Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 170 dni temu Posty: 84 Skąd: Wrocław
Profil: Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna jeszcze :-)
Partner: M.
Wysłany: 2008-06-07, 15:48
Kokosanek, powiem Ci tak jak 3 lata temu stalam przed tym sameym problemem, miałam bzikana punkcie depilatorów z tymi różnymi nakładkami i chłodzącymi sprawami, jednak wtedy zabawa na takie cuda zaczynała sie od 250 zł z tego co pamietam. Przyjaciółka doradzała mi prosty depilatorek Philipsa Satinelle model HP2843, mam go do dzisiaj i jestem zadowolona. Mniej więcej w tej samej cenie jak te które masz na oku.Nie wiem co one sa warte , bo ich nie uzywałam ale moge polecic wasnie ten ktory ja mam.Jesli moge cos doradzić, to jezeli masz mozliwosc pożyczyc od kolezanki depilatorek spróbój przejechac po rączce i zastanów sie czy na pewno chcesz, bo ja cos chyba przez pół roku nie moglam sie przyzwyczaic do tego bólu i chropowatej skórki.Siostra moja nie dała rady i przerzuciła się na golarke damska i teraz śmiga sobie a ja sie męcze nadal.to Tyle co moge w tej sprawie poradzić.Udanych zakupów!
_________________ Kocha się nie za cokolwiek, ale pomimo wszystko kocha się za nic.
Jan Twardowski
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 141 dni temu Posty: 16 Skąd: Poznań
Profil: Imię: Iwona
Wzrost: 168
Włosy: brunetka
Stan: Panna (zakochana)
Partner: Sebastian
Wysłany: 2008-06-08, 18:12
dajmira, hmm... no to dalas mi do myslenia masz racje najpierw sproboje od kolezanki a pozniej kupie jesli nadal bede zdecydowana ale chcialabym bo pomijajac bol jest ten jeden duzy plus, zadko bede go uzywac nie to co golarki, nie wiem musze to jeszcze przemyslec bo jak mam zalowac ze kupilam to bez sensu a nawet nie myslalam wczesniej o tym ze co jakis czas trzeba te ostrza czy pesetki wymieniac wiesz malo sie na tym znam dlatego napisalam dziekuje CI za rade jak zdecyduje to jeszcze pewnie napisze ;] sprawdze ten Twoj model moja siostra tez mowila ze mam sie dobrze zastanowic bo szkoda tracic pieniazki... zobaczymy jeszcze raz dzieki pozdrawiam
_________________ Miłość prawdziwa składa się z rzeczy nieskończenie wielkich,
a zarazem nieskończenie małych.
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 141 dni temu Posty: 16 Skąd: Poznań
Profil: Imię: Iwona
Wzrost: 168
Włosy: brunetka
Stan: Panna (zakochana)
Partner: Sebastian
Wysłany: 2008-06-26, 21:15
dajmira, Skusilam sie oczywiscie ;] odebralam dzis paczke ale jeszcze wyprobowac nie moge bo zapomnialam wziac z pracy juz nie moge sie doczekac hehe, ciekawa jestem tego bolu - czy do zniesienia czy jak
_________________ Miłość prawdziwa składa się z rzeczy nieskończenie wielkich,
a zarazem nieskończenie małych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum