Ostatnio wynalazłam doskonały patent, by nie mieć krostek po depilacji zwykłą maszynką w okolicy intymnej (zabrakło mi kremu i musiałam kombinować). Po prostu namoczyłam skórę i posmarowałam ją gruba warstwą balsamu, tak, właśnie tak:P I się ogoliłam i spłukałam. Oczywiście, że trzeba się golić troszkę dłużej, bo balsam włazi w ostrza, ale naprawdę nie miałam po depilacji żadnych krostek!
Haaaa lecę wypróbować bo już nie mam pomysłu jak golić żeby nie było krostek;/;/
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 175 dni temu Posty: 2264 Skąd: sprzed kompka:)
Profil: Stan: panna
Partner: P.
Wysłany: 2008-07-21, 13:19
A ja mam depilator...i lezy...i znow nie moge sie przemoc.:( A bardzo przydaloby sie na lato. Tak mi tylko spodnie zostaja... Tez mam po nim pelno krostek...
A golisz nim bikini? ja bym się nie odważyła:P dobra lece zrobić się na bóstewko... dzisiaj gorący wieczór:D wrócę to napiszę jak to z balsamem na mnie podziałało:D
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 184 dni temu Posty: 207 Skąd: z tamtąd:)
Profil: Imię: Sylwia
Wzrost: 164
Włosy: już prawie blond:)
Stan: zakochana do szaleństwa:)
Partner: Mateusz:)
Wysłany: 2008-07-21, 13:31
Moja hardcorowa koleżanka nawet pod pachami goli się depilatorem, a o bikini to nie wspomnę;P i ma spokój prawie przez miesiąc i żadnych krostek;( ja depilatorem gole tylko nogi:( na resztę ciała brak mi odwagi;(
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 376 dni temu Posty: 4891 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-07-21, 13:55
seli19 napisał/a:
Moja hardcorowa koleżanka nawet pod pachami goli się depilatorem, a o bikini to nie wspomnę;P
e ja tez tak robie
seli19 napisał/a:
ma spokój prawie przez miesiąc i żadnych krostek
no tak dobrze to nie mam,spokoju ponad tydzien,ale krostki sie pojawiaja,jak wloski wrstaja pod skora,ale to w okolicach bikini,pod pachami jest oki
Wysłany: 2008-07-21, 14:22
Lolka000, teraz już nic nie zrobisz
przetrzyj sobie wacikiem z czym z alkoholem np żeby se odkazić ja zawsze jak tak miałam to sobie taty wodą kolońską przetarłam i było ok
a tak w ogóle nie gol pod włos, bo będziesz takie miała
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 175 dni temu Posty: 2264 Skąd: sprzed kompka:)
Profil: Stan: panna
Partner: P.
Wysłany: 2008-07-21, 14:24
seli19, ja nawet nogi gole ze lzami w oczach... Ktorys raz jak to robisz jest lzej. Ale gdy odrosna po dluzszej przerwie jechania na maszynce znow jest masakra
Lolka000, teraz już nic nie zrobisz
przetrzyj sobie wacikiem z czym z alkoholem np żeby se odkazić ja zawsze jak tak miałam to sobie taty wodą kolońską przetarłam i było ok
a tak w ogóle nie gol pod włos, bo będziesz takie miała
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 130 dni temu Posty: 162 Skąd: Anglia
Profil: Imię: Aśka
Wzrost: średni
Włosy: ciemny brąz
Stan: męzatka
Partner: Artur :)
Wysłany: 2008-07-21, 17:33
kupiłam z vita piankę depilacyjną z taką specjalną łopatkę która teraz ma zakończenie z gumką a nie takie które było wcześniej kóre podrażniało i raniło. efekt był taki na jaki liczyłam na drugi dzien skóra była gładka nawilżona i nie uczuliło mnie jak poprzednie wersje tego preparatu
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 474 dni temu Posty: 10687 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-07-21, 17:49
ah bo ty w Anglii
no tak
a tak w ogóle to z tych kremów to najlepszy jest veet? i tylko veet?
czy jest coś jeszcze, mniej znanego może i tańszego? bo często się takie perełki znajdują
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 130 dni temu Posty: 162 Skąd: Anglia
Profil: Imię: Aśka
Wzrost: średni
Włosy: ciemny brąz
Stan: męzatka
Partner: Artur :)
Wysłany: 2008-07-21, 17:54
uzywalam wielu roznych wynalazkow tanszych drozszych ale to byly porażki, musisz sama potestowac bo nie jestem w stanie wymienic nic co godne polecenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum