Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 372 dni temu Posty: 546 Skąd: ...
Profil: Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2008-02-17, 13:11
Ale nie macie tak, że jak się gilicie z włosem to trochę tych włosków zostaje i nie jesteście wtedy takie gładziutkie? Bo ja tak niestety mam i praktycznie zawsze gole sie pod włos. A co do wysypki to kiedyś miałam dużo większą a teraz chyba mi się skóra tam przyzwyczaiła bo jeśli już wystąpi to naprawdę niewielka... (ale to dopiero od roku tak mam- więc długo sie "przyzwyczajała")
Informacje: Dołączyła 252 dni temu Posty: 28 Skąd: warszawa
Profil:
Wysłany: 2008-02-17, 20:20
Ja kiedys oglądałam program na zoneclub taka starsza pani doradza w sprawach intymnych i mowila ze aby nie miec wysypki nalzey kazdego dnia sie tam golic (nawet jak nie odrasta)...dopoki sie skora nie przywyczai.. jak przestana krostki wyskakiwac to juz normalnie...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 335 dni temu Posty: 1803 Skąd: zielona góra
Profil: Imię: sylwia
Stan: szczęśliwie zaręczona
Partner: R.
Wysłany: 2008-02-18, 20:10
antosia napisał/a:
Ja kiedys oglądałam program na zoneclub taka starsza pani doradza w sprawach intymnych i mowila ze aby nie miec wysypki nalzey kazdego dnia sie tam golic (nawet jak nie odrasta)...dopoki sie skora nie przywyczai.. jak przestana krostki wyskakiwac to juz normalnie...
ja gole się najwyżej co pare dni, bo jak bym miała codziennie to nie dość że boli to do tego wtedy mam dopiero straszną wysypke.
antosia, czy ty już tak próbowałaś?
_________________ Gdy upadnę, wstanę dzielnie,
by przekazać to, co cenne
Widzieć to, co niewidzialne,
dotknąć to co nietykalne.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 360 dni temu Posty: 308 Skąd: Włocławek
Profil: Imię: Katarzyna
Wzrost: 172 cm
Włosy: ciemny brąz
Stan: panna
Partner: Jarek
Wysłany: 2008-02-18, 21:10
z poczatku tez mialam wysypke po depilacji miejsc intymnych ale teraz juz przeszla i moge bez problemu sie tam golic. robie to prawie codziennie chyba ze mi sie nie chce.
hmmm... ja używam takiego special kremiku, który sie sciaga po 30 min i jestem zadowolona... jak narazie żadna paskudna wysypka mnie nie dopadła. a z tym pod włos..hmm.. prawda, z wlosem nie jest tak dokładnie.
ja używam takiego special kremiku, który sie sciaga po 30 min i jestem zadowolona
I tak wszystko jedziesz kremikiem wszystkie zakamarki ciekawe i moze potem jeszcze scierasz gabeczka???
Ja tam mam nieraz krostki jak cholera,ale teraz mi to nie przeszkadza juz tak bardzo ale jak czuje ze mnie juz cos tam tego to posypuje pudrem dla dzieci i na drugi dzien spoczko
Kiedys balam na urlopie i zrobilam plastrami nie radze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum