Rejestracja Zaloguj  

RSS Uzaleznione Rangi Mapa                       Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Przyłącz się do najsilniejszego trendu na świecie - wellness

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Madzia81
2008-03-21, 22:29
degeneracja...
Autor Wiadomość
Xantia 
wariatka

Informacje:
Dołączyła 536 dni temu

Profil:
Imię: Marta
Wzrost: Za malo :)
Włosy: Brunetka :P
Stan: zakochana :*
Wysłany: 2006-12-01, 16:29   degeneracja...

Dąbrowa Górnicza: gang nastoletnich gwałcicieli
Co najmniej siedem dziewczynek padło ofiarą czterech nastolatków z Dąbrowy Górniczej, którzy zaciągali je do nielegalnego klubu w jednym z bloków, tam je gwałcili lub w inny sposób wykorzystywali seksualnie.
Najmłodsza ofiara młodych sprawców ma 10 lat, sami sprawcy są w wieku od 13-15 lat.

Nadkomisarz Piotr Bieniak z zespołu prasowego śląskiej policji powiedział, że sprawców metodami operacyjnymi ustalili policjanci z dąbrowskiej komendy, którzy na co dzień zajmują się sprawami nieletnich.

"Funkcjonariusze ustalili, że chłopcy grozili swoim ofiarom pobiciem, w wypadku gdyby chciały one powiadomić policję" - powiedział Bieniak.

Chłopcy dokonywali przestępstw w nielegalnym klubie, zorganizowanym w pomieszczeniu dawnej pralni. "Do napadów, jakich się dopuszczali, dochodziło również na klatce schodowej bloku w miejscu ich zamieszkania" - dodał Bieniak.

Do pierwszego gwałtu w klubie doszło w sierpniu 2005 roku. Ofiarą nieletnich gwałcicieli była 15-letnia wówczas dziewczynka. Okazało się, że sprawcy usiłowali ją ponownie zgwałcić w tym samym miejscu w sierpniu tego roku.

Przed kilkunastoma dniami chłopcy zaatakowali 14-letnią dziewczynkę. Od września do listopada wykorzystali seksualnie także pięć innych dziewczynek w wieku od 10 do 12 lat.

"Na temat tych zdarzeń nie dostaliśmy żadnej informacji, zarówno od samych poszkodowanych, które były zastraszane, ich rodziców, nauczycieli czy pedagogów" - podkreślił starszy posterunkowy Paweł Łotocki z dąbrowskiej policji.

Sąd Rodzinny w Dąbrowie Górniczej - ze względu na wysoki stopień demoralizacji sprawców i konieczność ich izolacji - wydał postanowienie o osadzeniu zatrzymanych w schronisku dla nieletnich. Są za młodzi, aby za swoje czyny odpowiadać na podstawie przepisów Kodeksu karnego.

REKLAMA

kiora 

Informacje:
Dołączyła 535 dni temu

Profil:
Imię: Kora
Wzrost: 164
Włosy: Brąz
Stan: zaobrączkowana
Partner: Łukasz
Wysłany: 2006-12-01, 21:37   

Z dzieciakami dzieje się ostatnio coś naprawdę niedobrego.
Sama wychowuję synka i na tych błędach, które popełniają inni rodzice staram się uczyć.
Przede wszystkim nie są one pilnowane,dyscyplinowane.
Nie wiedza co znaczy rodzic-mama czy tata.
Nie potrafia ich szanować a jedynie traktować jak swoich rówieśników.
To jest bardzo przykre.
Nie raz i nie dwa spotykam się na ulicy, w sklepie czy nawet szkole kiedy to smarkacz odzywa się do własnej rodzicielki "zamknij się, teraz ja mówię, nie wtrącaj się"itd.
Osobiście w życiu nie odezwałabym się tak do własnej matki ze względu na to, że mam do niej ogromny szacunek i czuję niepowtarzalny respekt.
Dzieciaki w tych czasach wychowywane są zazwyczaj bezsresowo, a moim zdaniem klaps nikomu nie zaszkodzi kiedy sobie na to zasłuży.
Nie no wypowiadajcie się drogie Panie.
Mi brak słów. :roll:

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 536 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2006-12-01, 22:48   

ja juz to przerabialam tyle razy... po prostu brak slow do tej mlodziezy...w zasadzie do dzieci. i wiecie, to mnie najbardziej przeraza, gdy mysle o wlasnych dzieciach... jak je wychowac, aby wychowaly sie na normalnych ludzi, a nie na bandytow, huliganow czy puste idiotki. nie wiem, skad w nich tyle agresji, tyle zlych emocji. Kiedys tak nie bylo :(

oOmikuniaOo 

Informacje:
Dołączyła 266 dni temu

Profil:
Imię: Kamila
Wzrost: 171
Włosy: blond
Stan: mam chlopaka..:P
Partner: mój Damianek..
Wysłany: 2007-10-05, 11:42   

no nie wierze.... dzieci gwałcą dzieci!!!! :shock: jak tak można... biedne dziewczynki!!! kurcze nie wiem co się dzieje z tymi dzieciakami!!
Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...

Vedel 

Informacje:
Dołączyła 33 dni temu

Profil:
Imię: Weronika
Wzrost: 181 cm
Włosy: blond
Stan: wolna
Partner: chwilowo braaaaak
Wysłany: 2008-04-23, 16:44   bezmyslna mlodziez

Zachodniopomorscy policjanci zatrzymali w pościgu samochodowym pijaną 20-latkę, która próbowała rozjechać autem funkcjonariusza. Razem z młodą kobietą volkswagenem golfem jechało 10 pasażerów - wszyscy pod wpływem alkoholu.

Jak poinformowano PAP w zespole prasowym Komendy Wojewódzkiej Policji w Szczecinie, mieszkanka Połczyna Zdroju, Beata Z., usłyszy prawdopodobnie zarzuty czynnej napaści na policjanta, prowadzenia samochodu pod wpływem alkoholu oraz kierowania pojazdem bez uprawnień - kobieta nie ma prawa jazdy. Grozi jej do 10 lat więzienia.

Nad ranem w niedzielę policjanci z Połczyna Zdroju zostali poinformowani anonimowym telefonem, że poruszającym się w okolicach miasta golfem kieruje prawdopodobnie pijany kierowca, a jego pasażerowie są agresywni i zaczepiają innych uczestników ruchu drogowego.

Na miejsce udał się policyjny patrol. Gdy policjanci zauważyli jadący z dużą prędkością samochód, próbowali go zatrzymać. Jednak prowadząca auto Beata Z. skręciła gwałtownie w stronę policjanta, próbując go rozjechać. Policjanci podjęli pościg za uciekającą ulicami miasta. Mimo wyraźnych sygnałów auto nie zatrzymywało się.

Jeden z funkcjonariuszy przestrzelił oponę w golfie. Wówczas kierująca straciła panowanie nad autem i uderzyła w ogrodzenie jednego z domów.

Z auta wysiadło 8 mężczyzn i 3 kobiety w wieku od 17 do 27 lat. Wszystkich odwieziono na komisariat.

juz nic nie mowie o tym ze po pijaku jezdza i nie zdaja sobie sprawe z zagrozenia jakie robia
ale 11 osob w golfie????

Moniika 

Informacje:
Dołączyła 256 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-04-23, 16:46   

:shock: brak mi słow... pijana, bez prawka, 11 osob w golfie i jeszcze policjanta chciala przejechac :shock: zdolna :shock:

Nymphadora 

Informacje:
Dołączyła 285 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-04-23, 16:46   

Vedel napisał/a:
volkswagenem golfem jechało 10 pasażerów

<co> My jeździmy golfem i w 5 osób to już ciasnawo :P

Anija 

Informacje:
Dołączyła 337 dni temu

Profil:
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-04-23, 16:48   

:shock: :shock: no to dała popis swojej bezmyślności :roll: :roll:

Moniika 

Informacje:
Dołączyła 256 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-04-23, 16:49   

Nymphadora napisał/a:
<co> My jeździmy golfem i w 5 osób to już ciasnawo :P

a tam bylo 11 osób i im to nie przeszkadzalo :shock:
To juz trzeba byc nienormalnym <bezradny>

angik1683 

Informacje:
Dołączyła 224 dni temu

Profil:
Włosy: brazzzz
Stan: patrz suwaczek :)
Partner: L

Wysłany: 2008-04-23, 17:01   

totalna glupota i bezmyslnosc!!!
Ostatnio w okolicach mojego miasta w Pl zginelo kilku mlodych chlopakow, pijanemu ojcu ukradli kluczyki od auta.sami tez byli pod wplywem z tego co wiem.nie jestem pewna na 100% ale chyba dwoch zginelo na miejscu....
ale ta historia to juz przegiecie, az tylu glupich i bezmyslnych ludzi na raz? Nie dosc ze narazali swoje zycie to jeszcze zyie innych ludzi!!!

Nymphadora 

Informacje:
Dołączyła 285 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-04-23, 17:04   

Wiecie co, znam takiego kolesia, który jakiś czas temu po 0,5l i 10 piwach ( :!: ) wsiadł do samochodu ojca... Oczywiście samochód skasował... Nie miał już prawa jazdy, bo mu wcześniej zabrali i to właśnie za jazdę po pijaku... Jeszcze chciał uciekać przed policją.
Ja nie wiem, gdzie ci ludzie mają mózgi... Jak komuś własne życie niemiłe, to już dobra, ale po co innym takie zagrożenie stwarzać?

saja 
zakochana :)

Informacje:
Dołączyła 46 dni temu

Profil:
Imię: Sandra
Wzrost: malutka
Włosy: czarnulka
Stan: szczęśliwa mężatka:)
Partner: Paweł
Ostrzeżeń: [1]
Wysłany: 2008-04-23, 17:36   

ja twierdze ze takim to nalezy odbierac prawo jazdy dozywotnio i bez dyskusji.. jesli raz ktos nie wykazal sie rozsadkiem to jakie jest prawdopodobienstwo ze zrobi to nastepnym razem..no ale nasze prawo ma troche luk.. chociazby smieszy mnie przepis ze jesli ci zabiora prawko na 1rok to musisz ponownie zdawac egz zeby je odzyskac a jesli zabiora na 12 miesiecy to oddadza ci je bez upzredniego zdawania egzamiun... 1rok :arrow: 12 miesiecy (niby to samo ale w polskim prawie jednak nie) to jest dopiero dobre :P

jak mawia mój mąż: "człowiek uczy się przez całe życie a i tak głupi umiera"

Nymphadora 

Informacje:
Dołączyła 285 dni temu

Profil:
Wysłany: 2008-04-23, 17:37   

saja napisał/a:
ja twierdze ze takim to nalezy odbierac prawo jazdy dozywotnio i bez dyskusji.

Ten koleś, o którym pisałam, miał właśnie zabrane prawo jazdy dożywotnio <bezradny>

smerfetkahh 

Informacje:
Dołączyła 212 dni temu

Profil:
Ostrzeżeń: [6]
Wysłany: 2008-04-27, 09:39   

....hmmm...masakra co sie teraz dzieje z ta mlodzierza :-? wspolczuje jej rodzicom :-(

[ Dodano: 2008-04-27, 09:41 ]
a w malym fiacie w 12 :mrgreen: :mrgreen: wyobrazacie sobie??

Odpowiedz do tematu