Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 680 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-06-18, 23:27
Little My napisał/a:
Pozdrawiam serdecznie przyszłe panny młode, oby wasze śluby były udane i wyjątkowe dlatego że się kochacie, że jesteście ze sobą szczęśliwi i będziecie się starać podtrzymać to szczęscie jak najdłużej sami a nie "zrzucać odpowiedzialnośc" na datę ślubu
na pewno tak właśnie będzie nie wiem tylko skąd wyciągnęłaś wniosek, że my tutaj chcemy cały ślub podporządkować jakiejś dacie, bo żadna z dziewczyn tak chyba nie napisała dla mnie jest jasne, że fajnie by było, gdyby akurat data była taka aby ją było łatwo zapamiętać ( a to szczególnie ze względu na faceta - bo kobieta i tak będzie pamiętać ) ale to nie oznacza, że np wezmę ślub za 2 lata ( bo wtedy właśnie wypadałaby fajnie sobota w dniu naszej rocznicy) skoro jeszcze nie jesteśmy oboje na to gotowi, nie mamy warunków itd. Mi tam obojętne zaś czy w dniu mojego ślubu będzie brało ślub osób milion czy tylko dwie - dla mnie to i tak będzie wyjątkowy dzień
Little My napisał/a:
Mam bujną wyobraźnię i w związku z rocznicami i zabijaniem się o datę 7.07.07 stanęła mi przed oczyma zrozpaczona przyszła panna młoda która rwie sobie włosy z głowy bo terminu na ten dzien już nie było
jakbym taką spotkała, również stwierdziłabym, że jest jakaś dziwna
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 625 dni temu Posty: 77
Profil: Wzrost: 165
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-06-19, 08:31
pytanie brzmiało "co myślicie o dacie 7.07.07?" więc moje wypowiedzi dotyczyły wzmożonego parcia ogółu pozaforumowego aby wziąć ślub własnie tego dnia doskonale wiem że żadna z forumowiczek nie wspominała o TEJ dacie jako swojej upatrzonej a do rocznic to nawiązałam przy okazji bo potwierdziło się ze ufol jestem i jakoś do mniej ważnych rocznic i dat nie przywiązuję zbyt dużej wagi, nie wyczekuję ich jak gromu z nieba...
_________________ Optymista wierzy, że cały świat stoi przed nim otworem,
pesymista również, ale ...dobrze wie co to za otwór
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum