Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 225 dni temu Posty: 3548 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-01, 12:16
chciałam iśc na laser ale kosmetyczka mi powiedziała że mam za jasne i za słabe włosy i bym misiała miec sporo tych zabiegów a to już za drogo by było,zostaje mi wosk albo cukrowanie
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
"zabieg wykonuje sie używając cukru soku cytrynowego, wody czasami ziół. Zabieg mniej bolesny niż wosk, i nie powoduje podrażnień gdyż składniki są naturalne. Nałożoną pastę usuwa się zgodnie z kierunkiem wzrostu włosków,na skórę usuwamy razem z włos. Efekt utrzymuje sie średnio do 4 tygodni, po tym czasie należy ponownie wykonać zabieg"
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 225 dni temu Posty: 3548 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-01, 19:33
Donn no dokładnie,polecam naprawde mniej boli,włoski nie wrastają,skóra nie jest aż tak podrażniona a czasami ta pasta bardzo ładnie pachnie,jest to dobra metoda na pachy i bikini
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Dołączyła 400 dni temu Posty: 4258 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-01, 22:11
jest to lepsze niż wosk ?
kurcze, bo ja się zastanawiam co zrobić przed tym wyjazdem do Egiptu jakoś nie mam ochoty latać ciągle z maszynką wygodniej byłoby zrobić coś co daje dłuższy efekt
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 319 dni temu Posty: 458 Skąd: Zabrze
Profil: Imię: kasia
Wzrost: malutki :) 158 cm
Włosy: brunetka
Stan: od 26.04.2003- mężatka :)
Partner: Artuś
Wysłany: 2008-03-02, 13:05
ja to próbowałam kiedyś tą "pastę" cukrową zrobić domowym sposobem, bo na necie znalazłam przepis, ale jakoś mi nie wyszło, za to moja koleżanka doszła już do wprawy i sama sobie robi tą pastę i jest zadowolona.
Magdaru, naprawdę dobry pomysł, bo faktycznie zawsze to ci odpada już w Egipcie to golenie
ja niestety mam krosty wiec jakos sobie radze,ale jak sie robi cieplo to z nogami chodze do kosmetyczki a na dole jak mi wyskocza krosty to sypie puderm dla dzieci i na drugi dzien nic nie ma
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 274 dni temu Posty: 546 Skąd: ...
Profil: Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2008-03-03, 15:24
Oo. Ja to krosty miałam jedynie po maszynce, a po wosku lub cukrowaniu nigdy mi się nie zdarzyło. Ale jakoś teraz już i do maszynki się przyzwyczaiła mi skóra i nawet jak jakieś krostki są to bardzo malutkie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum