Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 220 dni temu Posty: 2629 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-18, 10:53
luna napisał/a:
-wąsów
niedrogim i niebolesnym sposobem
Kociak napisał/a:
luna, no chyba najłatwiej to zwykłą maszynką
maszynka pozniej przez maszynke staja sie grubsze i widoczne luna, tanim sposobem sa plastry woskowe a drozszym sposobem to juz laserem-dermatolog u kosmetyczki-czyli naklada na gorna warge cieply wosk ktory po zastygnieciu odrywa.W ten sposob mozna sie pozbyc nawet krociutkich wloskow-koszt 0o 20zł w przypadku pojedynczych grubych wloskow skuteczna tez jest elektroliza czyli usowaniu ich za pomoca pradu koszt ok.25zł za 5min
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-18, 22:32
sa jeszcze takie urzadzonka ze łapie sie włosek a to urzadzonko wytwarza ładunek elektryczny ( piesci prądem ) i atakuje cebulkę włosa uszkadzajac ją po kilku tego typu zabiegach cebuli niszcza sie coraz bardziej a włoski staja sie cienkie i słabe kiedys mozna było cos takiego qpic np na allegro ( niestety nie pamietam nazwy ale w depilatorach moze bedzie) jedyna wada tego jest to ze zabieg trza powtarzac...no i kazdy włosek pojedynczo..... a cena to nie pamietam..ale jakies 60 zł hyba to kosztowało głowy jednak za to nie dam myslałam zeby nawet qpic do okolic bikini
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 175 dni temu Posty: 3088 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-18, 22:44
Madae dobre to by mogło byc ale wymaga duuuużo cierpliwości a mi sie nawet z depilatorem nie chce tak długo bawic,wole wosk bo to chyba najszybszy sposób a no i mnie nie boli
_________________ "...There aint no ifs, buts, or maybes,
I'm gonna stay down and ride for you baby "
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 107 dni temu Posty: 515
Profil:
Wysłany: 2008-02-19, 00:37
A co wiecie na temat kremów do golenia(zbiera się włoski szpatułką) albo pianek(spłukuje pod prysznicem)?
Osłabiają one włoski czy wręcz przeciwnie?rosną mocniejsze i ciemniejsze?
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-19, 01:05
kremy i pianki to jak kiepski by okreslił " dupa, dupa, dupa i jeszcze raz dupa"... połowa włosów zostaje....albo sie tylko młamną w połowie...trza by całą tubke na 1 noge wymarnowac.... chociaz na taki malutki wąsik czy np do golenia pod pachami to moze i dobre by było...bezbolesne i szybkie....ale nie do nóg
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 107 dni temu Posty: 515
Profil:
Wysłany: 2008-02-19, 01:49
Zależy kto jakie ma włosy ja mam bardzo delikatne i jasne,a jedna tubka spokojnie starcza mi na dwa razy(po dwie nogi) nie ma żadnych pozostałości a ilość włosów mam taką jak moje koleżanki
I zastanawiam się tylko czy nie ściemnieją mi od tych kremów włosy zakup pianki mam w planach,ale drogie to
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 303 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2008-02-19, 15:44
używałam kiedys kremów ( Veet i jeszcze taki jeden z Joanny ), ale jeszcze takich, które osuwało się szpatułką (teraz sa jakies gąbeczki czy cuś ) i ta szpatułka nie osuwała włosów (zaraz przy samej skórze) zbyt dokładnie, trzeba było sie skrobac porządnie a odrastały tak samo jak po maszynce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum