Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 346 dni temu Posty: 425 Skąd: zza monitora
Profil:
Wysłany: 2008-02-01, 14:21
No chyba faktycznie jakiś erotoman. Mi kiedyś lekarka tylko powiedziała, żebym lepiej się nie goliła, bo zauważyła badając mnie, że mam wysypkę jakąś. Ale teraz już się przyzwyczaiła skóra i jest ok.
jak tak sobie pomyślałam nad wypowiedzią smerfetki, to gdybym spotkała się z sytuacją, że lekarz w jakikolwiek sposób skomentowałby moje owłosienie (za duże czy za małe) to byłabym ostatni raz u tego lekarza. wydaje mi się, że to bardzo intymna sprawa i lekarz (nawet ginekolog) nie ma prawa wtrącać się w to, jak wyglądam "na dole"
Mnie lekarz też ochrzanił, że sromu się nie goli, ale olałam to brzydko mówiąc i i tak się będę goliła, nie wyobrażam sobie mieć dżungli! Zresztą mój skarb uwielbia (zresztą ja też się lepiej czuję)jak jestem gładziutka...pozdrawiam
może chce Ci zrobić usg dopochwowe i dlatego o gumce mówił
Jak,bo nie rozumiem to wtedy musze gumke przyniesc????Ja chodze do polaka juz 8 lat tego samego lekarza i nie wiem jak jest w PL;ale u mnie za kazdy razem robi takie badania,wymas itp.i bez zadnej gumki
Madzia81 napisał/a:
jak tak sobie pomyślałam nad wypowiedzią smerfetki, to gdybym spotkała się z sytuacją, że lekarz w jakikolwiek sposób skomentowałby moje owłosienie (za duże czy za małe) to byłabym ostatni raz u tego lekarza. wydaje mi się, że to bardzo intymna sprawa i lekarz (nawet ginekolog) nie ma prawa wtrącać się w to, jak wyglądam "na dole
Madziu ja jak najbardzie do niego nie poszlam,zrszta to bylo w PL jak bylam na urlopie,i swoje mu powiedzialam,bo nie zaliczam sie do spokojnych
Informacje: Dołączyła 463 dni temu Posty: 4256 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-02-02, 09:45
smerfetkahh napisał/a:
Jak,bo nie rozumiem to wtedy musze gumke przyniesc????
na normalne usg gumki nie potrzeba, ale na dopochwowe tak, bo wtedy lekarz używa takiej końcówki, którą wkłada do pochwy, no i nie może wkładać każdej kobiecie tej samej, dlatego używa się gumek, żeby było higienicznie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum