no jak to w sylwka robić wesele...
po pierwsze zimno, srodek zimy...
fotek w plenerze się ładnych nie zrobi bo jak w korzuchach w płaszczach zimowych...
pólnoc wybije - toast nowy rok
a na weselelu to o pólnocy są tzn. 'oczepiny' rzucanie welonu....
heh dla mnie to dziwne
ale nie robie OT
_________________ Ci, których kochamy - nie umierają. Bo miłość to nieśmiertelność... Serce ma tylko ten, kto go ma dla innych
Informacje: Dołączyła 117 dni temu Posty: 1518 Skąd: Poznań
Profil: Imię: S.
Włosy: blond
Stan: zaręczona
Wysłany: 2008-09-03, 19:41
A nasza data to 25.04.2009, nie ma ani R, a i pogoda moze byc rozna, ale nie przejmujemy sie tym Ja nie wierze w takie rzeczy, to przeciez tylko data, a czy bedzie dla nas szczesliwa to zalezy tylko od nas Nawet dokladnie nie wiem dlaczego wybralismy akurat ten dzien... to taki okres wielkanocny, fajny, mily, optymistyczny i wiosenny
Z przyczyn rodzinnych zmuszeni jesteśmy z moim narzeczonym przesunąć datę ślubu i wesela, które planowaliśmy na 03.10.2009 w Borynie (Rąbień k. Łodzi). Wpłaciliśmy 3000 zł zaliczki - aby nie stracić tych pieniędzy szukamy teraz pary, która zajęłaby nasze miejsce.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum