Profil: Imię: fajna babka
Wzrost: 156
Włosy: brunetka
Stan: jeszcze panna ;)
Partner: Tomasz ;*
Wysłany: 2008-08-16, 11:09
można ja kupić na allegro wbij sobie pasta cukrowa i to jest w opakowaniu plastikowe pomalowane jakby beczka takie brązowo-kremowe.... z tym że ja nie stosowałam wiele czytałam o paście cukrowej można ja tez samemu zrobić ale jakoś nie mam czasu na babranie sie z tym przypalanie garnków (bo miód rozpuszcza sie z cukrem) tym bardziej że mam mocne włoski których nawet wosk nie chce wyrwać wiec pasta to tak trochę sceptyczna jestem ... jak ktoś spróbuje tej kupnej to poproszę o opinię ...
widziałam ostatnio w wispolu więc chyba w innych drogeriach też sięznajdzie ale jakoś nie jestem przekonana do past i wosku nie mówiąc jużo depilatorze ja kremik 10 minutek i dziękuję ziaja używam i sobie nawet (o dziwo) chwale
Informacje: Dołączyła 86 dni temu Posty: 12 Skąd: Tarnowskie Gory
Profil:
Wysłany: 2008-08-29, 20:11
Taa maszynka jest ok:) A co do komentarza pani ginekolog o chorobach i zlym sexie to powiem wam dziewczyny, ze juz nic mnie nie zdziwi.Moja była pani ginekolog gdy poprosilam ja kilka lat temu o tabletki antykoncepcyjne,poinformowala mnie,ze ONA TABLETEK HORMONALNYCH NIE PRZEPISUJE!Wyobrazacie sobie moje zdziwienie???CHolera,zatkalo mnie.Wstalam i wyszlam bez slowa.Byłam w takim szoku ze nawet nie zapytałam dlaczego nie przepisuje?!Normalne sredniowiecze.Wiecej do niej nie poszlam ,tylko znalazlam lekarza ktory od reki wypisal mi recepte.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum