Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 380 dni temu Posty: 705
Profil:
Wysłany: 2008-04-17, 09:03 Dawid Dąbrowski..
Ten Pan jest modelem, striptizerem, oszustem i podrywaczem. Zasłynął romansem z hiszpańką gwiazdą, Aną Obregon, starszą od niego o jakieś 20 lat a gdy ją poznał wmówił jej podobno, że... jest z policji i ma rozkaz ją chronić. źródło:pudelek
Tym sposobem został idolem milionów kobiet. W Katalonii jest bardziej znany od papieża.. W każdym razie..rozsławił Polskę, prezentuje ją dzielnie.
Na mnie nie robi wrażenia ale z okazji, że taki "sławny" to pooglądajmy
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 410 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-04-17, 09:40
No tak......................przez takich gagatków Polacy są źle postrzegani w świecie.
Pan ogólnie nie w moim typie.
Widać że dba o siebie ale jak dla mnie trochę przesadnie
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 415 dni temu Posty: 5612 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-04-17, 10:20
calkiem fajne cialo ma ten "podrywacz" ale buzka taka sobie, raz lepiej, raz gorzej
Wysłany: 2008-04-17, 15:09
3 fotka mrrrau fajowa fryzurka i zaroscik na 2 tez wyszedł fajowo...ciałko jak dla mnie zbyt napakowane...a twarz...jak juz pisały dziewczyny : raz lepiej- raz gorzej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum