zly <bezradny>
to co on by sobie życzył??
U mnie zazwyczaj golasek jest :D czasami zrobię paseczek dla odmiany, ale mój woli jak jest całkiem zero ;)
A co do wzorku... Kiedyś zaczęłam "zapuszczać" coś w kształcie literki S (od strusia)... Wyobraźcie sobie jaka to była męczarnia jakoś zostawiać takie S... W rezultacie po kilku dniach, kiedy był dopiero lekki zarys miałam wizytę u ginekologa i stwierdziłam, że to tak głupio tak z takim wzorkiem iść i zrezygnowałam z wzorku i go zgoliłam. Od tamtej pory - nie próbuję, bo to za ciężkie!! A do gabinetu w życiu bym nie poszła z takich samych względów co niki - zbyt krępujące...

A mam jeszcze takie pytanie :) Jakich golarek jednorazowych używacie? Jakiej firmy i czy są dobre :P Ja używam na razie takich różowych Gillette, trzy-ostrzowe. Kiedyś miałam taką 4-ostrzową, super była, ale nigdzie nie mogę jej teraz dostać :(

madzia 

Informacje:
Dołączyła 419 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-06-07, 06:35   

Kociak napisał/a:
to co on by sobie życzył??

Pasek, ale szerszy ;-)
No samemu cos wyskrobac, ciezko napewno. i najgorsze, ze taki wzorek jest krotko trwaly <bezradny> bo odrastaja wlsoki...ach jak i przy kazdym majstrowaniu :->

Jewel 
I'm In Love

Informacje:
Dołączyła 397 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-06-08, 10:22   

Ja jestem za V, mi się podoba.

Agata 

Informacje:
Dołączyła 356 dni temu

Profil:
Imię: Agata
Wzrost: 166
Włosy: szatynka
Stan: w stałym związku..
Wysłany: 2007-07-15, 12:43   

Ja tak samo jak i mój Bartek.. na goło, ale szczerze mówiąc zaczęłam zastanawiać się nad depilacją laserową tylko jakoś głupio mi iść do kosmetyczki i pytać czy u nich można się zupełnie na zero..;)
ps. znacie może jakiś gabinet w okolicy woj. śląskiego który coś takiego wykonuje??

Ananas 
Vamp^^

Informacje:
Dołączyła 369 dni temu

Profil:
Imię: Anna
Włosy: czarny
Stan: singiel
Partner: Rafiątko
Wysłany: 2007-07-15, 13:20   

chodze od dluzszego czasu do gabinetu, depilowac sie cała- tam gdzie jest potreba, nogi, okolice bikini,pach nie bo jakos nie moge sie przełamac , mam tam zbyt wrazliwą skorę, do okolic bikini sie juz przyzwyczaiłam i nie odczuwam prawie w ogole bolu :) i mam spokoj :D

dobra 

Informacje:
Dołączyła 362 dni temu

Profil:
Imię: Ewelina
Wzrost: 169
Włosy: ciemna czekolada
Stan: w stałym związku
Wysłany: 2007-07-18, 21:21   

ja nogi poniżej kolan jadę na depilatorze. wyżej tez depilatorem ale nasadka która scina tylko. okolice bikini depilatoem (nasadka kt. ścina oczywiście) i maszynką
raz używam kremów ale nie wytrzymalam z tym czekaniem ;-)
najchetniej bym poszla na lasre ale to drogi interes :-(

NudnaBaba 

Informacje:
Dołączyła 375 dni temu

Profil:
Ostrzeżeń: [1]
Wysłany: 2007-07-18, 23:03   

No i mnie ten problen dotyczy bo mogę jeździć i jeździć maszynką. Tez się zastanawiam nad wizytą u kosmetyczki ;) ale w moim mieście to raczej tego nie robią...

mamusia22 

Informacje:
Dołączyła 372 dni temu

Profil:
Imię: Aga
Wzrost: 165
Włosy: braz
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-07-19, 11:17   

jak pojdziesz do kosmetyczki na wosk to juz bedziesz musiala chodzic wloski beda sie wrastac i sama nie dasz rady-moze lepiej zainwestowac w drozszy depilator np.z nasadka chlodzaca zapobiegajacy wrastaniu,ale nigdy nie masz tej pewnosci ze wszystko bedzie ok, wloski nawet sie wrastaja po urzyciu maszynki

[ Dodano: 2007-07-19, 11:19 ]
Ananas napisał/a:
chodze od dluzszego czasu do gabinetu, depilowac sie cała- tam gdzie jest potreba, nogi, okolice bikini,pach nie bo jakos nie moge sie przełamac , mam tam zbyt wrazliwą skorę, do okolic bikini sie juz przyzwyczaiłam i nie odczuwam prawie w ogole bolu :) i mam spokoj :D
tylko musisz pewnie zaplacic ok 100zl za ta przyjemnosc, a potem czekac jak wloski odrosna na tyle by je znowu wyrwac i chodzic z takimi

[ Dodano: 2007-07-19, 11:21 ]
nie nawidze golic okolic bikini potem jak wloski odrastaja tak swedzi ble, jak musze to gole ale tylko to co widac

NudnaBaba 

Informacje:
Dołączyła 375 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-07-19, 11:28   

mamusia22 napisał/a:
jak pojdziesz do kosmetyczki na wosk to juz bedziesz musiala chodzic wloski beda sie wrastac i sama nie dasz rady-moze lepiej zainwestowac w drozszy depilator np.z nasadka chlodzaca zapobiegajacy wrastaniu,ale nigdy nie masz tej pewnosci ze wszystko bedzie ok, wloski nawet sie wrastaja po urzyciu maszynki

A to ne boli depilatorem? :mrgreen:
A jaki polecasz depilator? z brauna? czy innej firmy?

dobra 

Informacje:
Dołączyła 362 dni temu

Profil:
Imię: Ewelina
Wzrost: 169
Włosy: ciemna czekolada
Stan: w stałym związku
Wysłany: 2007-07-19, 14:23   

nie jestem mamusia22 ale coś od siebie poradze. Ja mam depilator z Brauna z 2 nasadkami (zapłaciłam coś ok 180 zł, teraz one kosztują ok 140 zł) Miałam także z Philipsa ale to szjs. Za 1-szym razem depilacja boli jak cholera :!: :!: :!: Ja osobiście jedną nogę (tylko od kolana w dół) goliłam 2 godziny :-P w tym z przerwami aby schłodzić lodowatą wodą. Ale za to masz 3 tyg. nawet do miesiąca z głowy po miesiący włoski kt. Ci odrosną są białe więc też nie ma co się martwić.
3ba jednak pamiętać aby przed i po wymyć nogi aby zakażenie nie było bo po potem wyskakuja krosty. Ja też używam perfum aby zzdezynfekowac piecze ale po kiklu minutach przestaje. Goliłam też uda ale to tylko dla odważnych wole przejechać tam nasadka tylko ścinajaco. Także depilowałam w okolicach bikini ale tylko z 2 razy i dziękuję ;-)
Także tylko od siebie.

[ Dodano: 2007-07-19, 14:23 ]
a macie jakieś sposoby na okolice bikini aby nie swedziało :?: :-/

Ananas 
Vamp^^

Informacje:
Dołączyła 369 dni temu

Profil:
Imię: Anna
Włosy: czarny
Stan: singiel
Partner: Rafiątko
Wysłany: 2007-07-19, 14:25   

Cytat:

tylko musisz pewnie zaplacic ok 100zl za ta przyjemnosc, a potem czekac jak wloski odrosna na tyle by je znowu wyrwac i chodzic z takimi

no tak, koło 100zł.A nie musze chodzic z włoskami jak odrosna, bo jak tylko cos sie pokaze to od razu ide to depilowac- poza tym jak sie je wyrywa to odrastaja lagodniejsze i jest ich mniej, duzo mniej.

NudnaBaba 

Informacje:
Dołączyła 375 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-07-19, 18:53   

dobra napisał/a:
nie jestem mamusia22 ale coś od siebie poradze. Ja mam depilator z Brauna z 2 nasadkami (zapłaciłam coś ok 180 zł, teraz one kosztują ok 140 zł) Miałam także z Philipsa ale to szjs. Za 1-szym razem depilacja boli jak cholera :!: :!: :!: Ja osobiście jedną nogę (tylko od kolana w dół) goliłam 2 godziny :-P w tym z przerwami aby schłodzić lodowatą wodą. Ale za to masz 3 tyg. nawet do miesiąca z głowy po miesiący włoski kt. Ci odrosną są białe więc też nie ma co się martwić.
3ba jednak pamiętać aby przed i po wymyć nogi aby zakażenie nie było bo po potem wyskakuja krosty. Ja też używam perfum aby zzdezynfekowac piecze ale po kiklu minutach przestaje. Goliłam też uda ale to tylko dla odważnych wole przejechać tam nasadka tylko ścinajaco. Także depilowałam w okolicach bikini ale tylko z 2 razy i dziękuję ;-)
Także tylko od siebie.

[ Dodano: 2007-07-19, 14:23 ]
a macie jakieś sposoby na okolice bikini aby nie swedziało :?: :-/

Ty mniue nie strasz :-P Bo to co napisałaś to już się zastanawiam, czy napewno sobie kupić :P No ale zobaczymy i pzrezyjemy :)

Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 579 dni temu

Profil:
Imię: Madzia
Wzrost: niski
Włosy: czarna
Stan: szczęśliwa żonka :)
Partner: Marcin
Wysłany: 2007-07-19, 20:56   

dobra napisał/a:
a macie jakieś sposoby na okolice bikini aby nie swedziało :?:

chyba nie ma na to rady :-/ też mnie to czasem dprowadza do szału, no ale cóż zrobić <bezradny> piękną trzeba być ;-)

Odpowiedz do tematu