Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 428 dni temu Posty: 221 Skąd: Stolyca
Profil: Imię: Kasia
Wysłany: 2007-09-23, 12:21
Ja depiluję pachy,nogi i bikini plastrami z woskiem,jak coś zostanie to wyskubię pensetą.Mam depilator,ale to boli po prostu koszmarnie.Kiedyś depilowałam nim pachy i bikini (na nogach szczypało wściekle).Za pierwszym razem zajęło mi to 3 dni.Teraz depilator łapie kurz,bo woskiem jest duużo lepiej.Mniej boli i nie urywa się włosków przy nasadzie.Mam ciemne grube włosy,więc golenie mija się z celem,bo i tak je widać pod skórą.W ogóle nawet jak wydepiluje,to już po tygodniu odrastają .Trochę nieuwagi i miałabym wąsy jak Franciszek Józef.
_________________ "Każdy człowiek ma pewien określony horyzont myślowy.
Kiedy ten się zwęża i staje się nieskończenie mały, zamienia się w punkt.
Wtedy człowiek mówi: "To jest mój punkt widzenia"
Tak się zastanawiam czy znowu nie spróbowac plastrów z woskiem.
Cos mnie kusi chociaż kiedys juz takie próby były i nie udane ale teraz jakby co to kupie inne
Dam znać ( o ile się zdecyduję)jak poszlo
[ Dodano: 2007-09-25, 21:50 ]
Więc jednak dałam sobie spokój z plastrami .
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 406 dni temu Posty: 88 Skąd: warszawa
Profil: Włosy: braz
Stan: zajęta zakochana
Wysłany: 2007-10-15, 17:21
ja od kilku miesiecy uzywam depilatora mam rowente jest super ale przyznam ze z czasem coraz bardziej mnie boli co jest troszke dziwne niestety ale mam nadzieje ze moze trafiam na swoje kiepskie dni bo szkoda odkladac depilator a do maszynki juz nie mam cierpliwosci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum