Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 513 dni temu Posty: 11029 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-06-02, 19:17
NudnaBaba, ja też tak miałam ale jak zaczęłam golić z włosem to przestał ten problem się pojawiać
ja wiem, że nie jest wtedy tak gładko jak pod włos, ale chyba lepiej niż z krostkami
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 233 dni temu Posty: 6240 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-06-02, 19:20
no wlasnie a wrastaja wam sie wloski po goleniu w okolicach bikini? bo ni czasami tak i nie wiem co robioc... probuje je wyrwac penseta... nie wiem czy dobrze robie...
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Wysłany: 2008-06-02, 19:23
skinnybitchno to juz wszystko jasne tu masz powod ! jestem tego pewna bo juz nie raz to przechodzilam i zauwazylam ze jak sie gole raz ana jakis czas to tak sie dzieje i swedzi to niesamowicie
po prostu skora jest nieprzyzwyczajona zobaczysz ze jesli bedziesz sie golic regularnie to problem zniknie chociaz 1 w tygodniu skoro robilas to raz na miesiac... sprobuj
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Wysłany: 2008-06-02, 19:29
skinnybitch napisał/a:
no tak ale jak ja mam skrobac po tych krostach??jest tylko gorzej bo leje sie krew
o kurka to hardkorowo... hmmm nie nop wiec tak
ja ci troszke wloski odrosna i krostki juz nie beda tak swedzialy to znowu golisz i tak sie przyzwyczaja... tak ja przynajmniej robilam
powiem ci ze czasami jeszcze mi sie to dzieje kiedy mam dluga przerwe
[ Dodano: 2008-06-02, 20:30 ]
cerrata napisał/a:
powtarzam po raz kolejny, kiedy golę z włosem nic się nie dzieje
no wiem niby tak ale wtedy... ona nie jest taka glaciutka
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 188 dni temu Posty: 16 Skąd: Poznań
Profil: Imię: Iwona
Wzrost: 168
Włosy: brunetka
Stan: Panna (zakochana)
Partner: Sebastian
Wysłany: 2008-06-07, 13:52
hej dziewczyny chce kupic depilator i pomyslalam ze moze pomoglybyscie mi wybrac chcialam taki jakis tani...
wiem ze to boli ale mysle ze sie przyzwyczaje podam kilka linkow z allegro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum