Slyszalyscie o tym depilatorze z lodowa nakladka Philipsa?
fajnie brzmi. ciekawe ile takie cudo kosztuje??
Tiaaasia napisał/a:
jak się depiluje systematycznie to się można jako tako przyzwyczaić
jak regularnie sie robi, to naprawdę ból jest mniejszy. ja np. widzę różnicę, jak cały czas depiluję się depilatorem, a jak po zimie przechodzę z maszynki na depilator. wtedy ten "pierwszy" raz jest o wiele bardziej bolesny niż wszystkie następne.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 650 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-06-02, 11:07
madzia napisał/a:
Ten depilator Philips Ice, widzialam po 325 zl. w internecie,
Ale mysle, ze w sklepach tanszny
chyba jednak nie bo są dwie wersja i ta najwosza to jakieś 400 stówki w sklepach kosztuje.... ten stary właśnie coś ponad 300 zł. Ale jaka jest różnica... to nie wiem
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 597 dni temu Posty: 2323 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-06-05, 18:37
ja podziwiam babki, ktore decyduja sie na pelna depilacje okolic bikini w gabinetach kosmetycznych, musi byc potworny bol, jak woskiem wyrywaja w takim czulym miejscu
Lubisz wyszukane fryzury w miejscu intymnym? Dla Ciebie stworzono trymer – specjalną golarkę do okolic bikini. Jest wąska i ma regulowane długości. Możesz wycinać nią fantazyjne wzory: wąskie paski, serduszka. Sprawdza się także w roli zwykłej golarki.
i jeszcze coś wyszukane na necie:
Bikini najlepiej depilować woskiem w salonie. Kształty - serduszka, gwiazdki, wymagają wyjątkowo wprawnej ręki (szablon odrysowuje się na skórze). Ale każda kosmetyczka poradzi sobie z depilacją cienkiego paska, kwadratem czy małym trójkątem. Całkowita depilacja to spokój na minimum trzy tygodnie. Na lato bardzo praktyczna. Koszt: od 20 do 100 zł (zależy od wzoru).
Farbowanie
Do farbowania delikatnych okolic nie używaj farb z amoniakiem (wyjątek: rozjaśnienie włosów). Kup łagodny toner w jednorazowej saszetce. Na mały fragment ciała szkoda rozpoczynać całe opakowanie farby. Do eksperymentów na jedną noc można użyć kolorowych maskar i farbek do ciała.
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
co i jak preferujecie? cienkie paseczki, trójkąciki, serduszka, czy może całkiem na goło??
mi to się marzy zrobienie jakiegoś fantazyjnego wzoru, serduszko jakieś, albo inicjał imienia Marcina, ale nie umiem
zazwyczaj mam całkiem na goło, bo tak najszybciej i nawygodniej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum