dziewczyny, czy skóra po depilacji woskiem jest bardzo podrażniona ? chodzi mi przede wszystkim o okolice bikini bo umówiłam się do kosmetyczki na 2 dni przed wylotem i nie wiem, czy to nie za późno czy nie będę cała czerwona
ja wyczytałam w prasie kobiecej...że jak się chce być gładziutką tu i ówdzie to należy takie zabiegi wykonywać tydzień przed...a potem smarować się balsamem nawilżającym....(on nawilża i łagodzi podrażnienia, czy takie drobne krostki czasem) a potem dzień przed wyjściem maszynką normalnie tak jak zazwyczaj to robimy
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 302 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2008-04-14, 00:17
Magdaru napisał/a:
dziewczyny, czy skóra po depilacji woskiem jest bardzo podrażniona ? chodzi mi przede wszystkim o okolice bikini bo umówiłam się do kosmetyczki na 2 dni przed wylotem i nie wiem, czy to nie za późno czy nie będę cała czerwona
kurcze.. to zalezy jak sprawnie to zrobi, a myslę, że pewnie sprawnie noo na pewno bardziej niz moja mamuska więc jak sie nasmarujesz później balsamami do po 2 dniach powinno byc ok
jak sie nasmarujesz później balsamami do po 2 dniach powinno byc ok
no to super bo się bałam, że bede czerwona z tydzień wyskubią mnie we wtorek, a lecimy w czwartek chyba koło 21, to dopiero od piątku się będziemy opalać, czyli to już będą 3 doby po, to mam nadzieję, że będzie już ok
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 174 dni temu Posty: 3068 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-14, 17:00
nie bo zaczewienienie powinno zniknąc po pierwszej dobie,jakby co to jeszcze zapytaj kosmetyczki czym dobrze będzie posmarowac,czasami dają takie małe łagodzące balsamy,a opalac sie można już po 48 godzinach ale dobrze posmarowac kremem z dośc wysokim filtrem no ale w Egipcie to cała się będziesz takim smarowac więc nie musisz nic specjalnie robic
_________________ "...There aint no ifs, buts, or maybes,
I'm gonna stay down and ride for you baby "
podobno dobry jest ten z rowenty z chlodzacym powietrzem i masazem, ale braun jest tez ok lepiej troszke dolozyc i kupic lepszy niz zeby lezal i ''gnil w szufladzie'
Przepraszam ze tak odkopuje temacik Znam zasady for bo sama mam jedno ale musialam hehe
ten z chlodzacym powietrzem to nie dla osob z wrazliwa skora.. uzywalam i poprostu wspominam go strasznie
Ostatnio zmieniony przez Madzia81 2008-04-19, 22:02, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum