o rany, toż to kara największa by była dla mnie
na nogi depilator - choć nie uważam tego za rewelacyjne rozwiązanie: boli za każdym razem, nie usuwa włosków w 100%, no ale ok. 3 tygodnie spokoju jest.
pozostałe miejsca to maszynka + żel do golenia. szkoda, że tak często trzeba to powtarzać
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 273 dni temu Posty: 6418 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-06-02, 13:05
Madzia81 napisał/a:
pozostałe miejsca to maszynka + żel do golenia. szkoda, że tak często trzeba to powtarzać
no niestety trzeba,
a słyszałam o takim czymś co reklamuja w tv, co niby bierzesz prysznic i same nogi ci sie depiluja, ale to jakas bujda, bo jak taki krem sam moze depilowac. No same powiedzcie, wierzycie w takie cuś
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 460 dni temu Posty: 6017 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Nastrój:
Wysłany: 2008-06-02, 13:06
Madzia81 napisał/a:
o rany, toż to kara największa by była dla mnie
naprawde idzie sie przyzwyczaic czasem nawet uzywam depilatora w okolicach bikini ale to juz jest prawdziwe sado-macho i nie polecam jesli ktos nie jest wytrzymaly na bol
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 263 dni temu Posty: 1146 Skąd: Pokaż na mapie
Włosy: mow mi ruda
Nastrój:
Wysłany: 2008-06-02, 16:48
Kochane moje ja mam taki inny problem mianowicie przy depilacji bikini na nastepny dzien wyskakuja mi okropne krosty ktorych nie umiem sie pozbyc do tego bardzo swedzi i powtarza sie to przy kazdej depilacji...nie wiem juz czego probowac pomocy!
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 263 dni temu Posty: 1146 Skąd: Pokaż na mapie
Włosy: mow mi ruda
Nastrój:
Wysłany: 2008-06-02, 16:56
Spróbuje ale z wlosem to strasznie ciężko idzie....Słyszałam też że lepiej taka depilacje przeprowadzac pod prysznicem bo krosty moga sie robic od wody stojacej w wannie...może to o to chodzi??
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 278 dni temu Posty: 7218 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Nastrój:
Wysłany: 2008-06-02, 18:56
a ja mialam ten problem kiedy zaczynalam sie tam golic kilka pierwszysch razow wychodzily mi te krostki ale mwdaje mi sie ze jak sie skora przyzwyc\zai ze czesto sie golisz to nie powinny wychodzic...
i od kremu tez wyskakuja to az dziwne.. moze masz taka wrazliwaa skorke, a dlugo sie tam golisz czy dopiero zaczelas niedawno... to nic takiego
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum