Informacje: Dołączyła 398 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-02, 10:55
Cytat:
na normalne usg gumki nie potrzeba, ale na dopochwowe tak, bo wtedy lekarz używa takiej końcówki, którą wkłada do pochwy, no i nie może wkładać każdej kobiecie tej samej, dlatego używa się gumek, żeby było higienicznie
Dokładnie Ja miałam dopochwowe tylko raz, ale też z użyciem gumki było
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 337 dni temu Posty: 546 Skąd: ...
Profil: Imię: Pajunia
Wzrost: 178 cm (duuuża urosłam :P)
Włosy: Różnie, choć z przewagą czarnych:P
Stan: Zaręczona:)
Partner: Rafcio :*
Wysłany: 2008-02-02, 13:34
Ojejku, ja to sobie nawet nie wyobrażam, żeby mi ginekolog miał decydować jak się golę i czy w ogóle mam to robić.
Kiedyś np. w średniowieczu jak ludzie myli się raz na miesiąc, a kobiety miały pod falbankami specjalne wypustki na robactwo to może i te włosy spełniały ważną funkcje ochronną, ale teraz jeśli się dba o higienę to już nie ma to aż takiego znaczenia, żeby mogło zaszkodzić (ja tak uważam)
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 288 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-02, 16:27
ja sobie nie wyobrażam że miałabym nie golic nie mam na tym punkcie obsesji,króciutkie włoski mi nie przeszkadzają ale jeżeli chodzi o sex to lubie tą gładkośc tak ładniej sie wtedy czuje no i miśkowi sie podoba
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 300 dni temu Posty: 1553 Skąd: zielona góra
Profil: Imię: sylwia
Stan: szczęśliwie zaręczona
Partner: R.
Wysłany: 2008-02-02, 17:17
ja też wole na zero tak całkowicie żeby gładziutko było króciutkie włoski mnie denerwyją nie mówiąc gdybym miała zapuścić jakieś haszcze a jeśli chodzi o faceta to też podoba mi się jak jest ogolony.
_________________ Gdy upadnę, wstanę dzielnie,
by przekazać to, co cenne
Widzieć to, co niewidzialne,
dotknąć to co nietykalne.
na normalne usg gumki nie potrzeba, ale na dopochwowe tak, bo wtedy lekarz używa takiej końcówki, którą wkłada do pochwy, no i nie może wkładać każdej kobiecie tej samej, dlatego używa się gumek, żeby było higienicznie
Magdaru jo wiem ale tu w niemczech mam przy kazdej wizycie jak ide badanie dopochwowe i zaklada lekarz gumke,ale ja jej nie musze przynosic dziwi mnie to jak jest w PL
Informacje: Dołączyła 214 dni temu Posty: 352 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: 160 cm
Włosy: kręcone,ciemny blond
Wysłany: 2008-02-16, 08:48
dziewczyny a ja mam troche inne pytanie jednak nadal dotyczące usuwania włosków z miejsc intymnych.... powiedzcie mi czy golicie je , depilujecie czy jak sie ich pozbywacie? ja kilka razy goliłam ale potem mam wysypkę:/
_________________ Pan Bóg mnie stworzył, szatan opętał- będę już zawsze i grzeszna, i święta...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum