teraz tak satandardowo minimum p.óltora roku wczesniej sie zamawia sale
_________________ Świat cierpi na brak mężczyzn, szczególnie tych, którzy są cokolwiek warci.
— Jane Austen.
Czasami wydaje nam się, że ludzie są loteryjnymi losami: że znajdują sie obok nas, by urzeczywistnić nasze absurdalne nadzieje. Carlos Ruiz Zafon
Informacje: Dołączyła 531 dni temu Posty: 13 Skąd: neverland
Profil:
Wysłany: 2009-05-31, 12:37
Dokładnie - półtora roku to minimum;/
Niestety odczułam to na własnej skórze - wesele planujemy na 10.2010 - w lutym tego roku oglądaliśmy różne sale - chcieliśmy na wrzesień 2010 ale ... nie było już miejsca, chyba, że w bardzo drogich miejscach - ale też nie zawsze... Naprawdę dużo wcześniej trzeba zamawiać salę;/
Mam nadzieję, że w tej naszej będzie pięknie:)
cerrata, z powodu żałoby. W tamtej rodzinie umar noworodek ...no i wszyscy przez kilka dni walczyli o jego życie...także taki wstrząs dla wszystkich to był że nikt nie ma ochoty się bawić -no ale rozumiem to bo sama pewnie bym się tak okropnie czuła w takiej sytuacji.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 848 dni temu Posty: 9639 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Nastrój:
Wysłany: 2010-01-31, 12:48
no wiec tak
my mamy zamiar wziac slub w 2011 roku takze jeszcze sporo czasu myslimy o koncu sierpna lub poczatku wrzesnia ale biore tez pod uwage czerwiec (tak mi przez mysl ostatnio przeszlo)
dokladnej daty jeszcze nie znamy bo tak jak mi radzilyscie najpierw trzeba poszukac sali na wesele
takie dwie potencjalne daty to na razie 26.08.2011 i 2.09.2011
nie ma zadnych ladnych
chcialabym 9.09.2011 ale moja mama ma wtedy urodziny i to chyba nie wypada co?
bo tak pomyslalam ze ta data powinna byc tylko nasza co o tym myslicie?
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 327 dni temu Posty: 1586 Skąd: Białystok
Profil: Stan: Z Nim ;*
Partner: D.
Nastrój:
Wysłany: 2010-01-31, 12:52
Olciiia napisał/a:
Dlaczego nie wypada, moim zdaniem nic w tym zlego by nie bylo. Nie sadze, zeby Twoja mama sie czula z tego powodu urazona, ja na jje miejscu bylabym zachwycona- bo mysle, ze slub corki w dniu jej swieta to dla niej juz wielki prezent
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 321 dni temu Posty: 2227 Skąd: daleko stąd :)
Profil: Partner: Chłopisko kochane ;)
Wysłany: 2010-01-31, 13:01
Olciiia napisał/a:
wydaje mi się że z takiego prezentu to się ucieszy, poza tym znasz swoja mamę i możesz przewidziec, albo po prostu zapytać, ja jestem pewna że moja nie miałaby nic przeciwko
Olciiia napisał/a:
26.08
nie wiem jak jest z religijościa u Ciebie, ale sierpień jest miesiącem trzeźwości, i w niektórych rodzinach sie podobno to przestrzega Moja koleżanka chciała się hajtać właśnie w sierpniu, ale rodzina jej narzeczonego stanowczo wybiła im z głowy ten pomysł, jako że w sierpniu pić alkoholu się nie powinno Ale to raczej absurdalny przypadek
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 848 dni temu Posty: 9639 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Nastrój:
Wysłany: 2010-01-31, 13:02
89kasienka89, no tak ale tak sobie mysle ze jak juz kiedys bedzie po slubie to trzeba bedzie zawsze razem swietowac
nigdy to nie bedzie tylko nasza data
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum